sroka40 03.03.08, 21:03 Tak oto telewizja Polsat pokazuje naszego Prezydenta: interwencja.interia.pl/news?inf=1067937 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
whiteentrance Re: prawda o Krzystku 03.03.08, 22:05 jestem wstrząśnięty. Przerażony tym wszystkim. Przecież to obok! Potworne tłumaczenie Krzystka. Żałosne! Dlaczego nikt z Wyborczej nie dotarł do sąsiadów? Dlaczego wariatowi z TBS Prawobrzeże nikt jeszcze ryja nie obił? Co ten Krzystek robi z mojego Szczecina. Odpowiedz Link Zgłoś
korzystek Re: prawda o Krzystku 03.03.08, 22:24 whiteentrance napisał: > Co ten Krzystek robi z mojego Szczecina. Szczecin to ja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: prawda o Krzystku IP: *.chello.pl 03.03.08, 22:32 korzystek napisał: > Szczecin to ja!!! Fajny nick ja pierdziuuu :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: prawda o Krzystku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 22:44 A ten inteligent z TBSu to jeszcze nie dostał pozwolenia od Krzysstka na scalenie działek, czy jest takim idiotą, że myśli, że to trzeba jedną dziłkę na drugą przesypać? Tobie kiełbaska też już nie jest w stanie pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska <a href="http://doc.rmf.pl/rmf_fm/store/ustawa_o_cudzie.pdf" targe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 22:48 doc.rmf.pl/rmf_fm/store/ustawa_o_cudzie.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuchcik Re: prawda o Krzystku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.08, 08:22 cytowany program telewizyjny o Krzystku i nowa ustawa PO świetnie do siebie pasują. Każdy w Urzędzie powinien go obejrzeć a potem przeczytać ustawę i do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
zona.pijaka Re: prawda o Krzystku 04.03.08, 08:47 whiteentrance napisał: > jestem wstrząśnięty To widzać, masz typowy objaw wstrząsu mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doradca Re: prawda o Krzystku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 08:59 Przepraszam Pana Krzystka za to,że poddał tą jego mieszkaniową story dla młodych i niezbędnych małżeństw krytyce.Sądziełem jednak,że on dostał to poza kolejką.To wiele mi wyjaśnia ! To mieszkanie z uwagi na nadmetraż nie mogło być przeznaczone dla kolejkowiczów.Acha ! Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Dali to i wziął 04.03.08, 09:31 A dali. bo nie ich. inni też, dali to i wzięli. co w tym dziwnego? Sobiepan Każdy sobie panem; wójtem, plebanem... Nie głosuję na zadną partię, po równo nimi gardzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja u. Re: prawda o Krzystku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.08, 09:15 ciekawy program pokazujacy zakłamanie, układy i zwykłe świństwa urzędników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: prawda o Krzystku IP: *.chello.pl 07.03.08, 09:41 To mamy pokazaną rzeczywistość. W tym kraju chyba się już nic nie zmieni.Obojętnie kto i z jaką legitymacją w kieszeni dorwał się do koryta. Liczą się tylko znajomości ,układziki. Normalnie bez nich jeste nikim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Teraz wierzę Kaczyńskim IP: *.chello.pl 07.03.08, 09:47 kiedy mówili o układach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aktor Re: Teraz wierzę Kaczyńskim IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.08, 14:37 A może to nie Krzystek wystąpił tylko jakiś aktor drugoplanowy podobny do "honorowego" prezydenta naszego miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfik Re: prawda o Krzystku IP: *.chello.pl 07.03.08, 19:27 w każdym mieście jest to samo niestety. szkoda że szczecin zrobił się niepotrzebnie sławny. i tak lepsze to niż sława olsztyna:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbędna Re: prawda o Krzystku IP: *.gprs.plus.pl 07.03.08, 19:52 a ja myślałam, że jakikolwiek następny będzie lepszy od Jurczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: prawda o Krzystku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.08, 19:58 o myśleniu tu nie ma mowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Ptaka Re: prawda o Krzystku IP: *.chello.pl 07.03.08, 21:05 Nie no bez przesady. Chyba już zapomnieliście jak przyjemnie było za Jurczyka. Tutaj jest wpada, fakt. Ale bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gib gib Re: prawda o Krzystku IP: *.chello.pl 07.03.08, 22:01 W Olsztynie i Krakowie o jest dopiero akcja. U nas też przydałaby się jakaś seksafera dla odwrócenia uwagi.. Odpowiedz Link Zgłoś