Dodaj do ulubionych

Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie!

03.03.08, 23:05
GŁOSUJEMY. Od dawna wiadomo że jak się Polacy "postarają" to i rzeczy "poza zasięgiem" robią "od ręki". A więc napisz na GG, e-mail do wszystkich znajomych i wciągnij ich do zabawy. Cel Szczecin (i Gdynaia) na planszy Monopoly- wyeliminować Taipei!
Obserwuj wątek
    • Gość: mkl Re: Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 23:41
      byl taki moment , ze mielismy przyrost glosow wiekszy niz gdynia , trzeba
      sie ostro zmobilizowac , bo inaczej nic z tego nie bedzie. Walczcie , moze cos
      sie nam uda !!!!
      • Gość: łuczniczka Re: Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 00:31
        Bydgoszczanie głosują na Was i pozdrawiają. Życzymy powodzenia.
        • Gość: Michal Re: Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! IP: *.europe.hp.net 04.03.08, 00:42
          Gość portalu: łuczniczka napisał(a):

> Bydgoszczanie głosują na Was i pozdrawiają. Życzymy powodzenia

nie potrzebujemy pomocy jakies tam obskornej Bydgoszczy, spad na
          szczaw frajerstwo!
          • Gość: Vlad.H. Re: Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! IP: 80.53.41.* 04.03.08, 00:46
            buahaha - no rzadko trafia sie taki wsiur... na szczescie jestes osamotniony...
            a pzoa tym kiepska prowakacja.
            • Gość: Michal [...] IP: *.europe.hp.net 04.03.08, 00:48
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: łuczniczka Re: Była prośba ,więc odpowiadam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 00:50
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=76516150
            Michal może kubełek zimnej wody na łepatynkę zamiast opluwania?

• zyzytop Re: Była prośba ,więc odpowiadam 04.03.08, 19:40
              Droga Łuczniczko, bardzo Ci dziękuje za głos i mam nadzieje że się
              nie zrazisz do głosowania na Szczecin w dalszym ciągu:) a ten michał
              to na pewno jakiś oszołom dywersant z gdyni. Bydgoszcz natomiast
              jest milion razy piękniejsza od gdyni:))

Pozdrowionka:)
              • Gość: Ruda Re: Była prośba ,więc odpowiadam IP: *.gdynia.mm.pl 04.03.08, 23:28
                Tia...Budgosz...piękna? Z której strony? :) No wybaczcie, ale nie zbyt głośno o
                Was w świecie ;)
          • ulan_forumowy Re: Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! 04.03.08, 01:00
            Gość portalu: Michal napisał(a):

> Gość portalu: łuczniczka napisał(a):
            >
            > > Bydgoszczanie głosują na Was i pozdrawiają. Życzymy powodzenia
            >
            > nie potrzebujemy pomocy jakies tam obskornej Bydgoszczy, spad na
            > szczaw frajerstwo!

czujne oko z kaszub i tu zajrzalo. dziekujemy bydzi
    • Gość: mkl Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 01:24
      mamy wyzszy przyrost glosow niz gdynia , walczcie a wejdziemy , niestety
      chinczykow juz chyba nie dogonimy ;))))
    • Gość: gg ja głosuje codziennie z 14 adresów :) IP: *.chello.pl 04.03.08, 10:00
      na Szczecin oczywiście. zajmuje mi to 10 minut:)
      • Gość: kotbehemot6. Znaczy oszusrtem jestes i tyle. Brawo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 14:14
        Wiesz ja mam takie jakieś dziwne przekonanie ,ze 1 głos równa sie człowiek
        ,jeden. To wtedy można mówić o prawdziwym poparciu . A tak mamy do czynienia ze
        zwykłym zakłamaniem i oszustwem. Brawo i tak dalej....
        • Gość: gg błąd :) IP: *.chello.pl 04.03.08, 16:58
          to są adresy różnych osób, kóre nie znalazłyby czasu na to, żeby głosować, więc robię to za nie :)
          • Gość: kotbehemot6 Re: błąd :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 18:47
            No patrz..a kilku posłów tez nie miało czasu i inny za nich głosował i afera
            była...no patrz...też byli w błędzie???????
        • stettinum Re: Znaczy oszusrtem jestes i tyle. Brawo. 04.03.08, 20:09
          Jakby inne miasta tego nie praktykowały. Żal w dupie ściska, że
          Szczecin jest aktualnie na 3 miejscu?
        • Gość: rozjemca Re: Znaczy oszusrtem jestes i tyle. Brawo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 17:49
          Tez jestem oszustem w takim razie i bardzo mnie to boli. Ale Szczecin dostaje 20
          glosow dziennie ode mnie. Pozdrawiam kota z problemami.
    • Gość: ara Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! IP: *.mofnet.gov.pl 04.03.08, 13:22
      Hurrrra! Ale będą nam zazdrościły inne miasta. Po co nam jakieś
      EXPO, EURO 2012, Liga Światowa, I liga piłkarska, koncerty gwiazd
      muzycznych, festiwale artystyczne, czy inne niepotrzebne rzeczy.
      Będziemy na planszy gierki z przed ponad 25 lat! Hurrrra! Niech żyje
      nowoczesne myślenie, niech żyje Krzystek.
      • kotbehemot6 Re: Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! 04.03.08, 14:17
        dzieci. jeszcze nie pojęły,że żeby nawet znależć się chocby w grze to tzreba
        sobie na to zasłużyc. W pzreciwnym razie narażają miasto na ośmieszenie.
        • ulan_forumowy Re: Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! 04.03.08, 18:10
          co cie ty durna babo cisnie? w kazdym temacie na temat tej zabawy
          zioniesz kompleksami. w dziecinstwie ograli cie chyba do naga w tej
          grze i masz traume winiac ja za twoje nieudane zycie (seksualne
          tez). tacy jak ty pluli na tsr przed zlotem jeczac ze nic sie nie
          uda tu nic nie ma. a przyjechalo 2mln ludzi i sadzilo inaczej.
          zrozum ze jak ktos ma sie ochote bawic to nic ci do tego. krzywdy to
          nikomu nie robi pusty lbie. jezu jaka ta wiejska migracja jest
          niereformowalna, twoje oczy w mojej dupie az do smierci...
          • krzystek_precz zabawa dla sprawnych inaczej 04.03.08, 18:16
            ulan_forumowy napisał:
            jezu jaka ta wiejska migracja jest
            > niereformowalna, twoje oczy w mojej dupie az do smierci...

na ktorych salonach, zes sie tak smieciu wyrobil, he?
            morda w kubel jak starsi mowia i grzecznie kiwac glowka.
            Widzieliscie zdjecie (w GW) tego typa Karola co sie tak spuszcza nad
            ta akcja ? Przeciez to jakis gej !
            • ulan_forumowy Re: zabawa dla sprawnych inaczej 04.03.08, 18:18
              na miejskich wsiunie, na miejskich...
          • Gość: kotbehemot6 Re: Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 18:57

To sie nazywa merytoryczna argumentacja:)))))))))))))))))))))))))))))))) Nawet
            nie wiesz ułanie jak mnie śmieszysz. Pisz dalej dostarczasz mi argumentów tylko
            na to,ze bezmózgi i domorośli myśliciele o małym ego-tobie podobni,mogą sie
            dowartościować przez umieszczenie nazwy miasta w pospolitej grze planszowej. Nie
            dałeś mi ani jednego argumentu żeby mnie przekonać za głosowaniem, za to
            otrzymałąm analize mojego życia płciowego i traum z dzieciństwa-fantasta
            pierwszej wody :))))
            twierdzisz,ze nie czynisz krzywdy...to wyobraź sobie ułanie z bożej łaski, że
            jak którykolwiek z graczy zada sobie choć odrobinę trudu by sprawdzić co to za
            miasto Szczecin to bedzie wstyd i zgrzytanie zębów-pokaz ćwoku chociaż jeden
            wart obejrzenia materiał promujący miasto Szczecin. trzeba mieć CO promować
            Myśłisz,ze przez umieszcenie na palnszy gry od razu miasto stanie sie
            atrakcyjniejsze i lepsze...śmieszne, Ale bawcie sie dalej...jak dzieci.
            • ulan_forumowy Re: Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! 04.03.08, 19:12
              wstyd moze bedzie tobie, nie wiem w jakich warunkach mieszkasz ale
              pewno masz racje skoro tyle o tym piszesz. mi jak i 99% mieszkancow
              byloby milo. i o to chodzi.
              • kotbehemot6 Re: Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! 04.03.08, 19:34
                Miło to mi będzie, gdy będę widziała moje miasto w realnym rozkwicie a nie
                pogrążone w maraźmie. Pojawienie sie nazwy na planszy gry ani nie polepszy jego
                wizerunku ani wbrew pozorom promocją nie jest-pojawienie się samej nazwy bez
                jakiegokolwiek uzasadnienia czy zaplecza- choćby reklamowego może odwrócić się
                przeciwko miastu-czego nie życzę..ale miłej zabawy-w sume to najłatwiejsze co
                można zrobić, cieszy ,ze chociaz tyle.I w sumie niewielu w Monopoly gra -co też
                cieszy ....
            • Gość: gość Re: Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! IP: *.cable.smsnet.pl 04.03.08, 20:46
              Obciachem to są twoje wypowiedzi :), ale spoko wszyscy jesteśmy
              żałośni, bo głosujemy :).

• swantevit A po co Szczecin w monopolowym? 04.03.08, 21:48
                Tu sie przeciez mieszkan nie kupuje, tu sie mieszkania dostaaje...
    • Gość: x Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! IP: *.chello.pl 04.03.08, 18:41
      Mam wrażenie, że autor tego tekstu nie za bardzo rozumie, że nie ważna jest
      pozycja (1, 2 ani 3) ale aby utrzymać się do końca losowania w 20-tce.
    • stettinum Szczecin goni 04.03.08, 19:54
      powoli, ale odrabiamy stratę. Jest jeszcze 5 dni i trzeba walczyć do
      upadłego! Szczecin pokazał, że mimo jęczenia na forum, ciągłego
      narzekania i obsmarowywania wszystkeigo potrafi się zmobilizować.

Normalni mieszkańcy pokazali jak bardzo zależy im na mieście i
      tyle. To smutny okres dla malkontentów hehe.
    • Gość: mala Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 19:56
      kurcze mam problem, z glosowaniem - a szkoda kazdego glosu- pomozcie. otoz
      postepuje zgodnie : zaznaczam miasto, klikam w nie, przechodze do miejsca
      glosowania i dostaje info, ze musze sie zalogowc. robie to, a ty nast. kwiatek,
      ze juz taki login istnije. no pewnie, ze istnieje, bo to moj, ktory wczesniej
      rejestrowalam. wyglada na to ze musze za kazdym razem wklepywac nowy logi i
      hASLO - BEZ SENSU, PEWNIE COS KNOCE. POMOZCIE !!! szybko- och trzcinka, sorki
      • Gość: de besciak Re: Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 19:58
        Musisz potwierdzic w ciagu 72 godzin link ktory ci wysla.
        Zarejestruj sie jeszcze raz i kliknij w tamten link
        • Gość: mala Re: Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 20:00
          no kurcze potwierdzilam w podanym czasie, no nic zakladam nowe konto - o to chodzi ?
    • Gość: mala Re: Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 20:07
      koniecznie trzeba glosowac na 2 miasta ?
      • Gość: de besciak Re: Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 20:17
        Nie - glosuj tylko na Szczecin
    • Gość: s Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! IP: *.chello.pl 04.03.08, 20:09
      wreszcie info na gazecie juhu
      • Gość: q5tgd Re: Szczecin walczy w Monopol. Głosujcie! IP: 83.168.80.* 06.03.08, 01:03
        bla bla bla spindalaj :)
    • Gość: 100% Szczecinianin Glosujcie na GDYNIE!!! IP: *.gd.pl 05.03.08, 15:12

bez zadnego ale !

• Gość: Marcin Re: NIE Glosujcie na GDYNIE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 15:53
        Cytat: "Glosujcie na GDYNIE!!!IP: *.gd.pl
        Gość: 100% Szczecinianin"

He he 100% Szczecinianin a IP: *.gd.pl to przypadkiem z jakiego miasta jest???
        Szczecin głosuje na Szczecin I BASTA!
      • Gość: gość spadaj prowokatorze IP: *.cable.smsnet.pl 05.03.08, 16:31
        jak wyżej
    • Gość: sceptyk Jedyny sukces metropolii Szczecin- wirtualny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 23:13
      Doskonały przykład symulowania rzeczywistości, tutaj Szczecin powinien
      bezapelacyjnie zając 1 miejsce, zaistnieć w Monopoly bo gdzie indziej trzeba
      czegoś więcej by coś osiągnąć niż kliknięć. Śmiechu warte (nomen omen to był
      jedyny sukces telewizyjny miasta, sukces na miarę Szczecina, doprawdy śmiechu
      warte). Bawcie sie dalej w wymiarze absurdu, jedynym wam dostępnym drodzy
      Szczecinianie.
      • malcoolm Re: Jedyny sukces metropolii Szczecin- wirtualny 07.03.08, 16:26
        Szachiści grają w Monopoly
        • Gość: ewa Re: Jedyny sukces metropolii Szczecin- wirtualny IP: *.chello.pl 08.03.08, 19:41
          Zwycięstwo tak naprawdę oznacza wizytę obserwatorów którzy i tak
          pewni odrzucą nasze miasto. Ale fajnie że mieszkańcy w coś się
          angażują. Szkoda że w taką abstrakcję, ale to i tak miłe. Ja
          zagłosowałam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka