anna.an 08.03.08, 08:46 A powiedzieliście jej te dobra słowa jak żyła??? Co za parodia w tym kraju chwalić zmarłych ale za życia walczyć z nimi jak z Krzyżakami, konkurencja,zawiść,zazdrość....a po śmierci cudeńko,jaka wspaniała, ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anonim.. Odeszła Kasia Domagała IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 09.03.08, 00:06 Mysle... mysle ze nie powinno sie pisac komentarzy o ludziach ktorzy odeszli, bez wzgledu na to co kto mysli,straszne jest to ze mlody czlowiek musial odejsc bez szans na pozegnanie... dajcie spokoj jej duszy i jej rodzinie... pozwolcie im ze spokojem oswoic sie z ta tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Odeszła Kasia Domagała 09.03.08, 00:23 Spoczywaj w Pokoju Kasiu. Kiedys sie spotkamy i znowu sie posprzeczamy. Odpowiedz Link Zgłoś
pismak_logowany Re: Odeszła Kasia Domagała 09.03.08, 00:56 Szok. Forumowicze, powinniście Kasię dobrze pamiętać i docenić. Była rzecznikiem w bardzo trudnym okresie dla miasta. Miała odwagę zrezygnować z tej funkcji, bo uznała, że to nie jest dla niej. Miała odwagę w tym burzliwym czasie Mariana J. wypowiadać się na tym forum. Była po prostu z innej bajki... Potem wyjechała. [*] pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Odeszła Kasia Domagała IP: *.chello.pl 09.03.08, 07:11 pod jakim nickiem pisała ? Odpowiedz Link Zgłoś
pismak_logowany Re: Odeszła Kasia Domagała 09.03.08, 22:37 Pisała na forum pod nazwiskiem, jako rzecznik Mariana w okresie, gdy był pod największym obstrzałem. To była odwaga, której zdaje się nie miał wcześniej i później żaden rzecznik magistratu, czy wywoływany tutaj do odpowiedzi jakikolwiek magistracki urzędnik... pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** [...] IP: *.gprs.plus.pl 09.03.08, 13:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: Odeszła Kasia Domagała IP: *.gprs.plus.pl 09.03.08, 18:00 Bardzo chciałam przeprosić rodzinę pani Katarzyny Domagały za mój wcześniejszy post. Prosiłam, aby administrator go usunął. Niestety, do tej pory tego nie zrobił. Jestem bardzo zła na siebie, że dopuściłam się napisania postu, który nie do końca przychylnie odnosił się do pani Katarzyny. A napisałam go wyłącznie pod wpływem moich ostatnich niepowodzeń życiowych (zawodowych) Jeszcze raz bardzo chciałam przeprosić. Tym bardziej, że sama dobrze wiem, jak to jest przeżyć podobną tragedię. Myślę też, że to wspaniałe, iż pani Katarzyna w swym tak krótkim życiu mogła tak wiele przeżyć i osiągnąć. To prawdziwy dar od losu. Pozostaje mi jedynie życzyć, aby jej przyjaciele i znajomi (nie tylko rodzina) zawsze o niej pamiętali. Jeszcze raz bardzo przepraszam za poprzedni post. Nie mogę sobie wybaczyć, że go napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2gi pismak Re: Odeszła Kasia Domagała IP: *.anonymouse.org 09.03.08, 20:53 miała odwagę być rzecznikiem Maryjana, ale nie odeszła-tylko jej podziękowano... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Poznaniak Odeszła Kasia Domagała IP: *.icpnet.pl 09.03.08, 12:17 Poznałem ją w ubiegły piątek. Mieliśmy się spotkać w tygodniu... Z Wyborczej "od Holoubka" dowiedziałem się, dlaczego tym razem nie doszło do spotkania. Ale będzie jeszcze okazja... Kwintesencja. ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Odeszła Kasia Domagała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.08, 19:40 żegnaj Kasia smutek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Odeszła Kasia Domagała IP: *.ip.e-nt.net 10.03.08, 16:53 NIE MOWMY ZA DUZO TYLKO PAMIETAJMY...CZLOWIEK ZYJE TAK DLUGO JAK POZOSTAJE W NASZYCH SERCACH I PAMIECI...SPOCZYWAJ W SPOKOJU KASIU... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G.B Jak się to stało? IP: *.centertel.pl 10.03.08, 22:28 CZY KTOŚ WIE CO SIĘ STAŁO??? JAK TO MOŻLIWE ??? WSZYSCY JA PODZIWIALIŚMY .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio_z Odeszła Kasia Domagała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 00:44 Znałem Kasię, pracowałem z nią kilka miesięcy. Zapamiętałem ją jako niesamowicie asertywną i przebojową dziewczynę, która zawsze wiedziała do czego dąży. Nie miałem z nią stałego kontaktu ale dość dotknęła mnie ta wiadomość, bo Kasia była osobą zapadającą w pamieć. Niezwykle szkoda ze tak fajna dziewczyna odeszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio_z Gdzie jest pochowana Kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 01:41 Wie ktoś gdzie jest pochowana Kasia (która kwatera)? Chciałbym zapalić jej znicz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Gdzie jest pochowana Kasia IP: *.szczecin.mm.pl 12.03.08, 23:31 Kasia spoczywa na kwaterze 38 B lub D zaraz za pomnikiem Skrzydeł Huzarów Polskich po lewej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Poznaniak Miejsce wiecznego spoczynku IP: *.icpnet.pl 11.03.08, 10:19 Czy Cmentarz Centralny w Szczecinie ma jakąś stronę internetową, dzięki której można określić miejsce pochówku konkretnej osoby ? Przy najbliższej okazji pobytu w Szczecinie, chciałbym zapalić znicz z szacunku i pamięci Kasi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GB musisz sprawdzić adres www jest na pewno IP: *.centertel.pl 11.03.08, 11:11 Cmentarz w szczecinie na pewno ma strone, teraz nie pamiętam, ale nie wiem czy już dane będą - ja wiem bo byłam na pogrzebie ale mi ciężko powiedzieć .... gdzieś niedaleko pierwszej bramy ... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: musisz sprawdzić adres www jest na pewno 11.03.08, 11:55 cmentarze.szczecin.pl/Cmentarze/chapter_11980.asp?chapter=11980 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio_z Re: musisz sprawdzić adres www jest na pewno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 18:02 Tutaj sa dane zmarłych do 2006 roku. Czy ktoś ze znajomych Kasi mógłby podać na forum lub na maila miejsce w którym zostala pochowana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GB Re: musisz sprawdzić adres www jest na pewno IP: *.centertel.pl 11.03.08, 21:09 na prawde trudno wytłumaczyc.... jak sie nawet zna cmentarz, ale jak beziesz w szczecinie daj znac, zaprowadze cie tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio_z Re: musisz sprawdzić adres www jest na pewno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 22:43 Dzieki za pomoc. W szczecinie będę na święta. Obyśmy nie stracili kontaku, bo widze ze temat nie jest już przyklejony i szybko "spada" w dół, napisz do mnie: radzio_z@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: musisz sprawdzić adres www jest na pewno 11.03.08, 22:48 ja pamietam Katarzyne z tutujezego forum. Fakt, miala odwage tu pisywac, wielu wymieklo od tamtego czasu, ona w pewnym momencie tez wymiekla - ale nie dziwilem sie jej wcale, rzecznikowac tu za Jurczyka nie bylo proste... Odpowiedz Link Zgłoś
radzio_z Re: musisz sprawdzić adres www jest na pewno 12.03.08, 19:03 Nie mam od Ciebie maila. Może napisz jeszcze raz na radzio_z@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Poznaniak Re: musisz sprawdzić adres www jest na pewno IP: *.icpnet.pl 12.03.08, 09:43 ja także poproszę o "szczegółową mapkę" jak do niej dotrzeć. proszę daj mi znać: insight76@o2.pl czy znacie szczegóły tego wypadku, gdzie dokładnie to się stało, jaka była przyczyna, co zawiodło ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GB Kto wie co sie stało ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 10:33 Ja tez nic nie wiem, ale jak byłam na pogrzebie .... nie moge sie pozbierać do dzisiaj ... to jej mama miała przemowę najpiękniejszą jaka kiedykolwiek slyszałam a tak ściskajaca serce że razem z nią wszyscy plakali, powiedziała że Kasia jechała 3 pasmową drogą ( gdzie - nie wiem) i uderzyła w słup ... może zemdlała, osłabła, wpadła w poślizg, nie wiem ... " ale zanim zderzyła się ze słupem zamieniła sie w motyla, dla każdego w innym kolorze ...." może razem wybierzemy sie w świeta? ja was zaprowadze ... wiem gdzie to jest ale ciezko mi mówic o mapce ... pozdrawiam Ela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Kto wie co sie stało ?? IP: 193.108.206.* 13.03.08, 13:28 Zostala uderzona przez samochod z sasiedniego pasa, ktorego kierowca jak twierdzi zeby uniknac tego samego wykonal taki manewr a nie inny. Dajcie juz temu spokoj. Nie ma to zadnego znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Poznaniak Re: Kto wie co sie stało ?? IP: *.icpnet.pl 14.03.08, 10:47 W Szczecinie czy we Wrocławiu? możesz podać ulicę... będąc choć w jednym z tych miejsc, chciałbym zapalić świeczkę ku jej pamięci... proszę, napisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tw. Re: Miejsce wiecznego spoczynku IP: *.multimo.gtsenergis.pl 10.09.08, 13:44 Można sprawdzić, ale trzeba znać datę pochówku i nazwisko i imię, sprawdza się w księgach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikka Re: Odeszła Kasia Domagała IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.03.08, 17:59 kto wie dlaczego kasia przeprowadzila sie do wrocławia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Odeszła Kasia Domagała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 18:06 z miłości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Poznaniak Re: Odeszła Kasia Domagała IP: *.icpnet.pl 12.03.08, 23:54 podobno... twierdziła, że czas już na poważniejsze decyzje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filek Re: Odeszła Kasia Domagała IP: *.gprs.plus.pl 14.03.08, 23:16 a gdzie Kasia pracowala po odejsciu z vobisu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Odeszła Kasia Domagała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 14:00 w iiyamia polska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levus Już nie pamiętacie tego wielokrotnie IP: *.chello.pl 15.03.08, 00:37 zadawanego wtedy JEJ pytania: "Pani Kasiu, jak pani dostała tę robotę?" Byłem jednym z pierwszych, którzy je zadali. A robota była wyjątkowo parszywa. Mam nadzieję, że KASIA nie nie ma do mnie o to pretensji. Przy okazji zapalę JEJ świeczkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikka Re: Już nie pamiętacie tego wielokrotnie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.08, 09:46 o jaka robote pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levus Re: Już nie pamiętacie tego wielokrotnie IP: *.chello.pl 15.03.08, 10:23 Gość portalu: Mikka napisał(a): > o jaka robote pytasz? Rzecznika prasowego Jurczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzy Re: Już nie pamiętacie tego wielokrotnie IP: *.chello.pl 15.03.08, 16:14 Nie pamietam jej jako rzecznika Jurczyka . Tam była taka pani Izka Pawłowska chyba, potem chyba pani z nazwiskiem na D ,co lubowała się socjologii i sie nudziła. Ale nie wiem jaka może być ciężka praca w tym kombajnie rzecznikowskim wycinając artykuły z prasy i odbijaniem ich na ksero. Teraz Celinka musi kłamać ludziom w oczy , to jest obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agillein ['] IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.08, 18:13 Nie znałam Jej długo, nie miałam okazji poznać Jej naprawdę.. Żałuję... Nie mam możliwości złozyć Rodzinie kondolencji w inny sposób, niż ten,elektroniczny, za co przepraszam... Proszę przyjąć moje wyrazy współczucia ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gb TO JUŻ 14 DNI ........ IP: *.centertel.pl 17.03.08, 20:56 PAMIĘTAMY CIEBIE KASIU ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Poznaniak Re: TO JUŻ 14 DNI ........ IP: *.icpnet.pl 18.03.08, 00:46 I saw something in your eyes for sure... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Poznaniak 4 tygodnie... IP: *.icpnet.pl 31.03.08, 16:18 ... mijają, przyszła wiosna, a Ciebie nie ma .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Poznaniak Pustka IP: *.icpnet.pl 21.03.08, 14:19 już nikt tutaj nie zagląda, a miałem nadzieję, że chociaż tutaj dowiem się jaka byłaś... nie było nam dane... Alleluja ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gb Re: Pustka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 17:47 Jak to nie zagląda ... i pamięta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: for Re: Odeszła Kasia Domagała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.08, 21:45 Na tym forum nie macie prawa nawet wspominac jej imienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa to sie staje niesmaczne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.08, 08:51 po co sztucznie podbijasz wątek, uszanuj to co sie stało --------------------------------------- video.google.com/videoplay?docid=2185058413755445485 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Poznaniak Re: Odeszła Kasia Domagała IP: *.icpnet.pl 02.06.08, 17:27 jutro miną już 3 miesiące (') Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Odeszła Kasia Domagała IP: 195.205.202.* 06.07.08, 01:24 s6.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=113314 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smutny Poznaniak Odeszła Kasia Domagała IP: *.icpnet.pl 10.09.08, 01:29 Dlaczego tak często do mnie wracasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
pismak_logowany Re: Odeszła Kasia Domagała 10.09.08, 12:48 Właśnie wczoraj wspominaliśmy Ją ze wspólnymi znajomymi... (*) pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc.. Re: Odeszła Kasia Domagała IP: *.globalconnect.pl 01.11.08, 01:28 ja tez o tobie myśle, spoczywaj w spokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamiętająca Re: Odeszła Kasia Domagała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.08, 21:23 Byłam na Twoim grobie Kasiu i cóż z tego że jest piękny ..... Ciebie wciąż brak .... Odpowiedz Link Zgłoś