Dodaj do ulubionych

Admin_gumka do wycierania

28.03.08, 11:39
Tobie się już albert_c role pokiełbasiły zupełnie, raz jesteś
autorem raz cenzorem. W obu przypadkach - nie masz dobrych recenzji.
Ale pamiętaj, nawet najlepsza gumka się kiedyś wytrze i wtedy
zaskrobiesz pustym łbem ! Ciachaj sobie dalej, przenoś w cholerę.
Bez poważania.
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Admin_gumka do wycierania 28.03.08, 11:45
      A kto jest autorem tych niepochlebnych recenji? Ty, zona pijaka i
      kto jeszcze?:)
      • albert_c Re: Admin_gumka do wycierania 28.03.08, 11:54
        Exman, o co Tobie chodzi? bo dzis Cie 'nie wycieralem' a widze ze znow cos piejesz do mnie.

Mam do Ciebie prosbe w zwiazku z powyzszym - zanim nastepnym razem znow zaczniesz mna wyceirac forum upewnij sie wpierw czy to ja czy nie ja jestem adresatem Twoich slow;-)

pozdrawiam,
        • exman Re: Admin_gumka do wycierania 28.03.08, 12:04
          Proszę bardzo, przeniosłeś moj wątek dotyczący zagrożeń wolności
          mediów na poforum 'kto nami rządzi'. Jeśli to według Ciebie zagraża
          czystości FS - to tylko potwierdza moje zdanie, że czas Ci zwolnić
          stołek admina. Czy każdy ogólny temat, nie dotykający imiennie
          naszych szczecińskich pożalsięboże polityków, zasługuje na
          przeniesienie na 'kto nami rządzi' ?

Sprawy nie ma, jeśli to inna gumka przeniosła mój wątek...
          • albert_c Re: Admin_gumka do wycierania 28.03.08, 18:20
            Exman, jak mi odpowiadasz to WPIERW przeczytaj dokladnie co ja Tobie pisze, okej?

Otoz NIE JA przenisoelm ten watek - CZYTAJ a pozniej debatuj, tak bedzie lepiej
            dla naszej wymiany zdan.

Po prostu na przyszlosc zanim wydasz osad wpierw sie zapytaj kto, co i po co w
            ogole, bo tak to wychodzisz tym razem jak dla mnie na pieniacza

exman napisał:

> Proszę bardzo, przeniosłeś moj wątek dotyczący zagrożeń wolności
            > mediów na poforum 'kto nami rządzi'. Jeśli to według Ciebie zagraża
            > czystości FS - to tylko potwierdza moje zdanie, że czas Ci zwolnić
            > stołek admina. Czy każdy ogólny temat, nie dotykający imiennie
            > naszych szczecińskich pożalsięboże polityków, zasługuje na
            > przeniesienie na 'kto nami rządzi' ?
            >
            > Sprawy nie ma, jeśli to inna gumka przeniosła mój wątek...
          • Gość: Teresa Re: Admin_gumka do wycierania IP: *.opera-mini.net 31.03.08, 18:38
            Tez uwazam ze czas Alberta jako admina sie skonczyl a jego uporczywe czepianie sie stolka jest zalosne.
        • andreas.007 Albert nick do wycierania geby? 28.03.08, 12:10
          Mój drogi Albercie widze Twoim nickiem sobie tu wielu gebe wyciera...
          Co i rusz czytam Albert... a Albert wyjasnia, ze to nie Albert,
          ale za chwile znowu bedzie Albert....

Czemu sobie tym nickiem geby wycieracie,
          a Albertowi gebe robicie?
          • Gość: pest Re: Albert nick do wycierania geby? IP: *.chello.pl 28.03.08, 12:14
            Jak niektórzy nie mają nic do powiedzenia to piszą aby pisać, tak w próżnię i
            dla sportu, ale bez ładu sensu i składu - jak nasz ulubieniec exman. Może by
            przyszpilić wątek: "tu narzekać na adminów" bo te ciągłe wrzutki exmana, anamar
            czy zony pijaka tylko bałagan robią.
            • exman Re: Albert nick do wycierania geby? 28.03.08, 12:22
              Dla sportu to piszą tu inni sportowcy, popatrz sobie chociażby na
              aktualna listę...rekordzistów. Sam nie wiele masz przy tym do
              napisania oprócz bicia piany, pest. Kolejny szczekacz.
              • Gość: Lex Re: Albert nick do wycierania geby? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 13:21
                Moim zdaniem albert jest bardzo,bardzo słabym adminem a jego działalność dla
                forum jest mocno szkodliwa. Forum za jego sprawą schodzi na psy, ucieka z niego
                wielu starych uczestników , zamienia się w polityczny ściek, ma coraz mniej
                związku z miastem. Albert wycina większość wpisów krytycznych wobec siebie.
                Ubliża ludziom, kompletnie odzrzuca jakiekolwiek krytyczne uwagi, popiera
                trolujących głoszących odpowiadające mu poglądy. Pomieszała mu się całkowicie
                rola admina z rolą forumowicza. Dla dobra tego forum powinien jak najszybciej
                przestać pełnić funkcję admina.
                • Gość: Michal Re: Albert nick do wycierania geby? IP: *.europe.hp.net 28.03.08, 13:24
                  ty Lex, a kto ty jestes ?
                  • absztyfikant Re: Albert nick do wycierania geby? 28.03.08, 13:46
                    Z forum zaczeli uciekac ludzie, bo Albercik nie mial czasu na adminowanie i
                    namnozylo sie spamerow. Od jakiegos czasu wzial sie do pracy i z kazdym dniem
                    jest coraz lepiej. Generalnie uwazam, ze dyskusje o polityce ogolnopolskiej
                    powinny wylatywac stad. To forum o Szczecinie i sprawach tego miasta, a nie o
                    cyckach Dody czy spotach Lecha Kaczynskiego.
                    • Gość: lump Re: Albert nick do wycierania geby? IP: *.chello.pl 28.03.08, 13:58
                      masz racje z tymi cyckami. ona ma za małe zeby sie zachwycać.
                    • exman Re: Albert nick do wycierania geby? 28.03.08, 14:01
                      Widzisz Absztyf, zgodziłbym się z Tobą, gdyby na FS nie pisano
                      wyłącznie o tutejszych kolesiach z partii. Szczecin ma jeszcze
                      oprócz tego o czym pisać i rozmawiać, ma się czym cieszyć i nad czym
                      płakać. Nie zgodzę się jednak, że nie można tu pisać o sprawach
                      dotyczących wszystkich miast lub ludzi w tym kraju. Stosując Twoje
                      kryterium, doprowadziłbyś do wyjałowienia FS w tempie szybszym niż
                      obecne. Wiekszość normalnych ludzi nie trawi polityki w większych
                      porcjach. Zobacz co się stało z wątkiem o kulturalnym Szczecinie...i
                      przystaw to do tych sportowców mnożących codziennie polityczne
                      wątki, ci sami działacze nota bene często pytają się tu publicznie,
                      co jest z tym lub tamtym...oni chyba jednak piszą z głuchej
                      prowincji jednak.
                      • absztyfikant Re: Albert nick do wycierania geby? 28.03.08, 14:07
                        Nie czytam wszystkich watkow na FS. Nie mam czasu, ani ochoty. Watkow o
                        Szczecinie jest moze jakies 6%. A o polityce ogolnopolskiej wiekszosc. Trzeba to
                        odwrocic. Jesli chcesz dyskutowac o innych sprawach to masz do wyboru dokladnie
                        4976 forów na tym portalu. I bez problemu znajdziesz takie fora, gdzie ludzie
                        cos soba reprezentuja, a dyskusje sa naprawde ciekawe. Chocby Forum Kraj:
                        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28
                        Na pewno cos znajdziesz dla siebie.

A tajemnica tkwi w proporcjach. Chyba sie ze mna zgodzisz. Jestem adminem na 4
                        forach i wiem jakie to trudne zadanie.
                      • andreas.007 Exmanie jestes inteligentny kolo... 28.03.08, 14:19
                        Exmanie jestes inteligentny czlowiek odpowiedz mnie
                        po jaka chu...steczke wpieprzasz w watek o Bialorusi
                        słowa o panu Ziobro, którego ku.. juz nie ma w rzadzie?

Sprawia Tobie to jakas osobista satysfakcje,
                        moze wtrąć tez Cyrankiewicza,
                        a moze Gierka czy innego co ci sie przypomni...

Jest tu watek o Tybecie moze byc i o Białorusi,
                        ale na chu...steczke pisac przy tym o panu Ziobro?

Dlatego ja w ten watek wstawilem lokalny punkcik...
                        dla rownowagi i zeby Tobie pokazac,
                        ze piszac o plemieniu Papuasow tez mozna nawiazac do pana Ziobro,
                        ale ku.. po co?

Dlatego Twoj watek powinien pojsc won,
                        bo Ty ciagle piszesz o PiS i rzadach Kaczynkiego,
                        jakbys nie zauwazył, ze juz jestesmy po wyborach!
                        • andreas.007 Re: Exmanie jestes inteligentny kolo... 28.03.08, 14:33
                          moze Ty chcuiałes napisac nie o Białorusi,
                          ale o mediach w Polsce, ale to odpowiedz mi po co
                          w stylu co by było gdyby...

Jak tam to napisz co by było gdyby pan walesa nie przeskoczył płotu?

Moze co by było gdyby... no wariantów masz od cholery i ciu ciut,
                          ale to chyba bardziej na forum "pogdybajmy"!

Nie gniewaj sie - jestem z Toba szczery!
                        • Gość: XAWERY Re: Exmanie jestes inteligentny kolo... IP: *.gprs.plus.pl 31.03.08, 21:41
                          Andreas to raczej Ty zamieszczasz tu w kółko polityczne wątki i bez
                          przerwy zawracasz glowe swoimi politycznymi obsesjami .
                    • Gość: Carcas Re: Albert nick do wycierania geby? IP: *.eranet.pl 31.03.08, 10:31
                      Albert zrezygnuj i ocal resztki godności. Odspawaj pupę od stołka, nie rób sobie
                      wstydu!
                      • anamar Re: Albert nick do wycierania geby? 01.04.08, 11:22
                        też tak myślę albercie. twoja zabawa w wybiórczego cenzora,brak szacunku dla
                        forumowiczów i przekonanie o własnej nieomylności doprowadziły do tego,że wielu
                        uczestników tego forum sądzi,że powinieneś czym prędzej zrezygnować ze swojego
                        nieudolnego administrowania...
                        • albert_c Re: Albert nick do wycierania geby? 01.04.08, 14:03
                          Czesc Anamar, widze ze znow zmieniasz nick:))))

anamar napisała:

> też tak myślę albercie. twoja zabawa w wybiórczego cenzora,brak szacunku dla
                          > forumowiczów i przekonanie o własnej nieomylności doprowadziły do tego,że wielu
                          > uczestników tego forum sądzi,że powinieneś czym prędzej zrezygnować ze swojego
                          > nieudolnego administrowania...
                          • anamar Re: Albert nick do wycierania geby? 01.04.08, 15:12
                            albert_c napisał:

> Czesc Anamar, widze ze znow zmieniasz nick:))))
                            >
                            > anamar napisała:
                            >
                            > > też tak myślę albercie. twoja zabawa w wybiórczego cenzora,brak szacunku
                            > dla
                            > > forumowiczów i przekonanie o własnej nieomylności doprowadziły do tego,że
                            > wielu
                            > > uczestników tego forum sądzi,że powinieneś czym prędzej zrezygnować ze sw
                            > ojego
                            > > nieudolnego administrowania...

wiesz,albercie...bardzo przypominasz mi macierewicza.pamiętaj jednak,że
                            głupawymi żartami,wycinaniem,pozorowaną ślepotą,olewaniem tego co inni
                            uczestnicy forum mają ci do powiedzenia nie zmienisz tego,że twój czas się
                            skończył...
                • albert_c Re: Albert nick do wycierania geby? 28.03.08, 18:21
                  Lex, masz problemy z logowaniem, ze zmieniasz nick po raz kolejny?;-)

czy tez jest Ci glupio pisac to samo po raz setny z tego samego nicka?:)))

Gość portalu: Lex napisał(a):

> Moim zdaniem albert jest bardzo,bardzo słabym adminem a jego działalność dla
                  > forum jest mocno szkodliwa. Forum za jego sprawą schodzi na psy, ucieka z niego
                  > wielu starych uczestników , zamienia się w polityczny ściek, ma coraz mniej
                  > związku z miastem. Albert wycina większość wpisów krytycznych wobec siebie.
                  > Ubliża ludziom, kompletnie odzrzuca jakiekolwiek krytyczne uwagi, popiera
                  > trolujących głoszących odpowiadające mu poglądy. Pomieszała mu się całkowicie
                  > rola admina z rolą forumowicza. Dla dobra tego forum powinien jak najszybciej
                  > przestać pełnić funkcję admina.
                  • Gość: Carcas Re: Albert nick do wycierania geby? IP: *.eranet.pl 31.03.08, 10:45
                    Zrozum Albert że mamy cię dość! Odejdź z Forum i nie rób sobie wstydu dłużej!
                    • Gość: XAWERY Re: Albert nick do wycierania geby? IP: *.gprs.plus.pl 31.03.08, 21:33
                      Popieram ! Abet jest administratorem wyjątkowo słabym,
                      niekulturalnym i upolitycznionym. Za doprowadzenie Forum na
                      kompletne niziny powinien odejść i nigdy nie wracać ! Uczynił więcej
                      złego niż dobrego .
                      • Gość: bleble [...] IP: 193.200.157.* 31.03.08, 21:38
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: lump [...] IP: *.chello.pl 28.03.08, 13:26
    • Gość: bir [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.08, 18:06
    • Gość: racja Re: Do alberta_c!!!!!!! IP: *.50.225.250.ip.nectartech.com 28.03.08, 21:48
      hahahahaha święta racja. Dobrze mówisz.
    • Gość: es-es man Nie dyskutować z trollem exmanem!!! IP: 195.229.242.* 31.03.08, 10:48
      Adminów krytykuje ktoś kto pisze takie rzeczy:
      images28.fotosik.pl/185/c7c4c0382c4cd522.gif
      Proszę nie traktować tego trolla poważnie i nie dyskutować z nim, bo to troll
      najgorszego rodzaju - wilonikowiec i obrzucający inwektywami bez powodu.
      Programowo należy unikać czytania wpisów tego osobnika.
      • anamar Re: Nie dyskutować z trollem exmanem!!! 02.04.08, 13:47
        esesman i bluzgacz.każdy ma takich przyjaciół,na jakich zasługuje,albercie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka