gryfia 04.04.08, 06:09 Dzien dobry Szczecinianie, jamniczka, brazowa, prawie roczna, zdrowa i szczepiona rozglada sie za lubiacymi jamniki sympatycznymi ludzmi. Znacie moze takich? Pozdrowienia, gryfia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kakq Re: Pieska sprawa :). 04.04.08, 07:46 raczej jest to jamnicza sprawa!!! bo są PSY I JAMNIKI:) Podnosze jakże ważny temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Jamniki maja czesto zwichnieta psychike... IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.08, 15:18 inteligetne ale niestabilne emocjonalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Jamniki maja czesto zwichnieta psychike... 04.04.08, 15:23 To nawet nie jak kakq: ani stabilna ani inteligentna.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Jamniki maja czesto zwichnieta psychike... IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.08, 16:01 moze chociaz ladna? zamoczyc a rano rznac glupa na amnezje i kim pani jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamnikolubna Re: Jamniki maja czesto zwichnieta psychike... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 22:59 Swoje twierdzenie opierasz na własnych długoletnich doświadczeniach, czy wróżysz z fusów po wczorajszej kawie? Jamniki mają charakter przez duże "Ch". Chętnie z Tobą wymienię opinie. Mam olbrzymią przyjemność i radość z 12 letniej bliskiej znajomości z jamnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Jamniki maja czesto zwichnieta psychike... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 23:02 Gość portalu: jamnikolubna napisał(a): Mam olbrzymią przyjemność i radość z 12 letniej bliskiej znajomości z jamnikiem. No, to pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Jamniki maja czesto zwichnieta psychike... IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.08, 23:06 zlosliwy jestes... Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Re: Jamniki maja czesto zwichnieta psychike... 04.04.08, 23:19 a ten "jamnik" to nie jakiś eufemizm? Przepraszam że pytam, długo-, czy krótkowłosy? Odpowiedz Link Zgłoś
gryfia Dalszy opis jamnika. 05.04.08, 07:09 wujtarabuk napisał: "...a ten "jamnik" to nie jakiś eufemizm? Przepraszam że pytam, długo-, czy krótkowłosy?" Jamnik nie jest ani eufemistyczny ani ezopowy. Jest wrecz przeciwnie :). Rozumiem, ze przepraszasz ale dlaczego pytasz? Jamnik jest siersci krotkiej i prawie zrownowazony emocjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Jamniki maja czesto zwichnieta psychike... IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.08, 23:05 tia... swoje stwweidzenie opieram na wieloletnich obserwacjach - jesli Charakterem nazywasz depresje i psychozy to niech ci bedzie... W kazdym razie jamniki to inteligetne psy ale latwo ulegaja zwichrowaniu emocjonalnemu i psychicznemu. Odpowiedz Link Zgłoś
renche1 Re: Pieska sprawa :). 05.04.08, 22:33 chyba mogę znaleśc jej ciepły dom proszę o kontakt jeżeli to aktualne Odpowiedz Link Zgłoś
gryfia Re: Pieska sprawa :). 07.04.08, 08:35 Dziekuje bardzo za propozycje. Jamnik od wczoraj mieszka w Tczewie. Troche przykro jest, ze inteligente psy opuszczaja Szczecin. Milo mi bylo wiedziec, ze gdyby przeprowadzka jamnika do Tczewa nie doszla do skutku to byla ciagle mila i ciepla alternatywa. Serdecznie pozdrawiam, gryfia. Odpowiedz Link Zgłoś
wujtarabuk Re: Pieska sprawa :). 07.04.08, 12:48 gryfia napisał: > Dziekuje bardzo za propozycje. Jamnik od wczoraj mieszka > w Tczewie. Troche przykro jest, ze inteligente psy opuszczaja > Szczecin. Milo mi bylo wiedziec, ze gdyby przeprowadzka jamnika > do Tczewa nie doszla do skutku to byla ciagle mila i ciepla > alternatywa. '''''''''''''''''''' Tia, a glupie suki zostaja. > > Serdecznie pozdrawiam, > gryfia. Odpowiedz Link Zgłoś