Dodaj do ulubionych

Nie mam siły.....

03.01.02, 14:53
....... na to forum. Niejeden już raz chodziło dziadowsko, ale od początku tego
roku ręce opadają (przynajmniej mnie). Jeszcze się nie poddaję, ale otwarcie
wątku zajmuje mi sto lat chyba.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mike Re: Nie mam siły..... IP: *.cnet.iton.pl 03.01.02, 15:02
      stettiner napisał(a):

> ....... na to forum. Niejeden już raz chodziło dziadowsko, ale od początku tego
      > roku ręce opadają (przynajmniej mnie). Jeszcze się nie poddaję, ale otwarcie
      > wątku zajmuje mi sto lat chyba.

Ja nie mam sily jak widze te ilosci czubkow, ktore sie tu zlazly! Dlaczego nagle
      zaczeli tu zagladac? Jakies artukuly, reportaze w odpowiednich mediach?
      Nie chce mi sie nawet czytac niektorych watkow. Akurat jestem w srodku "Eine
      kliene"... to duzo lepsze.
      • stettiner Re: Nie mam siły..... 03.01.02, 15:11
        Co do rzeczonych czubków- nie podoba mi się, że nazłaziło sie do nas różnej
        maści "kosmopolitów" właśnie, czyli takich co nie wiadomo skąd się wzięli, ale
        spotkasz ich wszędzie, gdzie tylko zwęszą okazje draki. Wszystko im jedno czy
        będa się kłócić w Szczecinie, w Katowicach czy Białymstoku. Tutaj też już
        kiedyś zaglądali, tylko zostali zignorowani i poszli sobie gdzie indziej. Teraz
        mamy ich znowu i ja nie widzę innej metody niż po prostu przestać ich
        dostrzegać- może się zniechęcą po jakims czasie. Rozmawiać z nimi to strata
        czasu- nie sa zainteresowani dialogiem, tak myślę.
        • mike102 Re: Nie mam siły..... 03.01.02, 15:23
          stettiner napisał(a):

> Co do rzeczonych czubków- nie podoba mi się, że nazłaziło sie do nas różnej
          > maści "kosmopolitów" właśnie, czyli takich co nie wiadomo skąd się wzięli, ale
          > spotkasz ich wszędzie, gdzie tylko zwęszą okazje draki. Wszystko im jedno czy
          > będa się kłócić w Szczecinie, w Katowicach czy Białymstoku. Tutaj też już
          > kiedyś zaglądali, tylko zostali zignorowani i poszli sobie gdzie indziej. Teraz
          > mamy ich znowu i ja nie widzę innej metody niż po prostu przestać ich
          > dostrzegać- może się zniechęcą po jakims czasie. Rozmawiać z nimi to strata
          > czasu- nie sa zainteresowani dialogiem, tak myślę.

amen! :-)))
          • Gość: JACEK Re: Nie mam siły..... IP: 64.9.159.* 03.01.02, 15:29
            Bo trzeba gadac o kolejce parkowej!!!!!! ;-)
            • stettiner Re: Nie mam siły..... 03.01.02, 15:34
              Jacku, może tym razem twój upór i konsekwentne orędowanie za jedną z góry
              upatrzona sprawą też da efekty jak w przypadku galerii zdjęć? Tak trzymaj- będę
              cię wspierać duchowo :)
              A swoją drogą z tą galerią to redachtory słabo się starają- powiedziałaby, że
              średnio jedno zdjęcie to wszystko na co możemy liczyć.
              • Gość: JACEK Re: Nie mam siły..... IP: 64.9.159.* 03.01.02, 15:47
                Przyznam ze galeryjka mnie zawodzi, nowe fotki raz na miesiac !!!!
                smutne ze redakcja nie widzi ze dobry poziom galeryjki moze tylko byc czystym zyskiem popularnosci GW
      • Gość: HSPS Re: .... IP: 141.202.246.* 03.01.02, 16:16
        Taki jest urok tego typu forum - ja w każdym razie, czubek czy nie, znikam stąd
        na jakiś czas, a może i na bardzo długo, życzę Wam sporo dystansu i w dalszym
        ciągu wyśmienitej zabawy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka