longplay 12.09.03, 07:23 Będzie jescze 3 lata sprawował rządy w mieście Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stasiek Re: Wiemy już na pewno, że Marian Jurczyk IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 07:45 longplay napisał: > Będzie jescze 3 lata sprawował rządy w mieście Szczecinie. Dzięki "poparciu" W.J. i młodzieżówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oparator Teleskopu Nie dołujcie mnie proszę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 12:12 Rządy kosmitów przez trzy lata ? Tego nawet astronom i miłościk fantastyki nie wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
tycjan5 Operator pomóz! 12.09.03, 12:17 Tego nawet astronom i miłościk fantastyki nie > wytrzyma. znasz się na sprzęcie do obserwacji. zakupiłem teleskop i kurczę, zgubiłem instrukcję. Na pierwszy rzut oka ni ema tam zbytnio nic skomplikowanego, ale jednak nei mogę sobie ze wsyzstkim poradzić. Trochę techniki i sie gubię. Tycjan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cros1 Re: Operator pomóz! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.09.03, 22:23 Prwdopodobnie patrzysz nie w ten otwór,bądz szkiełka się zabrudziły, albo ciemość pomroczną widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś