heniek300 19.05.08, 21:17 No i Allah z nimi.Mam nadzieje na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dankedanke Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku IP: *.chello.pl 19.05.08, 21:25 a o kapicy to juz nie napisali? ciekawe dlaczego hahaha :) panowie redaktorzy, naprawde, w tym miescie wszyscy wiedza o roznych koneksjach rodzinnych roznych ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piki Re: Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku IP: 83.168.106.* 19.05.08, 21:26 Panie GÓRKA Pani KIngo !! proszę bardziej sięprzykładać do swojej pracy i nie pisać bzdur. Podajecie, że marszałek HOK, jest w Iraku, to znaczy że ma teleporter i przeteleportował się na to spotkanie 15 maja: www.um-zachodniopomorskie.pl/index.php?wiad=4086 Odpowiedz Link Zgłoś
ohne_zucker Re: Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku 19.05.08, 21:27 pal licho te POłajzy z samorządu, ale jestem ciekaw czy wojewoda jako przedstawiciel rządu miał zielone światło od Schetyny i Sikorskiego na ten wyjazd... to jest wyjątkowo gruba afera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku 19.05.08, 21:30 wiesniaki sobie pojechaly na wycieczke do Iraku! Premier bawi w Peru, a lokalne swinki zeby nie byc gorsze wybraly sie do Babilonu... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Prosze panstwa do diet doliczcie roaming! 19.05.08, 21:34 Zapewniam, ze roaming przekroczy kwote 1000 zeta na łeb, gdzie tam kilka tysiecy! Maja tam sluzbowe komórki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syf 30 tysiecy ale gest - wycieczka po 3000 zl i IP: *.gprs.plus.pl 19.05.08, 22:00 jeszcze zarobimy! delegacje i jakie wrazenia. Jeszcze zdjecie w mundurze przy biednych dzieciach. Załosne. Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: 30 tysiecy ale gest - wycieczka po 3000 zl i 19.05.08, 22:11 Moim zdaniem powinni byc zakontraktowani przez Bumar i starac sie sprzedac troche broni do Iraku. Wprawdzie katolicy brzyda sie przemocy, wyznajac milosc do wszystkiego co zyje, ale, do diaska, pieniadze nie smierdza.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: 30 tysiecy ale gest - wycieczka po 3000 zl i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 22:13 RMF FM podało, że urzędasy zawiozły dary za 30 000 zł samolotem rządowym ( choć nikt z osób upoważnionych do latania takim samolotem nie leciał), wyprawa była wojskowa co tym bardziej poddaje w wątpliwość prawną stronę tej zabawy. Tanie państwo jest bardzo tanie. Pono ta impreza przekroczy 500 000 zł kosztów, a to do 30 000 darów to naprawdę tanio - mogli przecie podarować 500 zł (przecie tam kałach kosztuje tylko 5 USD, więc 200 dolków to całkiem całkiem). Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent niech tam zostaną i nie wracają! 19.05.08, 22:57 Niezbędni nie powinni pozbawiać dzieci z Iraku swojej obecności. Zresztą te dzieci pewnie nawet się nie zorientowały, czym się przebrany Łuczak różni od byle trepa z kałachem. Skoro jednak tam są, to niech tam zostaną... że zabawek nie mają, to niech przynajmniej robią za pajacyki i swoimi osobami bawią te dzieciaki. Szkoda, bo jakby w tej ekipie był ktokolwiek z głową na karku, to za te pieniądze można byłoby kupić szczepionek dla 2000 dzieciaków. A tak tylko opalenizna na leppera zostanie i plecka na granaty... tfu. buławę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Następny etap TYBET! Bohaterzy do domu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 23:05 Brawo za nasze na wycieczkę. Wesole miasteczko! I zostaną bohaterami! Oj jak ciężko było...ach..poświęciliśmy się dla pokoju na świecie. następna wycieczka do Tybetu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Następny etap TYBET! Bohaterzy do domu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 23:07 A dajcie tu ich listę, bom jakiś nie w temacie - zresztą gamonie mnie nigdy nie rajcowały, wilę gamoniuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Powinny pojechać 3-4 osoby i te z końca listy IP: 85.219.206.* 20.05.08, 07:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś nikt! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 08:08 nikt z nich nie powinien pojechać.nikt, rozumiesz.bo to dla wszystkich była bezcelowa z punktu widzenia interesu publicznego wycieczka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 08:05 Ale Was łatwiutko podebrać !!! A nie przyszło Wam czasami do tych kurzych mózgów że całą tą <aferę> wywołał dziennikarzyna, którego nie wzięto na pokład samolotu lecącego do Iraku. To pewnie z żalu gryzie teraz paznokcie i wipisuje głupoty. Zastanówcie się baranie główki, jak by ten artykuł wyglądał gdyby jednak ten pismaczek poleciał. Pewnie achom i ochom nie było by końca a facio posikał by się ze szczęścia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 08:09 Andreas napisał : Mają tam słuzbowe komórki! Prawdziwa REWELACJA w XXI wieku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 08:09 nie przyszło.natomiast przyszło nam do głowy że idioci za publiczne pieniądze zrobili sobei wycieczkę żeby pooglądać wojnę i narażać naszych żołnierzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ipon większość z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 08:14 a pozostali związani z PO,czyli wycieczka partyjna działączy PO.To są bezczelne gnojki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: większość z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 08:20 I o to właśnie ten krzyk, bo gdyby bili z PiSu to było by cacy :) Misiaczku, a ty gdybyś dostał taką propozycję to oczywiście nie pojechał byś by nie narażać chłopców w mundurkach ? Oni od tego są, ipensyjki za to biorą jakbyś nie wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: większość z PO 20.05.08, 08:25 nie widziałam,ze żołnierze sa po to żeby chronić tyłki urzędasów którzy maja ochote speniac marzenia chłopczyków o byciu dzielnym na wojnie...i moze im jeszce któ¶yś karabin dał do potzrymania...będą mieli chłopcy o czym opowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: większość z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 08:32 Żołnierze są po to by służyć i wykonywać rozkazy. Skoro wynajeli się za michę to niech na nią zasłużą. Jeśli im sie to nie podoba to na promocjach w supermarketach mogą nawet stówke dziennie zgarnąć ! Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: większość z PO 20.05.08, 08:39 ciągle mi się wydaje,ze mają wykonywac rozkazy spełniając okreśłone zadania...i chyba raczej chodzi ,tak generalnie ujmując, o zapewnienie bezpieczeństwa W OIraku, a nie ochronie tyłków urzędasów,któryz nie wiadomo po co i na co pojechali...., moze babki z piasku buduja i robią sobie fotki z krabinem w dłoni...normalnie wow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: większość z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 08:46 Jeszcze raz potarzam: skoro są najemnikami to mają wykonywać rozkazy. Nie ma tam bidnych szwejków z poboru tylko sami zawodowi. Nikt ich nie zmuszał do wybrania takiego zawodu i nikt im nie obiecywał ze całe zawodowe zycie spędzą w koszarach przy kociołku z grochówką. Mają wykonywać swoją pracę bez względu czy im to w danej chwili odpowiada czy nie a ryzyko mają wpisane w zawód. Chcieli poznać wojenki to niech poznają. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: większość z PO 20.05.08, 08:50 bzurki piszesz.Ale masz rację mają wykonywać swoją oracę-ich pracą nie jest łazenie za przydupasem z urzędu.Jak łażąza przydupasem to nie mogą brać udziału w wojence. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: większość z PO 20.05.08, 10:53 Powiem Ci jeszce Ciekawy, że urzędasy zostały po to powołane, wybrane zeby spełnieć swój obowiązek i słuzbę wobec społeczeństwa a nie pod przykrywka niesienia pomocy realizowac marzenia chłopczyków. jeden z drugim ma psi obowiązek rozbić to co do niego nalezy, a nie trwonić pieniadze, któ¶e z pożytkiem mogły by by wydane na coś innego. jak dla mnie nadużycie władzy i to wcale niemałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: większość z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 11:53 Jakoś nie przekonują mnie te wasze płacząco - zawodzące wypowiedzi na temat kosztów wyjazdu. Nie wmówicie mi że gdyby wam zaproponowano taki wyjazd nie pojechalibyści ze względu na marnotrawienie pieniędzy podatników. Każdy z was płaczki jedne, miałby to głęboko w d..... !!! Tylko dietka liczyła by się, no nie ??? Żołnierzyki w koło też by wam nie przeszkadzały ! Zazdrość przez was przemawia a nie troska o koszty ! PiSmaczki was podbechtały a wy jak oseski zgodnie lamentujecie. Większość z was te bzdury wypisuje z służbowych komputerów i nie zastanawia się ze też marnujecie czyjeś pieniądze np. pracodawcy. Wasza aktywność na tym forum skończy się równo z wybiciem godziny 15.00 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: większość z PO 20.05.08, 11:58 Gość portalu: Ciekawy napisał(a): > Zazdrość > przez was przemawia zadosc...? www.zieloni.osiedle.net.pl/150irak-31c46e90.jpg www.lacoctelera.com/omar_chaban/imagen/irak.jpg chcesz wiecej ? a moze wy lubicie takie wycieczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: większość z PO 20.05.08, 11:59 zazdrość miało być ale bezczelna k..o cisnienie mi podniosles... Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: większość z PO 20.05.08, 12:00 Oj ale Ci zął d..e żżera ze cie chłopcy nie zabrali...karabinkiem nie pomacchasz,oj jak tragedia. ależ mnie ubawiłęs-nie nie pojechałąbym. Bo po co,dla mnie żadna atrakcja. psim obowiązkem i rzędnika jest wykonywanie obowiązków,a wręczeanie pióniczków w Iraku do takich w moim odczuciu nie należy. Za wypisywanie bzdur w służbowym kompie wywaliłam pracownika,i to bez wiekszych sentymentów.I tak samo z chęcia usunęłabym urzędników trwonioacych czas i pieniadze,dla jasnosci zwolennikiem PIS-nie jestem, ale głupoty i bezczelności nie trawię-bez względu na przynalżenośc partyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: większość z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 15:45 <Za wypisywanie bzdur w służbowym kompie wywaliłam pracownika,i to bez wiekszych sentymentów> No i w związku z tym sama za niego musisz bzdety wypisywać :)Po za tym zrobiłaś dokładnie to co ci urzędnicy w Iraku i pokazałaś: mam władzę i z niej korzystam :) <dla jasnosci zwolennikiem PIS-nie jestem, ale głupoty i bezczelności nie trawię >. To tak jak ja, dlatego właśnie staram się wam uzmysłowić tendencyjny TON a nie TREŚĆ tego artykułu. Czy naprawdę nie widzicie tego że ten PiSmaczek zupełnie inaczej napisałby ten artykuł gdyby zabrano go do Iraku ? <Oj ale Ci zął d..e żżera ze cie chłopcy nie zabrali...karabinkiem nie pomacchasz,oj jak tragedia. > W przeciwieństwie do ciebie namachałem się karabinkiem w życiu dosyć sporo i nie jest to dla mnie żadna atrakcja. Z ulgą i radością powitałem chwilę w której to poraz ostatni odstawiłem swoje żelastwo na stojak. <nie nie pojechałąbym. Bo po co,dla mnie żadna atrakcja> Na twoim miejscu też bym tak napisał :) <...do takich w moim odczuciu nie należy > Swoje odczucia zostaw w spokoju bo nie interesują one raczej nikogo. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: większość z PO 20.05.08, 20:10 > > No i w związku z tym sama za niego musisz bzdety wypisywać :)Po za > tym zrobiłaś dokładnie to co ci urzędnicy w Iraku i pokazałaś: mam > władzę i z niej korzystam :) nie mój drogi, pracownik wyleciał mimo ostrzeżeń za niewywiązywanie się z obowiązków.Pracodawcą sa luzdie a pracownikami urzędnicy, i to oni właśnie przekraczają swoje uprawnienia i powinni wylecieć. jakby mieli chocby krzynke czegoś tak staromodnego jak honor to przynajmniej skuliliby ogony i zwrócili koszty...przynajmniej....a tak naprawde powinni złożyc dymisję za trownienie czasu i pieniedzy. > Swoje odczucia zostaw w spokoju bo nie interesują one raczej nikogo. odczucia zwykłych ludzi dotyczące pracy urzędników których sami wybrali,powinny tychze urzędników bardzo obchodzić. Moje odczucia będa takie,ze nastęþnym razem ich nie wybiorę-tak się kończy ignorancja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: większość z PO IP: *.gprs.plus.pl 20.05.08, 21:37 A wśród nich Bazyli Baran Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: primus inter pares ciekawe czy Ciekawy jest rodziną jakiegos wycieczk IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 20.05.08, 11:53 owicza? no,bo zeby tak zażarcie bronic bezczelna wycieczkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: ciekawe czy Ciekawy jest rodziną jakiegos wyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 11:57 ciekawe czy Ciekawy jest rodziną jakiegos wycieczk Autor: 20.05.08, 11:53Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz owicza? no,bo zeby tak zażarcie bronic bezczelna wycieczkę? Stanowczo NIE !!! Jak wycieczka może być bezczelna ??? Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: większość z PO 20.05.08, 09:07 Gość portalu: Ciekawy napisał(a): > Oni od tego są, > ipensyjki za to biorą jakbyś nie wiedział. za oprowadzanie wycieczek ? eeeee... chyba ci sie POmylilo z blackwatersami czy innymi essami :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 wszyscy się mylicie;) 20.05.08, 08:57 zachodniopomorscy urzednicy pojechali tam z misja specjalną przekaznie tych 30 tyś zł to ściema oni są tam po to by wszczepić i nauczyć Irakijczyków demokracji i to pojęcia demokracji w najlepszym tego słowa znaczeniu jesli zas chodzi o zolnierzy to oni maja zajeia praktyczne łażac i pilnuac tych urzedasów Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: wszyscy się mylicie;) 20.05.08, 09:00 No chyba ,ze ...... A czy koszty imprezki nie przewyższaja kosztów wyprwy??? Bo cos mi się widzi bardzo,ze tak Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: wszyscy się mylicie;) 20.05.08, 09:04 ależ jesteś małostkowa/wy jak możesz mówić o kosztach w temacie edukacji muzułmanów dotyczacego dekokracji spojrz na to bardzie globalnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: wszyscy się mylicie;) 20.05.08, 09:07 Nie no masz rację....szczytny cel, szcytne działanie i wogóle czerwony dywan tzreba odkurzyc i kurz z piachem bedę im ocierac z butów jak przyjadą-jak prawdziwych bohaterów witać ich trza........ Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: wszyscy się mylicie;) 20.05.08, 09:14 cieszę sie ze sie ze mna zgadzasz ;) a tak wogóle mam nadzieje ,że nastepnym razem wyborcy bedą o tej wspaniałej misji pamiętać jak mozna wydać pieniadze podatników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: wszyscy się mylicie;) IP: *.chello.pl 20.05.08, 09:16 Ciekawy, dla mnie twoje wypowiedzi to oznaka braku rozumu i wrażliwości. Nie ma sensu nic ci tłumaczyć bo i tak będziesz za wszelką cenę bronił kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: wszyscy się mylicie;) 20.05.08, 09:43 Ciekawy jest pewnie przykładem urzędasa, któremu sie wydaje,ze jak się zajmuje stołeczek to już wszytsko można, a najbardziej można nie liczyc się z niczym-ani z ludżmi ani pieniędzmi-zwłaszca urzędowymi. No i może tez by chciał mundurek włozyc i potrzymac karabinek coby sie pochwalic, a tu go koledzy nie zabrali-sfrusrtowany taki. Odpowiedz Link Zgłoś
plazzek Skasować te etaty :) 20.05.08, 09:45 Jak widać, mimo braku tych urzędników Szczecin nadal funkcjonuje. Wobec tego należy skorzystać z kazji i zlikwidować ich etaty. I to będzie tanie państwo. Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: Skasować te etaty :) 20.05.08, 09:46 plazzek napisał: > Jak widać, mimo braku tych urzędników Szczecin nadal funkcjonuje. > Wobec tego należy skorzystać z kazji i zlikwidować ich etaty. I to > będzie tanie państwo. > a ty wiesz, ze to jest jakis POmysl... Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent PeOwskie swinie chca wszystko utajnic.. 20.05.08, 10:12 radio.szczecin.pl/index.php?idp=0&idx=37116 ale niech tylko wroca do Szczecina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala dziś imieniny B A Z Y L E G O - złóż życzenia! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 10:42 obyś ......................* ---- * - wpisać właściwe życzenie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: dziś imieniny B A Z Y L E G O - złóż życzeni 20.05.08, 11:37 naszym biednym politykom to tak sobie mysle ze nawet piasek w oczy... tak ich tam zasypala ta burza piaskowa, ze nie moga tu nam na miejscu sluzyc. Tych kilka dni mniej uzredowania Barana B. i innych matolkow mysle ze dobrze przysporzy sie dla rozwoju regionu! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: dziś imieniny B A Z Y L E G O - złóż życzeni 20.05.08, 11:54 na pewno teraz wszyscy znamienici dzwonia do niego z zyczeniami, a my placimy za roaming.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bazyli Re: dziś imieniny B A Z Y L E G O - złóż życzeni IP: *.gprs.plus.pl 20.05.08, 12:21 A ktos moze podac numer do Bazylego????????????????? to taki mam pomysl jak jemu mozna sie nagrywac na arabskia siec to kto za to zaplaci. Biedny Baran? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 maja słuzbowe komórki roamiong placi miasto! 20.05.08, 13:00 Czlowieku, maja tam sluzbowe komórki i za roaming płacimy MY!!! Na pewno roaming bedzie kilka tysiecy zeta, a moze nawet kilkanascie... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: maja słuzbowe komórki roamiong placi miasto! 20.05.08, 13:03 Zdaje sie dopiero kilka dni temu zorientowali sie w tym, to przestali odbierac komórki... bo roaming to dla normalnego to jest zabójstwo finansowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeryf Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 12:19 Niech ich Allach ma w swojej opiece Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku 20.05.08, 12:33 wiadomosci.onet.pl/1752733,11,item.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Amerykanie finansowali pobyt samorządowców.... 20.05.08, 14:07 w bazie Echo.....a tom sie uśmaiła.....pan Bazyli z czeredą chłopczyków wyciągnęłi czapeczke do Amerykańców coby im zabawy piaseczku sfinansowali...żenada. Nie taniej by im wyszło jakby sobie kupili ołowanych żółnierzyków troche i pojechali na plaże gdzieś\? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sid15 a nowa przygoda już czeka ... IP: 83.168.75.* 20.05.08, 15:14 muszą szybko wracać , gdyż w szczecińskim PO narodził się fantastyczny pomysł wyjazdu do Chin i Tybetu , podobno zebrano już 10 piórników i dwa opakowania flamastrów... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Amerykanie finansowali pobyt samorządowców... 20.05.08, 15:42 a czy za diety po 60 dolców i roaming tez zwróca... Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: Amerykanie finansowali pobyt samorządowców... 20.05.08, 15:43 nie, ale pozwolą w obozowej kafejce internetowej, fajne zdjecia do naszej-klasy wrzucic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 16:48 Dla całego Pomorza Zachodniego byłoby najlepszym gdyby nimi zaopiekował się Allach.I niech tam pozostaną!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku 20.05.08, 16:53 no co Ty staliby sie bohaterami meczennikami, a to zwykłe sa... urzedasy partyjniaccy! Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku 20.05.08, 16:55 teraz juz niezwykle... w Iraku byli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeregowy Re: Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.08, 17:31 luczak zdejmij ten mundur nie rob wiochy,byles w wojsku? pajace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sal Do redaktorów wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 18:12 Hok jest w Polsce. Wczoraj z nim gadałem. Był na uroczystosci w szpitalu w Kołobrzegu Odpowiedz Link Zgłoś
solid.solvent Re: Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku 20.05.08, 18:40 radio.szczecin.pl/index.php?idp=0&idx=37135 Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Sprzet dla hospicjum - 80 tysiecy 20.05.08, 19:55 Prosze bardzo to jest prawdziwy dar - bez diet i roamingu! Bez napinania sie i przebierania w mundury. Sprzet wartosci 80 tysiecy zlotych.... www.kurier.szczecin.pl/Art.aspx?a=5356 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Sprzet dla hospicjum - 80 tysiecy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 22:36 Andreasku ! O ile NIEKTÓRE twoje zdjęcia na FFS są do przyjęcia, o tyle komentarze FS są prawie zawsze nie trafione ( i nie dotyczy to tylko tego wątku ) Poczytaj sobie może troszeczkę o Rotarianach i nie porównuj ich i ich możliwości z możliwościami gminy Dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Sprzet dla hospicjum - 80 tysiecy 20.05.08, 23:57 ale przeciez z tymi darami do Iraku pojechała ekipa nie tylko z Dobrej... to tamci pojechali na krzywy ryj? Nic sie nie dorzucili, nic nie zorganizowali... przeciez tam samorzadowcy z Sejmiku, z Koszalina, Szczecina... Nie mów mi, ze tylko ta jedna pani z Dobrej poczyniła wysilek zeby zebrac kwote 30 tysiecy, a reszta pojechała towarzysko... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Sprzet dla hospicjum - 80 tysiecy 21.05.08, 00:46 przeciez tam pojechała taka siła, no tylu przewodniczacych rady miasta i sejmiku, wojewoda, no nie wiem czy dałoby sie zebrac gdziekolwiek grono "mocniejsze" od tego, które sie tam wybrało... ONI MOGA W TYM MIESCIE I WOJEWÓDZTWIE WSZYSTKO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Sprzet dla hospicjum - 80 tysiecy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.08, 09:16 to tamci pojechali na krzywy ryj? Nic sie nie dorzucili, nic nie zorganizowali... przeciez tam samorzadowcy z Sejmiku, z Koszalina, Szczecina... Tu niestety muszę przyznać ci rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakadu Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 21:37 Szczecin zawsze miał wspaniałych i towarzyszy z wszystkich partii i urzędników z wszystkich urzędow. Ale jednym z "najlepszych " to chyba jest Łuczak , choć też nic ani złego ani mądrego o Ignasiu i Bartku też nie można powiedzieć , że już nie wspomnę o Krzysiu ... mozna by tak wymieniać jeszcze długo. A inne miasta w tym czasie... Wrocław, Poznań a nawet Bydgoszcz . Wybierzmy wreszcie na te stanowiska mądrych wyedukowanych ,znających trochę świat no i z KINDERSZTUBĄ. JUŻ CZAS POŻEGNAĆ TYCH NIEUDACZNIKÓW . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaromir Re: Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku IP: *.szczecin.mm.pl 21.05.08, 00:39 Może Łuczak zbierał w Iraku materiały do habilitacji o islamie...Jest przecież cenionym politologiem. Podziwiam przewodniczącego sejmiku za format intelektualny, wysoką kulturę osobistą, obycie światowca, szarmancki styl i znajomość kanonów mody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonko Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku IP: *.szczecin.mm.pl 21.05.08, 08:03 jak dla mnie to mogli ich tam trzymac jeszcze z miesiac, po co tyle osob tam pojechalo i to na koszt podatnikow, wiec skoro sie zdecydowali na "wycieczke" to niech i bedzie konkretna miesiac albo dluzej tylko przy okazji nie powinni narazac innych na niebezpieczenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku 21.05.08, 13:45 Moze radni PISu w radzie miasta i sejmiku sprawdza ile wyjdzie za roaming z komorek Barana i Luczaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapsel Re: Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku IP: *.chello.pl 21.05.08, 19:29 części składowych kosztów jest bardzo dużo: 1.ochrona delegacji 2.telefony służbowe 3.koszty przelotu z lotniska do bazy i ochrona tego przelotu 4.wyżywienie "wycieczki" 5.ubezpieczenie "wycieczki" etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SŁONECZKO Z POLSKI Re: Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku IP: *.szczecin.mm.pl 22.05.08, 00:35 Bazyli Baran rozdawał informatory o szczcińskich uczelniach Irakijczykom, to się nazywa promocja US. Ciekawe, czy proponował im zapisać się do związku zawodowego lub zareklamował osobę wielebnego ks. Andrzeja D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku IP: *.google.com 22.05.08, 15:03 Właśnie wróciłam z wypoczynku, znad jednego z moich zagubionych jeziorek. Z miejsc gdzie diabeł mówi dobranoc. Do najbliższej miejscowości z 5 km przez środek odmentów leśnych. We wtorek popijałam dziś wytrzeźwiałam. Każdy kontakt z naturą jest zdrowy. Wszyscy politycy to złodzieje żerujący na kasie społecznej, ja niestety staram się nie ułatwiać im ściąganie haraczu z moich dochodów. Trzeba umieć robić to tak, by być z w zgodzie z fiskusem, a dać się orżnąć. Tak czytam ten wątek i myslę sobie. O jaka ja jestem szczęśliwa że nie na już tej kur.wy Ziobro, przez którego tyle osób poumierało nie doczekawszy się przeszczepu. Modlę się, by ktoś za to, wykonał na nim wyrok śmierci. Jaka ja sestem szczęśliwa że ilość podsłuchów telefonicznyc spadła ostatnio o 99%. Że nie ma tej codziennej papki o Katyniu i IPN-ie. Że ludzie zaczynają zajmować się swoimi sprawami, robieniem kasy - a nie podpie..niem się nawzajem. Czy następny polityk, partia - obdarzy mnie jeszcze większym zaufaniem? Czy da mi jeszcze większą wolność i prawa obywatelskie? I powiem uczciwie - mam was wszystkich w du.pie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papapaa Re: Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.08, 15:21 rano wpis idzie do prokuratury, Agora poda IP, telekomunikacja, policja, sąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona.pijaka Re: Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku IP: *.google.com 22.05.08, 17:01 Oto, typowy pisowski debil. To dopisz jeszcze debilu do donosu, że szczecińską prokuraturę też pier.dolę w d..pę. Niech się lepiej zajmą eseldowskimi świniami, które chciały wyrolować Bekdasa - a naraziły was na 60 baniek. Bo nie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent Re: Urzędnicy już tydzień tkwią w Iraku 22.05.08, 23:13 Kiełbaska, odpuść sobie - już lepiej Ci idzie wypychanie flaka potłuczonym mózgiem w tej grzeczniejszej acz równie bezmyślenej formie. Nie musisz ujawniać rozdwojenia jaźni piernicząc z zabawnowanego nicka jako żona pijaka. Odpowiedz Link Zgłoś