Gość: zuza IP: *.zchpolice.com 17.09.03, 13:34 dostaniesz zakwasów na języku od nic nie mówienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Frania z Zch. Poli Re: coś powiedz frania IP: *.telia.com 17.09.03, 13:37 Rura pekla na wydziale produkcji H3PO4 wiec musze cicho siedziec i szmata ja okrecac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: coś powiedz frania IP: *.zchpolice.com 17.09.03, 13:47 > Rura pekla na wydziale produkcji H3PO4 wiec musze cicho siedziec i szmata ja > okrecac. długo coś okręcasz może to nie rura może pękło Ci coś innego np. łata na kolanie albo gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frania z zch. Poli Re: coś powiedz frania IP: *.telia.com 17.09.03, 13:57 nie zawracaj mi dupy tylko mieszaj w reaktorze z mocznikiem, bo chlopi po zniwach beda potrzebowac nawozu pod ozimine! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: coś powiedz frania IP: *.zchpolice.com 17.09.03, 14:05 to przestań okręcać tylko chodź pomóż bo mi się łopata wygła a jak źle wymieszam to znowu mutanty na chlebek będą rosły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frania z zch. Poli Re: coś powiedz frania IP: *.telia.com 17.09.03, 14:08 Gość portalu: zuza napisał(a): to przestań okręcać tylko chodź pomóż bo mi się łopata wygła a jak źle wymieszam to znowu mutanty na chlebek będą rosły '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Te, jak nie chcesz miec mutantow to nie szczyj do reaktora! to ma byc mocznik a nie mocz. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: coś powiedz frania 17.09.03, 14:10 Gość portalu: Frania z zch. Poli napisał(a): > Gość portalu: zuza napisał(a): > to przestań okręcać tylko chodź pomóż bo mi się łopata wygła a jak źle > wymieszam to znowu mutanty na chlebek będą rosły > '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' > Te, jak nie chcesz miec mutantow to nie szczyj do reaktora! to ma byc mocznik > a nie mocz. swarozyc daj se na luz to nie ja Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Franekkk 17.09.03, 14:15 alez Franciszku, skadze znowu! To nie ja... a jesli nawet, to co? nie wolno z Zuzia o problemach zakladu podyskutowac? :-) PS Czekam na list od Ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: coś powiedz frania 17.09.03, 14:09 Gość portalu: zuza napisało: > dostaniesz zakwasów na języku od nic nie mówienia no proszę dochowałem się fan clubu wewnątrzzakładowego zuzi pamiętaj że admin donosi dyrektoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: coś powiedz frania IP: *.zchpolice.com 17.09.03, 14:25 franekkk napisał: > Gość portalu: zuza napisało: > > > dostaniesz zakwasów na języku od nic nie mówienia > > > no proszę dochowałem się fan clubu wewnątrzzakładowego > zuzi pamiętaj że admin donosi dyrektoru no to cicho szsza franulka pomilczymy sobie troszkę niech się twarożek wykaże w klubiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: franula się rozgadała IP: *.zchpolice.com 18.09.03, 08:47 no udało się w końcu okręcić. katastrofy nie będzie. majty nie spadną Odpowiedz Link Zgłoś