Dodaj do ulubionych

Wszystko fajnie...

19.06.08, 18:28
ale czy Krzystek oddał mieszkanie ?
no albo choć te nędzne 32 tys peelenów za jego remont ?
o 150 tys już nawet nie pytam...

witam POnownie...
Obserwuj wątek
    • andreas.007 Re: Wszystko fajnie... 19.06.08, 18:34
      pan Krzystek jest honorowy... nie odda!
      Zreszta kto daje i odbiera ten sie w piekle poniewiera!
    • kotbehemot6 Re: Wszystko fajnie... 19.06.08, 18:36
      ooo bardzo dory wątek, a jak tam kaczyński rozliczył sie ze sprzedaży siedziby
      partii...przypomnij z łaski swojej Ohne o jaka to kwotę chodzi????????
      • andreas.007 Re: Wszystko fajnie... 19.06.08, 18:39
        i tak partyjniacy okradaja Polske, podatników,
        a Ci sie wzajem licytuja, ktory wiecej...
        usprawiedliwiajac swoich!

Takie niby smieszne, gdyby nie było tragiczne!
        • kotbehemot6 Re: Wszystko fajnie... 19.06.08, 18:42
          Usprawiedliwiajac???? minimum poczucia przyzwoitości nakazaywałoby zanim oskarży
          sie innch, we własnych szeregach zrobic porządek.Nikt nikogo nie usprawiedliwia,
          tylko zakąłdając taki wątek niech ohne rozliczy wszytskich, swoich guru też, a
          moze przede wszystkimn-tak dla przyzwoitosći-chciaz to chyba moze byc dla ohne
          obce pojęcie.
          • andreas.007 Re: Wszystko fajnie... 19.06.08, 18:47
            rozumiem, ze jak nie rozliczy kogos tam,
            to nie ma prawa wypominac innym!

Czyz to nie wychodzi na jedno?

Jezeli Ohne nie moze wypomniec panu Krzystku,
            to czy ja moge?
            A kto moze...

Opozycja rozumiem nie moze - dopoki nie rozlicza swoich,
            a rzadzacy - nie beda swoich rozliczali,
            NO TO MAMY ZAKLETY KRAG!

Jak sa rzadzacy, to kradna i nie rolicza sie,
            a jak sa opozycja, to nie moga krytykowac kradnacych rzadzacych,
            BO WSZYSCY PARTYJNIACY TO BANDA ZLODZIEI!
            • techniczny_1 kot behemot znowu odwraca kota ogonem 19.06.08, 18:52
            • kotbehemot6 Re: Wszystko fajnie... 19.06.08, 18:52
              pewnie moze, tylko czy jest to etyczne, moralne czy jak tam zwał....
              Niech sie rozliczaja, tylko dlaczego w imie prawa i jakże słusznej
              sprawiedliwości nie zaczną od siebie???????
              • wujtarabuk To Wszystko fajnie... 19.06.08, 18:56
                kojarzy mi się z sowieckim filmem "świat się śmieje"
                Tam też wszystko było great, a wokół szalał konunizm i głód na
                Ukrainie.
                • Gość: łoło Re: To Wszystko fajnie... IP: *.chello.pl 19.06.08, 18:59
                  Wytłumaczcie Witkowi Jabłońskiemu że nie jest niezbędny. Niech on
                  odda mieszkanie przyczepiliście się do Krzystka.
              • andreas.007 Re: Wszystko fajnie... 19.06.08, 19:00
                ale pytam sie Ciebie KTO MOZE WYPOMINAC CZY PRZYPOMINAC
                partyjniakom, ktorzy sie obłowili?

Dlaczego Ohne nie moze?
                Czy ja moge?

Skad wiesz TY kto moze, a kto nie?

Zauwazm tylko, ze takie podejscie powoduje,
                ze w zasadzie NIKT nie moze, bo zwolennicy PO
                nie wypomna swoim idolom, a zwolennicy PiS swoim,
                a zwolennicy .... swoim....
                A jak opozycja wypomina, to sugerujesz, ze to nieprzyzwoite!

Czy policjant, ale bedacy czlonkiem czy zwolennikiem PiS
                moze złapac złodzieja bedacego czlonkiem czy zwolennikiem PO?
                I czy na odwrót jest przyzwoite?

I tak sie toczy ta Polska zlodziei!
                • girej Re: Wszystko fajnie... 19.06.08, 19:02
                  Krzystek powinien oddać, i Jabłoński powinien oddać. Tak naprawdę
                  tylko my nawzajem czytamy to forum, nasze apele z pewnością
                  wzruszają panów polityków..
                • kotbehemot6 Re: Wszystko fajnie... 19.06.08, 19:03
                  Zgłosić do prokuratury możesz i Ty i ja i Ohne tez pod jednym malutkim
                  warunkiem-jak masz dowody, a nie widzimisię.
                  Pytania o stan prowadzonego psotępownia pytaj sie prokuratora-proste?????
                  • andreas.007 Re: Wszystko fajnie... 19.06.08, 19:07
                    pan Krzystek oswiadczył, ze odda honorowo 150 tys. zlotych!
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=76495992&a=80015843
                    Ohne pyta wiec czy juz oddał honorowo!
                    • andreas.007 Re: Wszystko fajnie... 19.06.08, 19:09
                      "Prezydent Szczecina Piotr Krzystek zadeklarował, że przeznaczy na
                      cele oświatowe ok. 150 tys. zł. To różnica między wartością rynkową
                      mieszkania, które przyznała mu gmina Szczecin w 2000 roku, a kwotą,
                      którą zapłacił za wykupienie tego lokalu (32 tys. zł)"
                      -------------------

tego nie mozna zglosic do prokuratury,
                      bo juz jest u prokuratora!
                      jest juz sprawa w tej sprawie...
                    • kotbehemot6 Re: Wszystko fajnie... 19.06.08, 19:11
                      hmm... o te 150 to ohne własnie nawet nie pyta:))))))
                      czy mieszkanie otrzymał bezprawnie?? czy toczy sie postępowanie????? czy ohne
                      poddał w watpliwośc moralny wymiar przydziału, chcąc prowadzić dyskusję???czy
                      tez moze wyprowadził tezę, zgodził się z nią bez żadnej dyskusji i niby szuka
                      prawd na jej potwerdzenie-pieniaczy czyli?????
                      Ale to miło,ze rzecznikujesz ohnemu i prezentejesz nam, co ohne miał na myśłi...
                      • andreas.007 jak dzialacze PZPR ok, to pan K. takze 19.06.08, 19:20
                        ja nie rzecznikuje Ohnemu, ale mnie zastanowiła Twoja riposta,
                        bo w ten sposob zablokowac mozna kazda krytyke....
                        wlasciwie nikt nie moze wytknac nic innym!

Bo tak sie sklada, ze wytykamy tym nie z naszego podwórka,
                        a nie wytykamy z naszego...
                        A Ty blokujesz nawet taka forme wyciagania afer!
                        A jak wiesz o aferach dowiadujemy sie,
                        gdy opozycja przejmuje wladze...

Masz racje pan Krzystek dostał mieszkanie na takich samych zasadach,
                        jak dostawali mieszkania i przywileje działacze PZPR.
                        Nie ma sie tu do czego przyczepic...
                        jezeli nie negujesz zasad przydzialu dóbr dla dzialaczy PZPR,
                        to tu zapewne tez nie ma nic zdroznego - ten sam przepis!

Problem jest W WYKUPIE MIESZKANIA z bonifikata,
                        bo ta przysluguje tym, ktorzy zamieszkuja iles tam lat!

Sprawa jest juz u prokuratora, a wiec pewnikiem
                        kiedys tam bedzie byc moze jakas sprawa sądowa!
                        • kotbehemot6 Re: jak dzialacze PZPR ok, to pan K. takze 19.06.08, 19:24
                          alez dlaczego blokuję??Przeciez ohne moze odpowiedzieć, chce tropić afery-jestem
                          jak najbardziej za,ale niechaj tropi wszystkie. Ohne pyta sie o jedną,a ja o druga.
                          Zreszta wiadomo,ze żadnych pieniędzy nie oddał, póki co ,oprócz deklaracji
                          słownych,podstawy prawnej nie ma. Mozna sie czepić słów rzuconych na wiatr-ale o
                          to ohne sie nie pyta:)
                          A czy nie moge otrzymac odpowiedzi na moje pytanie, czy jest w vzymś zdrozne,
                          czy może niemerytoryczne?????
                          • andreas.007 Re: jak dzialacze PZPR ok, to pan K. takze 19.06.08, 19:31
                            pytasz sie mnie czy jest w czyms zdrozne,
                            ze dostaje sie mieszkanie poza kolejnoscia,
                            a potem sie je wykupuje za grosze?

Powiem Tobie szczerze, ja nie uwazam,
                            ze zlodziejstwo jest czyms zdroznym
                            trzeba pilnowac swoich rzeczy,
                            a od zlodzieja mozna kupic taniej!

Czy jest w tym cos zdroznego...
                            przeciez tyle osob kradnie, tyle od nich kupuje, bo kradna dla nich!

Nie ma nic zdroznego.

Zlodziejem jest nie ten co kradnie,
                            ale ten co dal sie złapac!
                            • kotbehemot6 Re: jak dzialacze PZPR ok, to pan K. takze 19.06.08, 19:33
                              Andreas nie wygłupiaj się, pytam się co jest zdrożnego w moim pytaniu o Kaczyńskiego
                              • techniczny_1 Re: jak dzialacze PZPR ok, to pan K. takze 19.06.08, 19:36
                                kocie to proste jak drut! forowicz wspomina o Krzystku i jego
                                obietnicy przelewu, a ty z kaczynskimi wyjezdzasz; niby nic zlego,
                                ale wdajesz sie w partyjna pyskowke, gubiac po drodze istote
                                sprawy :-)
                                • kotbehemot6 Re: jak dzialacze PZPR ok, to pan K. takze 19.06.08, 19:40
                                  bo ja dziś w duchu chrześcijańskim, widzisz źdżbło w cudzym oku a belki we
                                  własnym nie widzisz........:)
                                  • Gość: mieszkaniec Re: jak dzialacze PZPR ok, to pan K. takze IP: *.szczecin.mm.pl 19.06.08, 19:47
                                    różnica jest zasadnicza, to jest forum Szczecin, Kzystek jest prezydentem
                                    Tetina, a co ma w tym temacie Kaczyński, jak będzie wątek o Kaczyńskim , to się
                                    wypowiem
                                    • andreas.007 Re: jak dzialacze PZPR ok, to pan K. takze 19.06.08, 20:01
                                      i tu w zasadzue masz racje!
                                      Ja juz dawno zaprzestalem udzielania sie na forum
                                      w dyskusjach o partyjniakach ogólnopolskich...
                                      skupilem sie w ocenie naszej malej rzeczywistosci!

Musimy tu wokol nas wylapywac idiotyzmy i zlodziejstwo!
                                  • techniczny_1 Re: jak dzialacze PZPR ok, to pan K. takze 19.06.08, 19:56
                                    aaaa kocie, to ty wartosci promujesz, a to inna sprawa :-)
                              • andreas.007 Re: jak dzialacze PZPR ok, to pan K. takze 19.06.08, 19:39
                                w pytaniu o kaczynskiego - NIC,
                                ale zauwazyłas, ze Ohne zachowuje sie nieprzyzwoicie,
                                bo powinien najpierw roliczyc swoich z PiS, a potem wypominac PO!

To juz jest zdrozne takie stawianie sprawy i to mnie obruszyło!

a poza tym skad wiesz kim sa swoi dla Ohne,
                                albo dla mnie, albo dla innych...

Moze dla mnie swoi to SLD, a moze PZPR,
                                a moze AWS czy inna Unia lub Kongres LD....
                                • andreas.007 Re: jak dzialacze PZPR ok, to pan K. takze 19.06.08, 19:42
                                  ja jeden jedyny raz brałem udzial w wyborach,
                                  oddałem głos wlasnie na Kongres Liberalno Demokratyczny,
                                  byc moze nie wiesz, ale byl w niej wtedy pan Tusk!
                        • Gość: PIS Re: jak dzialacze PZPR ok, to pan K. takze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 07:16
                          nie bedzie zadnej sprawy; zostanie umorzona z doPISkiem zadna
                          szkodliwosc spoleczna
                  • Gość: wolin Re: Wszystko fajnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 19:08
                    zgłos do prokuratury ze Kaczyński nie rozliczył sie tam z czegos,
                    wszak publicznie to napisałes a wiec masz dowody czy pomawiasz ?
                    • techniczny_1 no i wystraszyliscie kota behemota... znowu bedzie 19.06.08, 19:12
                      dochodzic do siebie przez dlugie dnie... z kociakami trzeba
                      delikatnie, zwlaszcza z tymi w srednim wieku ze stepiony,mi
                      pazurkami. Walesa dawaj moje 100 milionow! Krzystek oddaj kase za
                      mieszkanie !!! Behemot nie smuc!!!
                      • kotbehemot6 Re: no i wystraszyliscie kota behemota... znowu b 19.06.08, 19:15
                        Oj techniczy,znowu dopadła cie fałszywa ocena rzeczywistości...bywa
                        • techniczny_1 Re: no i wystraszyliscie kota behemota... znowu b 19.06.08, 19:17
                          eee tam zaraz falszywa, no nieprzyjemna dla ciebie i tyle, ale
                          staram sie byc mily, wole psy, ale koty... moga tez byc :-)
                          • kotbehemot6 Re: no i wystraszyliscie kota behemota... znowu b 19.06.08, 19:19
                            Mój drogi gdybym sie miała przejmowac co o mnie mówią baby z magla....naprawde
                            nie przeceniaj wpływu forum czyjekolwiek samopoczucie.
                            • andreas.007 Re: no i wystraszyliscie kota behemota... znowu b 19.06.08, 19:23
                              zauwaz, ze wladze miasta przegapily baby boom
                              w zlobkach i przedszkolach - brak miejsc!
                              A gdyby czytali, to forum, to by nie przegapili,
                              bo o tym pisalismy juz ROK temu,
                              jak pani Masojc likwidowala zlobki i przedszkola!

czasami dobrze jest posluchac o czym mowia mieszkancy,
                              tak czynil juz niejeden król - moglby i pan Krzystek!
                            • techniczny_1 Re: no i wystraszyliscie kota behemota... znowu b 19.06.08, 19:24
                              ufff... to jestem spokojny, skoro jestes jeszcze w stanie odgryzac
                              sie, tfu oddrapywac raczej na forum, tzn ze nie zalamalas sie do
                              konca, jeszcze sie bronisz :-) i tak trzymaj kocie tak trzymaj !!!
                              Za "drogiego" jednak grzecznie podziekuje - nie skorzystam :-)
                    • kotbehemot6 Re: Wszystko fajnie... 19.06.08, 19:14
                      po co, już sie toczy
                      raportnowaka.pl/news.php?typ=news&id=163
                      • Gość: Malik Stanisław Udzielą bratniej pomocy Irlandii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 15:32
                        obiecał Tusk,nie zostawia jej w biedzie
                        a rękę podniesioną odrabią
                        • Gość: DODA Re: Udzielą bratniej pomocy Irlandii DODA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 06:17
                          www.infomuzyka.pl/Muzyka/1,83570,5317510,Doda___Nie_daj_sie__live_.html
                          • carl.zeiss Re: Udzielą bratniej pomocy Irlandii DODA 03.07.08, 12:25
                            ?
    • Gość: hans Re: Wszystko fajnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.08, 16:27
      nie oddał i nie odda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka