Gość: Forumowicz IP: *.pl / 192.168.1.* 01.10.03, 20:03 To w końcu kompani taksówkowej czy kampani - raz piszą tak a raz tak - ach te pismaki...Ale kampania to raczej reklamowa :) Pozdrawiam naczelnego Sawkę co trzyma wybiórczą twardą ręką... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Forumowicz Re: Największe centrum handlowe w Szczecinie już IP: *.pl / 192.168.1.* 01.10.03, 20:05 Przepraszam ja też zrobiłem błąd i jedno i drugie przez dwa ii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izulek GALAXY:) IP: *.sp4net.pl / 10.0.4.* 01.10.03, 20:31 A mnie sie podobalo bez wzgledu na ruch samochodow i pieszych.Przeciez Galaxy to nie wyjatek i co tu utyskiwac.Wnetrze w ladnym stylu i sklepow sporo ale na zewnatrz masakra....No coz.Ale ogolnie pozytywne wrazenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żyleta Re: GALAXY:) IP: 217.153.159.* 02.10.03, 22:03 Gość portalu: Izulek napisał(a): > A mnie sie podobalo bez wzgledu na ruch samochodow i > pieszych.Przeciez Galaxy to nie wyjatek i co tu > utyskiwac.Wnetrze w ladnym stylu i sklepow sporo ale na > zewnatrz masakra....No coz.Ale ogolnie pozytywne wrazenie CZłowiek przejedz się do Berlina to zobaczysz centra handlowe z prawdziwego zdarzenia a nie zimne i tandetne galaxy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHP Re: Największe centrum handlowe w Szczecinie już IP: jednosci:* / 192.168.0.* 01.10.03, 21:51 A mnie zainteresowały te dwie osoby na zdjęciu, co zasłaniały swoją twarz kurtkami i rękoma :) Mają coś na sumieniu? POzdro Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: Największe centrum handlowe w Szczecinie już 01.10.03, 22:48 Gość portalu: SHP napisał(a): > A mnie zainteresowały te dwie osoby na zdjęciu, co zasłaniały swoją twarz > kurtkami i rękoma :) Mają coś na sumieniu? > > > POzdro > Tomek to handlarze z turzynu i innych "ryneczkow", ktorzy rzucili sie na promocje aby zaopatrzyc swoje stragany... Odpowiedz Link Zgłoś
shapie64 Re: Największe centrum handlowe w Szczecinie już 01.10.03, 23:28 mike102 napisał: > to handlarze z turzynu i innych "ryneczkow", ktorzy rzucili sie na promocje > aby zaopatrzyc swoje stragany... Hehe ;-) Coby nie było, bydło niesamowite. Widziałem ich w Kronice. POzdro Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Największe centrum handlowe w Szczecinie już 01.10.03, 23:34 to elektorat jurczyka który notabene go zdradził przychodząc do imperium zła na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: Największe centrum handlowe w Szczecinie już IP: *.dip.t-dialin.net 02.10.03, 12:46 mike102 napisał: > Gość portalu: SHP napisał(a): > > > A mnie zainteresowały te dwie osoby na zdjęciu, co zasłaniały swoją twarz > > kurtkami i rękoma :) Mają coś na sumieniu? > > > > > > POzdro > > Tomek > > to handlarze z turzynu i innych "ryneczkow", ktorzy rzucili sie na promocje > aby zaopatrzyc swoje stragany... HAHHAAHHAHAHA jestes mistrzem swiata... poprawiles mi humor hihihhi pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arteq Re: Największe centrum handlowe w Szczecinie już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.03, 02:46 ...co do autobusów,mogą jeździć tą trasą jaką jeździły w trakcie budowy (dopóki nie unormowuje się ruch na przyległych ulicach koło Galaxy)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceausescu Re: Największe centrum handlowe w Szczecinie już IP: *.acn.pl / 10.68.6.* 02.10.03, 09:44 tych "lpr"-owców i innych zwolenników prymitywnego,zahukanego w swej wiejskości i braku wielkomiejskości i wielkomiejskiego rozmachu jurczyka bym po prostu powystrzeliwał z japońskiego automatycznego karabimku krótkostrzelnego,co to za diaboliczny pomysł protestować przeciw świątyni konsumpcji jaką jest GALAXY,w świętym dniu jej pompatyczno-konsumpcyjnego otwarcia. salut',i cordiali a oi ,tovaruszolorilurului heroiculorilor & revolutionarie stettinului sotto scrivelorilor: nicolae ceausescu@elena ceausescu,sulla moglie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hunter Re: Straszne centrum handlowe IP: 217.153.158.* 02.10.03, 11:06 To straszne, jaka papke z rozumów rosadnych ludzi potrafizrobic odpowiedni marketing & promotion. Robienie zakupów stalo sie idea sama w sobie. Tyle, ze wciska sie nam kit. Taki koszmarek w centrum a pociaga za soba tlumy... Kiedys takim koszmarkiem bylo zaplecze zloconej elewacji banku gdanskiego na Getta. Jest jeden plus - mianowicie darmowy parking w centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Największe centrum handlowe w Szczecinie już IP: 212.14.63.* 02.10.03, 13:13 To nie my jesteśmy nadgorliwi, tylko kierowcy zbyt często łamali przepisy - tłumaczy inspektor Andrzej Panecki ze straży miejskiej. Straż Miejska jak zwykle była na miejscu. Przy minimalnym nakładzie maximum zysku. A może zaiteresuje się brudnymi podwórkami, chodnikami itp. Tam zysk niewielki a kupa użerania się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: louis Największe centrum handlowe w Szczecinie już IP: *.telan.pl 02.10.03, 14:15 nie wybieram sie tam choc mam 300 metrow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Największe centrum handlowe w Szczecinie już IP: 62.233.253.* 02.10.03, 20:23 Gość portalu: louis napisał(a): > nie wybieram sie tam choc mam 300 metrow... Ja też nie jestem ciekawa nowych supermarketów. Też coś ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cmok Re IP: 217.153.158.* 02.10.03, 19:48 Fajne centrum handlowe ale ludzie sa bardzo chciwi i pchali sie do niego jak by dawali cos za darmo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Instruktor To było jedyne miejsce na wysokie biurowce... IP: 62.233.223.* 02.10.03, 20:18 Teraz każdy poważny inwestor będzie patrzył na Szczecin jak na wioskę z dostępem do martwego portu, pełną hipermarketów. Co Szczecin ma do zaoferowania poważnym inwestorom? .... Odpowiedz Link Zgłoś