Dodaj do ulubionych

Sopot festiwal

09.08.08, 22:38
Wczoraj występował tam zespół, wydaje mi się że to był jakiś turecki. Śpiewała
kobieta która tańczyła na boso i łysy facet. Jak ten zespół się nazywa ?
Obserwuj wątek
    • exman Re: Sopot festiwal 10.08.08, 05:05
      Doda and Radzio.
      • Gość: tak Re: Sopot festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 08:03
        Exman and Bubel
        • Gość: romek wesoły Re: Sopot festiwal IP: *.chello.pl 10.08.08, 16:26
          na pewno exman bo on lubi kulturę
          • Gość: A Re: Sopot festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 14:38
            hehe, dobre
            • Gość: twarda wazelina Re: Sopot festiwal IP: *.chello.pl 24.08.08, 15:20
              Dlaczego prezydent Sopotu nie otwierał jak co roku tego międzynarodowego
              festiwalu ?
              Organizatorem jest TVN-ITI i jest to wyrachowanie i ostracyzm tego koncernu
              wobec pana Karnowskiego
              Pamiętam jak TVN stanęło w obronie chirurga G , pół roku o czystości i
              przejrzystości łapownika z Warszawy i sukces nad czarnymi ziobrowymi sotniami.
              A wobec Karnowskiego nie stanęli w obronie skazując go na publicznie potępienie
              i niebyt bez sądu?
              • Gość: saba Re: Sopot festiwal kto wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 15:23
                tinylink.pl/rtir
                • beatrix13 co wśród tej popeliny Oh Laura robiła? 24.08.08, 19:30
                  i jaki to festiwal? kilka cieniastych zespolików i podrygujących
                  pseudowokalistek , wszystko z półplaybacku
                  • Gość: twarda wazelina Re: co wśród tej popeliny Oh Laura robiła? IP: *.chello.pl 24.08.08, 19:56
                    Normalnie jak to w tefałenie. Majdan siedzi w barze jak to Majewski podawał rano.
                    • Gość: ja_aska zabawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 20:00
                      dzisiaj kajagoogoo na scenia a ja mam 20 lat mniej:)
                      • Gość: daga Re: zabawa IP: *.eranet.pl 24.08.08, 23:20
                        Ujme to tak, jak zobaczyłam jak czas obchodzi się z "GWIAZDAMI" ,
                        chodzi tu o kobiety, odstawiłam szybko miseczkę z solonymi
                        nerkowcami.
                  • Gość: vv Re: co wśród tej popeliny Oh Laura robiła? IP: *.chello.pl 25.08.08, 00:42
                    a kto to jest?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka