mikas1975 09.08.08, 22:38 Wczoraj występował tam zespół, wydaje mi się że to był jakiś turecki. Śpiewała kobieta która tańczyła na boso i łysy facet. Jak ten zespół się nazywa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tak Re: Sopot festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 08:03 Exman and Bubel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek wesoły Re: Sopot festiwal IP: *.chello.pl 10.08.08, 16:26 na pewno exman bo on lubi kulturę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Sopot festiwal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 14:38 hehe, dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: Sopot festiwal IP: *.chello.pl 24.08.08, 15:20 Dlaczego prezydent Sopotu nie otwierał jak co roku tego międzynarodowego festiwalu ? Organizatorem jest TVN-ITI i jest to wyrachowanie i ostracyzm tego koncernu wobec pana Karnowskiego Pamiętam jak TVN stanęło w obronie chirurga G , pół roku o czystości i przejrzystości łapownika z Warszawy i sukces nad czarnymi ziobrowymi sotniami. A wobec Karnowskiego nie stanęli w obronie skazując go na publicznie potępienie i niebyt bez sądu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saba Re: Sopot festiwal kto wygrał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 15:23 tinylink.pl/rtir Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 co wśród tej popeliny Oh Laura robiła? 24.08.08, 19:30 i jaki to festiwal? kilka cieniastych zespolików i podrygujących pseudowokalistek , wszystko z półplaybacku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: co wśród tej popeliny Oh Laura robiła? IP: *.chello.pl 24.08.08, 19:56 Normalnie jak to w tefałenie. Majdan siedzi w barze jak to Majewski podawał rano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_aska zabawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.08, 20:00 dzisiaj kajagoogoo na scenia a ja mam 20 lat mniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: zabawa IP: *.eranet.pl 24.08.08, 23:20 Ujme to tak, jak zobaczyłam jak czas obchodzi się z "GWIAZDAMI" , chodzi tu o kobiety, odstawiłam szybko miseczkę z solonymi nerkowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vv Re: co wśród tej popeliny Oh Laura robiła? IP: *.chello.pl 25.08.08, 00:42 a kto to jest? Odpowiedz Link Zgłoś