monika244x 27.08.08, 08:35 Mam pytanie zameldowałam u siebie na pobyt stały zięcia z córką , mieszkają u mnie nie cały rok czy moge bez ich zgody wymeldować ich dodam że jestem jedyną właścicielką mieszkania .Prosze o rady.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyzurny-malkontent Re: Wymeldowanie 27.08.08, 09:35 Jak nie będą mieli dokąd, to i tak będą mogli mieszkać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_aska Re: Wymeldowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 21:28 nie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Re: Wymeldowanie IP: *.eranet.pl 28.08.08, 10:09 Zmartwię cię, ale bez ich obecności w Urzędzie Miejskim, nie uda ci się nikogo wymeldować, zięć musi mieć przy sobie jeszcze książeczkę wojskową. Jeśli nie będą u Ciebie mieszkać przez jakiś czas możesz ich wymeldować "z urzędu" tzn z tego co ja wiem, składasz wniosek w urzędzie i oni przychodzą i robią wywiad środowiskkowy wśród sąsiadów, czy te osoby faktycznie nie zamieszkują i od kiedy. Życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś