swantevit 28.08.08, 21:17 13-letnie promy Szwedzi posylaja na emeryture do Europy poludniowej, skad po liftingu owa "Skania" wraca jako nowy frachtowiec do przewozu sily roboczej i Cyganow na lini Swinoujscie - Ystad. Stopy wody pod kielonkiem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andyl "Skania" NASSAU 28.08.08, 21:41 Dlaczego do dzis nikt w Polsce nie wpadl na pomysl aby obnizyc oplaty rejestracyjne statkow do poziomu tz. "tanich bander" ? Chyba lepiej miec cos niz nic? Pzdr AnDy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shtchecinianin Nadaję ci imię "Skania" IP: *.globalconnect.pl 28.08.08, 22:59 łADNY WARTO ZWIEDZIC NIE MOWIAC O TYM, ZE WARTO POPLYNAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralgol Nadaję ci imię "Skania" IP: *.chello.pl 29.08.08, 10:22 174 metry długości ma Skania panie redaktorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Nadaję ci imię "Skania" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 10:35 Płynąłem największym promem na świecie, więc ten nie zrobił na mnie wrażenia - chyba że negatywne. W środku wygląda na co najmniej 20 lat eksploatacji. Taki szrot jak te zachodnie auta sprowadzane do Polski i odpicowywane. Odpowiedz Link Zgłoś
plazzek Free Skania! 29.08.08, 11:04 Wolność dla Skanii! Dość już kilkusetletniej szwedzkiej okupacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapitan Nadaję ci imię "Skania" IP: 80.54.123.* 29.08.08, 16:06 Jestem pod wielkim wrażeniem nowego promu Skania. Wygląda naprawdę rewelacyjnie!. Z tego co się dowiedziałem jest również bardzo nowoczesny i bezpieczny. Stopy wody pod kilem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shtchecinianin Re: Nadaję ci imię "Skania" IP: *.globalconnect.pl 30.08.08, 23:48 Ma m.in. najnowsze urzadzenia nawigacyjne Teraz zakupione i zamontowane, a nie od Włochów Fajna "druga noga" do Polonii Odpowiedz Link Zgłoś