whiteentrance AREK - jeśli potrzebujesz pomocy..... konkretnie! 29.09.08, 16:44 Arek! Krzysiek! i wszyscy, którym sobiepaństwo Nitrasa bokiem już wyłazi. Najpoważniej jak potrafię- jeśli potrzebujecie nieskrępowanego dostępu do netu (wireless), faksu, telefonu, ksero i miejsca do spotkań- rozmów - możecie korzystać! kiedy tylko chcecie. Dajcie znać! Macie to wszystko u mnie za free! Jeśli Nitras uważa, że ma nad wszystkimi władzę - to podpowiadam - mi może On "naskoczyć". I Wam u mnie też:) Przemyśl Arku moją propozycję! Pozdrawiam White Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 czesc PO schodzi do POdziemia...konkret 29.09.08, 16:52 White - nie boisz sie, to Ty bohater, chłopaki z PO musza jak widac sie kryc po katach, uwazac, zeby ich nie namierzyli... Pan Litwinski wpadł, jak sliwka w kompot, a pan Zaremba mógł isc na poczte nadac faksa... a netu to proponuje korzystac z kafejek internetowych. Panie Zaremba, panie Arku, jak rzeczywiscie w PO macie takie problemy, zeby Was nie namierzyli, to moze rzeczywiscie zrobimy takie punkty, z ktorych bedziecie mogli korzystac. Forowicze beda Wam udostepniac pomieszczenia i urzadzenia powiedzmy zeby nie mogli Was nakryc... Bedzie to takie POdziemie PO... A jak by tak nadał pan Zaremba z faksu pana marszałka... to pan marszalek by poleciał? Jak macie wroga, to wyslijcie jakis dokument na czlonka PO do pani Pitery z jego faksu, a ta juz poda komu trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: AREK - jeśli potrzebujesz pomocy..... konkret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 17:03 Przyłączam się do witheenterensa:) Mogę też zrobić kanapki:) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: AREK - jeśli potrzebujesz pomocy..... konkret 29.09.08, 17:06 ja stawiam whisky i cole! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: AREK - jeśli potrzebujesz pomocy..... konkret 29.09.08, 17:08 ale wybaczcie - nigdy nie byłem bohaterem, PO wytarciu odcisków palców przekaze przez podstawiona osobe w umówione miejsce - wybaczcie nie moge ryzykowac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: AREK - jeśli potrzebujesz pomocy..... konkret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 21:19 Mi kiedyś już miałeś Whisky stawiać... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: AREK - jeśli potrzebujesz pomocy..... konkret 29.09.08, 21:41 a Ty miałes zupe ugotować... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: AREK - jeśli potrzebujesz pomocy..... konkret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 21:50 Ileż to zup spożyłem samotnie... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: AREK - jeśli potrzebujesz pomocy..... konkret 29.09.08, 21:56 nie mów bo sie popłacze, a ja te whisky spijałem samotnie z kolą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: AREK - jeśli potrzebujesz pomocy..... konkret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 22:24 z kolą... Nie zaczynaj... Bo to tak, jakbym gotował pomidorową na śledziu... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: AREK - jeśli potrzebujesz pomocy..... konkret 29.09.08, 22:30 kola to przyjaciel z Białorusi... ;)) ale te whisky ponizej 10 roku blended wybacz, ale nie da sie wypic bez coli!! Powyzej 10., single malt, to co innego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: AREK - jeśli potrzebujesz pomocy..... konkret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 22:59 Przyjaciel z Białorusi to raczej Kolja. Co zaś się tyczy, whisky to nawet mieszanej z colą nielzia. O single malt nie wspominając. Wszystkie wędrowniczki to mieszanki! Gold pijasz z colą!? Dżizas! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: AREK - jeśli potrzebujesz pomocy..... konkret 29.09.08, 23:09 Ja w ogóle nie pijam Walkera, no za wyjatkiem czarnego... to jest 12 letni, a Gold - 18 letni - oczywiscie blended. Napisałem wyraznie ponizej 10. letnie pijam z cola, a Kola (tak sie mówi) tez... ;)) A pomidorowa na rybnej - palce lizac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: AREK - jeśli potrzebujesz pomocy..... konkret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 17:07 Jeśli zaś z withem mamy za niską proweniencję, to myślę, że spokojnie możecie korzystać z faksu w biurach posłów SLD. Napieralski na pewno nie odmówi wam pomocy faksowej. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: AREK - jeśli potrzebujesz pomocy..... konkret 29.09.08, 17:18 działacze PO działacze SLD chetnie Wam pomoga! Nie musicie narazac swoich partyjnych kolegów, mozecie korzytac z pomocy dzialczy SLD - oni nie maja nic do stracenia! Panie Zaremba mógł pan to dac przez faks pana Napieralskiego! Pan Napieralski zebrałby punkty w SLD, a pan nie narażałby zycia i przyszłosci pana Litwinskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: AREK - jeśli potrzebujesz pomocy..... konkret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 21:23 W rzeczy samej Andreasie, w rzeczy samej... Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance AREK - jeśli potrzebujesz pomocy..... konkret 29.09.08, 21:07 wyraźnie zaznaczyłem, że moja propozycja jest najzupełniej poważna! Kilka razy miałem okazję dać Nitrasowi do zrozumienia (a nawet powiedzenia w oczy), że jest zakompleksionym gnojkiem. Było to kilka lat temu. Te kilka lat potwierdzilo moje tezy. Nie mam zamiaru wypisywać tutaj tekstów typu "skandal", "zamach na demokrację", "biedny Arek". Nie mam tez zamiaru utyskiwac na styl sprawowania władzy przez PO. Nie moj cyrk i nie moje małpy. Wiem, że największym błędem ostatnich lat dla Szczecina to 65 tysięcy błędnych decyzji. 65 tys głosow za Nitrasem w ostatnich wyborach. To byl błąd większy niz Jurczyk, Krzystek, "rzetelnośc" GW razem wzięte. Dziś mozna coś zrobić. Mimo, że mnie i Arka dzieli przeogromna przestrzeń tożsamości, to nie mam wątpliwości, że każdy powinien Nitrasowi pokazać gest Kozakiewicza. Ja właśnie pokazuję! I jeszcze jedno! Staram się zawsze być "za". Nigdy "przeciw". Moja propozycja udostępnienia gtościny to głos "za" bardziej przyzwoitym Szczecinem i Regionem niz "przeciw" głupkom. Andre! XYZ! bardzo proszę- bez jaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: AREK - jeśli potrzebujesz pomocy..... konkret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 21:27 > Andre! XYZ! bardzo proszę- bez jaj! Sorry! Ale to Nitras zaczął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president wieczni narzekacze i malkontenci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 16:45 Co Was obchodzą sprawy wewnątrzpartyjne oraz to kto jest a kto nie jest członkiem władz jakiejś partii. Patrzcie w przyszłość forumowi frustraci, rozwijajmy się, myślmy o sukcesach. Przeczytajcie dzisiejszy wywiad w GW z Prezydentem Krzystkiem>Gazeta i Krzystek gwarantują, że będzie hala widowiskowosportowa. Nigdy nie było tak dobrze. Proponuję aby marszałek Jabłoński powiedział wierszyk na sesji : Nitras zuch wystarczy na Litwińskich dwóch a a sali powinny zabrzmieć oklaski tymczasem Sławuś winien uronić łzę wzruszenia. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 POdobno taksówkarz który wiózł 29.09.08, 17:05 POdobno taksówkarz, który wiózl pana Zarembe z tymi dokumentami, tez juz nie pracuje... ;))) Kserokopiarka ma byc zniszczona. Los telekomunikacji wisi na włosku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president Re: POdobno taksówkarz który wiózł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 17:35 UOKiK wszczyna POstępowanie antymonopolowe wobec producenta faxu a PITera już dyskretnie sprawdza czy POmiędzy Zarembą a Litwińskim nie doszło do zachowań korupcyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: POdobno taksówkarz który wiózł 29.09.08, 17:42 prawdopodnie tez wszczete zostanie przeciwko obu panom postepowanie monopolowe nawet - zreszta sprawa jest rozwojowa! W ramach PO juz zawiazuje sie Gówny Urzad Kontroli, zwany skrótowo cenzura - to dla zwiekszenia zaufania członków do członków! Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 dobrze, ze nie skorzystał z faksu na poczcie 29.09.08, 18:20 Dobrze, ze pan Zaremba nie skorzystał z faksu na poczcie - tyle ludzi by poszło na bruk... albo przynajmniej jakis niewinny pracownik! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt Hak Re: dobrze, ze nie skorzystał z faksu na poczcie IP: *.chello.pl 29.09.08, 18:27 No tak, podobno już demontują centralę telefoniczną... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president dlaczego forumowo platformersi nie zabierają tu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 17:38 W tym wątku forumowi platformersi nie zabierają głosu. Boją się , że służby specjalne namierzą i odetną im net w urzędach i firmach developerskich. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: dlaczego forumowo platformersi nie zabierają 29.09.08, 17:43 Ty sobie zartujesz, a ludzie maja rodziny, dzieci, prace... nie moga tak ryzykowac, jak pan Litwinski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president to POdobnie jak było kiedyś PZPR na PS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 17:54 Kiedyś w czasach prlu jeden dyrektor instytutu na Politechnice, zresztą komuch z krwii i kości, zezwolił kolegom z tej samej partii ale z tzw struktur poziomych skorzystać z telexu (mało kto wie co to było) i ..... odwołali go za to z egzekutywy PZPR, następnie z partii i następnie utracił stanowisko. Niektórzy mogą nawet domyślać się o kogo chodzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babinicz Re: to POdobnie jak było kiedyś PZPR na PS IP: *.kalisz.mm.pl 29.09.08, 18:14 Litwiński powinien zagrac zdecydowanie, albo zostaje w PO i buduje sobie zaplecze, albo wychodzi i kandyduje jako niezalezny w wyborach na prezydenta miasta. Arkadiusz ludzie Cię poprą, ale nie bądż dziewicą, która chciałaby, ale lęka się ogromnie. A może Ty chcesz miec li tylko swiaty spokój, diete posła i jednocześnie grać sumienie szczecińskiej PO, tak się nie da. Co do Zaremby, owszem jest bardziej obyty od Połczyniaka, ale niezwykle leniwy. Nie stanowi zatem alternatywy dla chłopca z ADHD. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: to POdobnie jak było kiedyś PZPR na PS 29.09.08, 18:15 PO to spadkobierca najlepszych tradycji PZPR. Czy za podanie reki posłowi Zarembie tez cos grozi, bo nie chciałbym przypadkowo sie narazic działaczom PO? W Anglii anglicy zorganizowali sobie taka gre, kto potraktuje najgorzej, osmieszy Polaka pracujacego przyznawali sobie za to punkty na necie... Czy oni skretynieli czy nachlani byli w tych Miedzyzdrojach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: dlaczego forumowo platformersi nie zabierają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 21:33 Obaj przesadzacie. Platfusy nie piszą z dwóch powodów. Raz, że nie mają argumentów, dwa nie chcą podbijać niewygodnego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wenny Dlaczego Litwiński nie zabiera głosu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 18:25 Czyżby dlatego że chce coś ugrać dla siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Dlaczego Litwiński nie zabiera głosu? 29.09.08, 18:31 byc moze sie ukrywa? Nie rozumiesz, ze wydali na niego wyrok... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POprawny Re: Dlaczego Litwiński nie zabiera głosu? IP: *.szczecin.mm.pl 29.09.08, 18:39 Litwiński powinien się cieszyć, potraktowali go ulgowo, mogli od razu z partii wyrzucić Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Dlaczego Litwiński nie zabiera głosu? 29.09.08, 18:45 nie wiem czy PO bedzie tolerowac w swoich szeregach członka do którego stracili zaufanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy Czy Litwińskiemu zabiorą immunitet ? no txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 18:43 Odpowiedz Link Zgłoś
wesolyromekmmv Litwinowicza też kiedyś wyrzucono z parti 29.09.08, 19:00 Komitet partyjny usunął Salomona Litwinowicza z zarządu parti i aby nie miał krzywdy powołał na dyrektora burdelu ale Litwinowicz odmówił. Na pytanie sekretarza Nirasowicza : - Dlaczego? Odparł: - Wiem, jak to będzie. Przydzielicie mi 10 panienek. Dwie zostaną odkomenderowane do pracy partyjnej, dwie do Konsomołu, dwie do związków zawodowych, dwie do pomocy przy żniwach i dwie na kursy szkoleniowe. Zostanę sam i wtedy powiecie: "Litwinowicz, kładź się i wykonuj plan". Odpowiedz Link Zgłoś
korfi Chciałbym żeby Nitras się na tym przejechał 29.09.08, 19:31 Ale to chyba niemozliwe. Chociaż.... ------------------------------------------------------- Każda akcja wywołuje co najmniej równy i skierowany przeciw niej krytycyzm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy członkowie PO to banda tchórzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 19:55 jaka to banda tchórzy ci członkowie PO.facet siura na wszelkie zasady a ta cykoria boi się zebrać i PO prostu go odwołać.kompletnie chora ta partia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drops Platforma usuwa za udostępniony faks IP: 77.88.176.* 29.09.08, 21:03 Jestes tak slabi ze jak to sie czyta to wymiotowac sie chce na was. Pozatym ze jestescie banda mega zakomplesionych ludzi, ktorzy nie osiagneli i nie osiagna nic. Dlaczego? Poniewaz nic nie potraficie poza komentowanie trafnej polityki regionalnej i krajowej PO o czym mowia sondaze. Pozostalo wam tylko tyle ze dalej mozecie sie tu tylko sztucznie podniecac i nawzajem wpadac w zachwyt ktore z was napisze cos glupszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my możecie nam nadmuchać:)))))))))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 21:56 a PO nadal ma 56% poparcia! i możecie nam nadmuchać :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
benwit Platforma usuwa za udostępniony faks 30.09.08, 09:50 że zaufana i serdeczna osoba p. Nitrasowi nie uświadomi go, że wystepując w mediach zachowuje sie niegodnie. Ile złości, buty jest w tm młodym człowieku. Odzwierciedleniem są władze w Urzędzie Miejskim w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: standard Re: Platforma usuwa za udostępniony faks IP: 217.97.193.* 30.09.08, 17:51 Sławomir Nitras jest jako polityk największym złem regionu zachodiopomorskiego. Nic, nigdy i nigdzie nieodbyła się dyskusja na temat inny niż personalny. Tylko rozdzielanie stanowisk i pełna kontrola poczynań działaczy się się liczy. Sławomirze, powiedź szczerze, co zrobiłeś dla miasta, dla wojewodzctwa? Wybrałeś Krzystka i to Cię zwalnia już ze wszystkiego? Potem nieposłusznego Obryckiego? No ale teraz posłusznego Wojewodę? Napisz co Ty zrobiłeś sam osobiście, w jakich dyskusjach i propozycjach wziąłeś udział. Napiszę Wam; NIC z niego, Sławomira to nieinteresuje. I nic po za ciągłą awanturą niebędzie. Koledzy z PO, zadają sobie pytanie, mają do siebie pretensje również, PO CO GO WYBIERALIŚCIE? To jest najczęstrze pytanie w kuluarach pojawiające się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POplecznik Re: Platforma usuwa za udostępniony faks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 08:27 za fax wywalają, ale za korupcję NIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president Re: Platforma usuwa za udostępniony faks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.08, 08:39 Fax jest udowodniony a korupcja to tylko POdejrzenie spisek sił antydemokratycznych i woda na młyn odwetowców z PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wox PiS udostępnia faxy IP: *.chello.pl 30.09.08, 20:07 "Oprawiony rysunek Wuja Sama z podpisem "Czy wiesz kto korzysta z twojego faksu?" wręczyli młodym działaczom Platformy Obywatelskiej członkowie Forum Młodych PiS. Oprócz wręczenia prezentu młodzieżówka PiS-u zapewniła kolegów z PO, że będą mogli korzystać z faksów należących do działaczy Prawa i Sprawiedliwości. Według Kamila Borkowskiego z Forum Młodych PiS, szczecińska Platforma Obywatelska ma problemy ze sprzętem biurowym. - Poseł Litwiński udostępnił swój faks senatorowi Zarembie i w związku z tym został ukarany usunięciem z Zarządu regionalnego PO - tłumaczy Borkowski. Dlatego też Leszek Dobrzyński, szef PiS-u w mieście zgodził się na udostępnienie faksów członkom PO. - Gwarantujemy pełną dyskrecję, czyli nie powiemy nikomu. Można przyjść powiedzieć, że zaszło jakieś przestępstwo w PO i my udostępnimy nasz faks - mówi Borkowski. - Mamy wystarczającą ilość faksów - odpowiada Marcin Paluch, wiceprzewodniczący Młodych Demokratów w regionie. Co zrobi z prezentem od młodzieżówki PiS-u? - Mam swój pokoik Młodych Demokratów i pewnie tam się znajdzie na pamiątkę, żeby pokazać na co stać PiS, czyli raczej na niewiele - dodaje." Źródło - Radio Szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president a mnie się to nie podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 20:47 Wykorzystywanie młodych ludzi jako żołnierzyków w nieomal bijatykach partyjnych jest złe. To jest szczucie młodych na siebie a więc jest to przedłużanie o lata wojny wewnętrznej w kraju. Rozumiem, że kto będzie sprytnejszy i inteligentniejszy w tych potyczkach ten ma większe szanse na awans , a może na wyższe miejsce na liście wyborczej. Żle to zarówo PiS jak i zresztą PO robicie. Żle się bawicie, żle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Tyśki Re: Platforma usuwa za udostępniony faks IP: *.szczecin.mm.pl 30.09.08, 23:05 Arek nie daj się po prostu nie pasujesz to tego układu , nie jestem fanką PO ale Ciebie szanuje . Odpowiedz Link Zgłoś
tateti a mnie się podoba 30.09.08, 23:20 Bo przywilejem ludzi młodych jest robienie sobie jaj. A potem razem pójdą na piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he, he Re: a mnie się podoba IP: *.chello.pl 01.10.08, 06:26 Razem nie pójdą, bo Platfusy zaraz zakapują Pisiaków, że ci przy piwie przeklinają albo śpiewają brzydkie piosenki o Donaldzie:) Odpowiedz Link Zgłoś