franekkk 21.10.03, 13:55 albo namiar na obliczacz odleglosci poprosze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gradus Re: ile km do düsseldorfu?? IP: *.biomag.uni-jena.de 21.10.03, 13:57 franekkk napisał: > > albo namiar na obliczacz odleglosci poprosze www.viamichelin.com 703 km jesli czegos nie pomylilem Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: ile km do düsseldorfu?? 21.10.03, 14:10 dzieki wielkie chyba sie zgadza mi wyskoczylo w milach (chyba nie morskich;) przy okazji znalazlem: www.duesseldorf.de/themen/arena/index.shtml 218 mln euro 51500 miejsc stadion z odkrywanym dachem!!!! 1. czy my dozyjemy w szczecinie? 2. dla 2ligowej fortuny taki wypas??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: ile km do düsseldorfu?? IP: *.biomag.uni-jena.de 21.10.03, 14:25 franekkk napisał: > > dzieki wielkie > chyba sie zgadza mi wyskoczylo w milach (chyba nie morskich;) musisz tam w parametrach zmienic, ze chcesz w km. > > przy okazji znalazlem: > > <a href="http://www.duesseldorf.de/themen/arena/index.shtml"target="_blank">www.duesseldorf.de/themen/arena/index.shtml</a> > > 218 mln euro 51500 miejsc stadion z odkrywanym dachem!!!! > 1. czy my dozyjemy w szczecinie? > 2. dla 2ligowej fortuny taki wypas??? to buduja chyba bardziej na WM2006 a nie dla Fortuny ;). Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: ile km do düsseldorfu?? 21.10.03, 14:28 co franek, dajesz noge, czy tylko tak sie przejechac? Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: ile km do düsseldorfu?? 21.10.03, 14:34 daje noge ale za pol godziny na obiadek chwilowo i tak moge wyjechac tylko na dowod nawet myslalem co by sie nie przewietrzyc troche, ale raczej wolalbym do flegmusow na wyspy a w ogole bzdurne gdybanie a jak ja na mecze bede lazil? bo tak szybko jak gradus na pogon to ja nie dam rady;) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ile km do düsseldorfu?? 21.10.03, 14:48 franek kupil rower i szuka trasy na pierwszy wypad Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: ile km do düsseldorfu?? 21.10.03, 14:54 skuter70 napisał: > franek kupil rower i szuka trasy na pierwszy wypad igzaktli!!!! tyle ze o 3 km za dlugo :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ile km do düsseldorfu?? 21.10.03, 15:01 to niech cie skuter do granicy podrzuci, a dalej juz sobie poradzisz Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ile km do düsseldorfu?? 21.10.03, 15:11 nikogo nie bede rzucac franek jest za duzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: ile km do düsseldorfu?? IP: *.biomag.uni-jena.de 21.10.03, 15:36 skuter70 napisał: > nikogo nie bede rzucac > franek jest za duzy po wypowiedziach na forum wydawalo mi sie, ze franekkk to musi miec ze 130 kg... fakt duzy z niego chlop ale bez przesady :). Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: ile km do düsseldorfu?? 21.10.03, 18:26 Gość portalu: Gradus napisał(a): > fakt duzy z niego chlop ale bez przesady :). a skutera widziałeś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: ile km do düsseldorfu?? IP: *.biomag.uni-jena.de 21.10.03, 18:36 jottka napisała: > Gość portalu: Gradus napisał(a): > > > fakt duzy z niego chlop ale bez przesady :). > > > a skutera widziałeś? :) nie a co? :) chyba maly nie jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka to może 21.10.03, 18:39 najpierw jednak obejrzyj obu kolegów, a potem zastanów sie, dlaczego skuter nie chce podwozic na ramie frankka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: to może IP: 64.9.159.* 21.10.03, 19:20 jottka napisała: > najpierw jednak obejrzyj obu kolegów, a potem zastanów sie, dlaczego skuter nie > > chce podwozic na ramie frankka :) Oni obydwaj to takie lysole ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gradus Re: to może IP: *.biomag.uni-jena.de 22.10.03, 08:57 ale skuter jest jakis dziwny... bo na mecze nie chodzi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Wypraszam sobie te inseminacje 22.10.03, 09:12 w dowodzie mam napisane wyraznie wzrost sredni a na mecz nie pojde bo mnie pobija Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: Wypraszam sobie te inseminacje 22.10.03, 09:17 tez sobie wypraszam wysoka komisjo! nie jest faktem abym kiedykolwiek wazyl 130 kg nawet w pelnym rynsztunku a przynajmniej nie przypominam sobie faktem natomiast jest ze byly takie czasy gdy wazylem 3,8kg i to nawet z koscia a ty kuter nie pisz inseminacje bo wpadniesz jak sliwka w klopot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: ile km do düsseldorfu?? IP: 64.9.159.* 21.10.03, 15:07 franekkk napisał: > > dzieki wielkie > chyba sie zgadza mi wyskoczylo w milach (chyba nie morskich;) > > przy okazji znalazlem: > > <a href="http://www.duesseldorf.de/themen/arena/index.shtml"target="_blank">www.duesseldorf.de/themen/arena/index.shtml</a> > > 218 mln euro 51500 miejsc stadion z odkrywanym dachem!!!! > 1. czy my dozyjemy w szczecinie? > 2. dla 2ligowej fortuny taki wypas??? www.houstontexans.com/facility/ www.sfo.com/~csuppes/NBA/misc/index.htm?../HoustonRockets/newindex.htm houston.astros.mlb.com/NASApp/mlb/hou/ballpark/hou_ballpark_history.jsp Odpowiedz Link Zgłoś