05.11.08, 10:41
Witam, chciałabym zapisać dziecko na rytmikę. Co sądzicie o szkole
Yamaha?
Obserwuj wątek
    • dorotakatarzyna Re: rytmika 05.11.08, 11:09
      Potwornie drogo. Polecam raczej Pałac Młodzieży.
    • mamciamama Re: rytmika 05.11.08, 11:42
      Dodam tylko,że chodzi mi o szkołę Yamaha w Szczecinie.
      • weramala13 Re: rytmika 05.11.08, 22:55
        A ja chodzę tam z moją Wikusią i jest super. Gorąco polecam zajęcia w grupie u
        pani Marii.
        • wmamaw Re: rytmika 06.11.08, 08:22
          witam:) ja w zeszłym roku chodziłam do yamahy z dzieckiem na zajęcia dla 2
          latków. Najpierw byłam w grupie p. Donaty a potem zmieniłam grupę ze względu na
          zmianę godzin w mojej pracy i w drugim półroczu chodziłam do p. Marii. Obie
          panie super były świetne:)Wiadomo, każda w trochę innym stylu, ale ta sama
          pozytywna energia:) Polecam:)
          • mamakuby77 Re: rytmika 06.11.08, 10:46
            Ja z moim 3-latkiem chodzę do Yamachy. Synkowi się podoba. Fajne zajęcia
            muzyczno-rytmiczno-plastyczne :) Oprócz opłaty miesięcznej kupuje się podręcznik
            i płytę z piosenkami.Polecam.
            • dora_o Re: rytmika 20.11.08, 14:51
              moja córka ma zajęcia z rytniki w przedszkolu. Uważam, że to bardzo ważne
              zajęcia dla rozwoju mojego dziecka.
    • mlodama Re: rytmika 29.11.08, 21:42
      ja chodzę we wtorki do p. Marysi i jesteśmy zadowoleni. zajęcia są sympatyczne,
      trochę śpiewamy, tańczymy, gramy na instrumentach i do tego dużo śmiechu i zabawy:)
      • kasake80 Re: rytmika 31.05.17, 17:08
        Ja nie polecam Yamahy, generalnie jezeli chodzi o Szczecin to jakoś niekoniecznie fajne mają te szkoły, jakoś sal i zajęć też nie porywa niestety. To na co ja sie zdecydowałem to Artyz na MIeszka 1, zdecydowanie lepsza atmosfera i kazde dziecko jest w centrum zainteresowania nauczyciela :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka