mamciamama 05.11.08, 10:41 Witam, chciałabym zapisać dziecko na rytmikę. Co sądzicie o szkole Yamaha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotakatarzyna Re: rytmika 05.11.08, 11:09 Potwornie drogo. Polecam raczej Pałac Młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
mamciamama Re: rytmika 05.11.08, 11:42 Dodam tylko,że chodzi mi o szkołę Yamaha w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
weramala13 Re: rytmika 05.11.08, 22:55 A ja chodzę tam z moją Wikusią i jest super. Gorąco polecam zajęcia w grupie u pani Marii. Odpowiedz Link Zgłoś
wmamaw Re: rytmika 06.11.08, 08:22 witam:) ja w zeszłym roku chodziłam do yamahy z dzieckiem na zajęcia dla 2 latków. Najpierw byłam w grupie p. Donaty a potem zmieniłam grupę ze względu na zmianę godzin w mojej pracy i w drugim półroczu chodziłam do p. Marii. Obie panie super były świetne:)Wiadomo, każda w trochę innym stylu, ale ta sama pozytywna energia:) Polecam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamakuby77 Re: rytmika 06.11.08, 10:46 Ja z moim 3-latkiem chodzę do Yamachy. Synkowi się podoba. Fajne zajęcia muzyczno-rytmiczno-plastyczne :) Oprócz opłaty miesięcznej kupuje się podręcznik i płytę z piosenkami.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dora_o Re: rytmika 20.11.08, 14:51 moja córka ma zajęcia z rytniki w przedszkolu. Uważam, że to bardzo ważne zajęcia dla rozwoju mojego dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodama Re: rytmika 29.11.08, 21:42 ja chodzę we wtorki do p. Marysi i jesteśmy zadowoleni. zajęcia są sympatyczne, trochę śpiewamy, tańczymy, gramy na instrumentach i do tego dużo śmiechu i zabawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasake80 Re: rytmika 31.05.17, 17:08 Ja nie polecam Yamahy, generalnie jezeli chodzi o Szczecin to jakoś niekoniecznie fajne mają te szkoły, jakoś sal i zajęć też nie porywa niestety. To na co ja sie zdecydowałem to Artyz na MIeszka 1, zdecydowanie lepsza atmosfera i kazde dziecko jest w centrum zainteresowania nauczyciela :) Odpowiedz Link Zgłoś