whiteentrance 14.11.08, 15:39 ile będziesz te wnioski wyciągał? Czy dwa lata wystarczy? Bo jeśli trzy, to mówię Ci Krzystku, że będzie musztarda po obiedzie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
whiteentrance Krzystek: wyciągnę wnisoki 14.11.08, 15:47 "Prezydent jest zdziwiony!" Kfsystek! Ty lepiej szybciej ochłoń! "Wszystkie decyzje (....) mają jeden cel: prowadzić Szczecin do rozwoju" Rany boskie! Aleś walnął! Czyli Alleluja i do przodu? Że niby nic się nie stało? Tak? PS: Do Jachima- ile razy ma mówić "malkontent dyżurny" żeby zainwestować w redakcyjną korektę (zamiast w - nie przymierzając - w Rabendę czy inną Kowalewską). Chyba że uprawiasz Jachimie drogi słowotwórstwo - więc podpowiedz proszę cóż takiego oznacza neologizm "wnisoki"? Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Krzystek: wyciągnę wnisoki 14.11.08, 15:53 "Zdaniem Krzystka fakt, że na te rzeczy zwracają uwagę mieszkańcy, jest potwierdzeniem, że obrany przez miasto kierunek jest właściwy." a mówiłem, KIERUNEK JEST SŁUSZNY Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Krzystek: wyciągnę wnisoki 14.11.08, 15:55 rewers10 napisał: > "Zdaniem Krzystka fakt, że na te rzeczy zwracają uwagę mieszkańcy, jest > potwierdzeniem, że obrany przez miasto kierunek jest właściwy." > > a mówiłem, KIERUNEK JEST SŁUSZNY I to są właściwe wnioski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Krzystek: wyciągnę wnisoki 14.11.08, 16:05 Sorry ale cytując te demagogiczne wypociny Krzystka, tylko dodajesz mu sił a ten chłystek jak wszyscy widzą nadaje się co najwyżej na wolontariusza w ZUK, panie z Zieleni pewnie by go jakoś zagospodarowały :) Kierunek dla Szczecina to nie są żadne powalone pływające ogródki ani nowy basen, ani nawet nowa Pleciuga. Niechże się ktoś zlituje i napisze temu cieniasowi nad drzwiami gabinetu, "Gospodarka, durniu, gsopodarka !!!" Pozdrawiam,. Ex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex-0_0 Re: Krzystek: wyciągnę wnisoki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 16:07 exman napisał: Niechże się ktoś zlituje i napisze temu > cieniasowi nad drzwiami gabinetu, "Gospodarka, durniu, gsopodarka !!!" ale sprayem, Sprayem!!!! Bo kredę łatwo zetrzeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Krzystek: wyciągnę wnisoki 16.11.08, 08:50 Gość portalu: alex-0_0 napisał(a): > exman napisał: > Niechże się ktoś zlituje i napisze temu > > cieniasowi nad drzwiami gabinetu, "Gospodarka, durniu, > gsopodarka !!!" > > ale sprayem, Sprayem!!!! Bo kredę łatwo zetrzeć!!! Nad którym gabinetem? czy wciąż chodzi o gabinet na pl armii krajowej 1? Dwa pokoje od krzystkowego gabinetu dalej siedzi taka sierota co to kase bierze za rozwoj gospodarczy. cos o tej dupie pisalem na tym forum. Wystarczy, ze Krzystek nad drzwiami do gabinetu napisze sobie "Nowak, durniu, Nowak!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "wielbiciel" :) Re: Krzystek: wyciągnę wnisoki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.08, 16:09 exman napisał: ... Coś niesamowitego! Exman potrafi napisać z sensem, merytorycznie i ne ad personam! Tylko czemu tak rzadko? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Krzystek: wyciągnę wnisoki 14.11.08, 16:18 Mam nadzieje, ze pan Kwistek jednak nie wezmie sie za gospodarke, bo to juz bedzie KONIEC wtedy... Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Krzystek: wyciągnę wnisoki 14.11.08, 16:24 Andreas, to może wskoczyłbyś na namiestnika od spraw "prywatnej inicjatywy" ? I obiadki byłoby gdzie legalnie stawiać :).... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Krzystek: wyciągnę wnisoki 14.11.08, 16:25 a po co ja mam stawiac, jak teraz mi stawiaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: Krzystek: wyciągnę wnisoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 17:28 Bez obaw , nawet jesli mu to napisza drukowanymi literami bo jak widac nie potrafi czyrac ze zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Krzystek: wyciągnę wnisoki 14.11.08, 16:28 exman napisał: > Sorry ale cytując te demagogiczne wypociny Krzystka, tylko dodajesz mu sił a te > n > chłystek jak wszyscy widzą nadaje się co najwyżej na wolontariusza w ZUK uważaj, bo ci stołek odbiorą Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Krzystek: wyciągnę wnisoki 14.11.08, 16:40 Właśnie takie pisanie, przypomina mi PRL...may I'm wrong ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeiss Re: Krzystek: wyciągnę wnisoki IP: *.net.pbthawe.eu 14.11.08, 21:32 exman napisał: > may I'm wrong ? hehe zainwestuj przygłupie w lekcje języka... Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Krzystek: wyciągnę wnisoki 14.11.08, 15:57 więc podpowiedz proszę cóż takiego oznacza > neologizm "wnisoki"? wyciskanie soków z naiwnych ? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 zdaje sie nie wyciagaja wnioski, ale konsekwencje 14.11.08, 16:25 Z wypowiedzi pan Krzyfifka i pana Wachowicza wyraznie widac, ze oni nie wyciagnęli ŻADNYCH wnioskow, no moze wyciagna raczej konsekwencje wobec szczecinian... Przekonani sa bowiem, ze robia dobrze - zarowno pan Krzfestek, jak i pan od promocji Wachowicz - chca jak mówia NASILIC to co do tej pory robili... Moze to jest metoda albo zameczyc konia zeby padł, albo wywioza ich na taczkach ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: zdaje sie nie wyciagaja wnioski, ale konsekwe 14.11.08, 16:32 Przeciez po tym, jak pani Masojc dostała sledzia, czyli negatywnie zostala oceniona przez bodaj 2 tysiace szczecinian, to pan prezydent Krzepełek DAŁ JEJ PREMIE. A gosciu, który dostał szczupaka, zdaje sie z ZUK, to poszedł do zwolnienia - tak WYCIAGA... konsekwencje pan Krzepepek! Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: zdaje sie nie wyciagaja wnioski, ale konsekwe 14.11.08, 19:14 śledzie! szczupaki! delfiny - kurna - czy sa w tym mieście jakieś inne zwierzęta? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: zdaje sie nie wyciagaja wnioski, ale konsekwe 15.11.08, 01:59 whiteentrance napisał: > śledzie! szczupaki! delfiny - kurna - czy sa w tym mieście jakieś > inne zwierzęta? ............... świnie Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance świnie 15.11.08, 08:49 Chyży, Napoleon, Major i Krzykała! Bea! Wdzięczny będę za przypisanie pierwowzorów. Kto z nich to Nitras? Kto Obryckim? Jabłońskim? Krzystkiem? Minimus to ani chybi Arek Litwiński:) Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: świnie 15.11.08, 09:36 "„Słychać było dwanaście wściekłych głosów, a wszystkie brzmiały jednakowo. Nie było już żadnych wątpliwości, co się zmieniło w ryjach świń. Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię, to na człowieka, potem znów na świnię i na człowieka, ale nikt już nie mógł rozpoznać, kto jest kim”." Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Świnie! Orwell przewidział! Kofta przewidział:) 15.11.08, 10:12 Tej rewolucji W ewolucji Nie przewidziałeś Darwinie Z obywatela Na konsumenta A z konsumenta Na świnię Świnia nie marzy nigdy o niczym Świnia stworzeniem jest tajemniczym Ujawnia swoją świńską treść Kiedy coś można mieć lub zjeść Być może jest to poza tematem Bywają także świnie rogate Być może świnia nonkonformistką Gdy ma apetyt na wszystko Świnia jest czasem na chorobie Na ogół stoi wiernie przy żłobie Ściele się wtedy gęsty trup Gdy się spotkają świnia i żłób Świnia żłobowi nie przeszkadza Żłób nawet świnię ceni Świniom apetyt - żłobom władza A ludziom kraina cieni Fakt, że gdy czasem żłoby są puste Świnia w duchową wpada rozpustę Znowu swój ryj zamienia w nos Dobywa z siebie ludzki głos Obywatele! Zaświniłem! Nie byłem społecznie świadom Dajcie, jak chcecie, kopa w tyłek Lecz poczęstujcie czekoladą Coda: Pieśni o świni zabrakło słów I w tym milczeniu jest puenta Świnia, gdy widzi pełny żłób Kompletnie nic nie pamięta Odpowiedz Link Zgłoś
gentelmenel Krzystek: wyciągnę wnisoki 14.11.08, 16:35 ty juz nic oprocz naszej kasy to nie wycigniesz "maj bejbi" Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent trzeba mieć potencjał, by wyciągać wnioski... 14.11.08, 20:51 Krzystuś, jesteś za bardzo umoczony - mieszkanko, Rada Nadzorcza firmująca byłego kolegę, co mieszkanko polecił, nieumiętność uchwalenia planów zagospodarowania o inwestycjach nie mówiąc, dostanie się na Dyrektora Generalnego jako szczyl dwa lata po studiach... ... człowieku, przecież nikt w te bzdety na które wyrzuca miasto pieniądze a które nazywasz floating-gó...-na-chodniku nie uwierzy. Nie mówiąc o pieniądzach, które miasto przez Twoją nieudolną pracę u Jurczyka straci... Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent [...] 14.11.08, 20:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance [...] 14.11.08, 21:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance kocham Kowalewską, kocham Jachima, kocham Kowalews 15.11.08, 18:47 kocham Kowalewską, kocham Jachima, kocham Kowalewską, kocham Jachima, kocham Kowalewską, kocham Jachima, kocham Kowalewską, kocham Jachima, kocham Kowalewską, kocham Jachima, kocham Kowalewską, kocham Jachima, kocham Kowalewską, kocham Jachima, kocham Kowalewską, kocham Jachima, kocham Kowalewską, kocham Jachima, kocham Kowalewską, kocham Jachima, kocham Kowalewską, kocham Jachima, kocham Kowalewską, kocham Jachima, kocham Kowalewską, kocham Jachima, kocham Kowalewską, kocham Jachima, Czy tak lepiej? Czy już Gazeta mnie nie wytnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dyzurny-malkontent dyslektyczka Kowalewska i niekompetentny Jachim 15.11.08, 21:16 No pięknie - napisałem szczerą prawdę o gó...anym warsztacie dziennikarskim gazety wyborczej, który charakteryzuje się tym, że dziennikarze nie umieją użyć wbudowanego w program edytorski słownika ortograficznego a puszczają do druku teksty z błędami w tytułach... i co? Cenzura. Zamiast wywalić na zbity pysk Jachima, który trzyma takie miernoty jak Rabenda (dziesiątki błędów) i Kowlewską, która nawet poprawnie tytułu artykułu nie umie napisać a na jego miejsce zatrudnić korektorkę, to niekompetentni "dziennikarze" cenzurują forum. Ludzie, weźcie się wreszcie za swój warsztat, bo przez Waszą niekompetencję niedługo będziecie na bruku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryf8801 Krzystek: wyciągnę wnisoki IP: *.globalconnect.pl 15.11.08, 00:00 Tak stan komunikacji zaczol sie poprawiać ale juz za rządów p.Jurczyka, a Krzystek właściwie kontyułuje jego poczynania ze sprowadzaniem wagonów z Berlina. A tak to to kultura w Szczecinie zaczyna powoli być w opłakanym stanie, zieleń tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Krzystek: wyciągnę wnisoki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.08, 09:56 Najpierw ucieszył mnie ten sondaż, bo naiwnie pomyślałam, że może w końcu coś do władz miasta dotrze. I jakaś szansa choć na minimalną poprawę życia w mieście będzie. Oczywiście nie dlatego, że władze mają dobre serce, tu nawet moja naiwność nie sięga. Ale że walka o władzę, wymaga jednak zrobienia czegoś dla wyborców. Czasy się zmieniły. Niestety po wypowiedziach Krzystka, wskoczyłam w świat realny. Samozadowolenie naszych władz i urzedników jest tak wielkie, że już chyba nic go nie zmieni. Tak samo jak nie zmieniła Kaczyńskich przegrana w wyborach. Ten typ chyba już tak ma. Zero pokory, co z biegiem czasu doprowadza do braku rozsądku. "Ta ocena nie jest sprawiedliwa..." - te słowa pana Wachowicza chyba tłumaczą wszystko. Przykre. Czyżby oskarżał szczecinian o ślepotę? "miasto stara się poprawić stan chodników, czystość i komunikację miejską...", "służby komunalne dokładają wielu staran..." ;-)))) Panie Prezydencie, to cudownie, że się starają ;-) Ale mieszkańcy by woleli mniej starań a WIĘCEJ ROBOTY! Czy pan Krzystek mógłby przedstawić wykaz naprawionych w tym roku chodników? Oczywiście bez odcinków, które za własne pieniądze naprawiły przed siedzibami firmy, sklepy itp. Bez odcinków ułożonych przed nowo powstałymi plombami. Czy mógłby się przejechać paroma wozami taboru miejskiego? Dbając o jego kręgosłup, nie polecam jazdy w szczycie. Poza tym skoro jest tak dobrze, tylko mieszkancy tego nie widzą, to w normalnym mieście pan Wachowicz powinien wylecieć z hukiem. Tylko jak z próżnego .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarema Re: Krzystek: wyciągnę wnisoki IP: *.szczecin.mm.pl 15.11.08, 13:57 BRAWO KRZYSTEK czyli w poniedziałem zrezygnujesz ze stanowiska i dasz szansę Szczecinowi na rozwój !!!! To jest postawa. Brawo. Podobno ma oddać pensję co ją pobierał za niudolnosć.. Odpowiedz Link Zgłoś
adams96 Re: Krzystek: wyciągnę wnisoki/Lepiej podaj sie DO 15.11.08, 15:06 whiteentrance napisał: > ile będziesz te wnioski wyciągał? Czy dwa lata wystarczy? Bo jeśli > trzy, to mówię Ci Krzystku, że będzie musztarda po obiedzie! RE:DYMISJI I BEDZIE PO kLOPOCIE DLA SZCZECINIAN. Odpowiedz Link Zgłoś