Gość: Moi IP: *.espol.com.pl 28.10.03, 20:37 Może by tak jakieś zdjecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m@sh a co z napisem "Tarasy Hekena" IP: 213.76.137.* 29.10.03, 06:58 czyli sprawa już ucichła, pan dyrektor po prostyu zasłonił tablicę i problem z głowy. Trochę szumu przez dwa dni i teraz chwalimy się nową elewacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franekkk Re: a co z napisem "Tarasy Hekena" IP: *.zchpolice.com 29.10.03, 08:17 szkoda ze chelmu nie wyczyszczono :( budynki odnawia lub wykancza sie od gory zeby nie uswinic tego co juz zrobione Odpowiedz Link Zgłoś
bbury Re: a co z napisem "Tarasy Hekena" 29.10.03, 08:54 Gość portalu: franekkk napisał(a): > > szkoda ze chelmu nie wyczyszczono :( budynki odnawia lub wykancza sie od gory > zeby nie uswinic tego co juz zrobione Cel jest jasny - żeby nie wpuszczać turystów na górę. Widok byłby za fajny :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franekkk Re: a co z napisem "Tarasy Hekena" IP: *.zchpolice.com 29.10.03, 09:42 sluchalem w radiu naszym panstwowym lokalnym ze jednak jest taki cel zeby pkt widokowy udostepnic glownym problemem sa ponoc korytarze pionowe generalnie to co tam zrobiono mi sie podoba tylko dlaczego jak zwykle zostaja jakies drobiazgi. wszystko wyszlo jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 punkt widokowy 29.10.03, 10:02 Gość portalu: franekkk napisał(a): > > sluchalem w radiu naszym panstwowym lokalnym ze jednak jest taki cel zeby pkt > widokowy udostepnic > glownym problemem sa ponoc korytarze pionowe > > generalnie to co tam zrobiono mi sie podoba tylko dlaczego jak zwykle zostaja > jakies drobiazgi. wszystko wyszlo jak zwykle ...ale chcieli jak najlepiej!!! :-))) A tak na powaznie to na fotce muzeum wyglada super ale tez jakos tak obco. Chyba to ten sam efekt jak ludzie widza odnowione kamienice i zaczynaja lamenty jakie te nowe kolory okropne ;). Za tydzien obejrze sobie to wszystko live. A o punkcie widokowym na muzeum to pierwsze slysze. Wczesniej mowiono tylko o UW. Ja bylem na tej wiezy i moge powiedziec ze jako punkt widokowy jest genialna. Na gorze jest spory balkon. Problem tylko z dostepem. Ja wchodzilem od zaplecza muzeum - od "Malarni". Najpierw idzie sie takimi wielkimi schodami - wyglada to jak przerosnieta klatka schodowa w kamienicy, a potem (nie jestem pewnien na 100% bo to bylo dawno) chyba takim zelaznymi juz wewnatrz wiezy. Na gorze jest taki normalny pokoj a naokolo niego balkony. Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk kawiarnia 29.10.03, 10:45 nie wiem czy to byl pan dyrektor od hakenow czy troche nizszy ranga ale wypowiedzial cos takiego: jak tylko rozwiazemy sprawe komunikacji na ostatni poziom, punkt widokowy zostanie udostepniony" a i jeszcze super perla: mowil ze tam (w niebiesiech) ma byc cafe!!!!! biorac pod uwage ilosc poziomow to pewnie bedzie cafe cztery ale nie mniej atrakcyjny widok tytus moglby cos szrajbnac na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus muzeum - info dla Bburego i Frankkka IP: 62.233.172.* 29.10.03, 09:56 Szanowni Panowie krytykanci! W przeciwienstwie do niektorych ludzi, ktorzy robia cos konstruktywnego i pracuja, Wy jak zwykle zajmujecie sie tylko krytykanctwem, do tego nieuprawnionym! Bo jesli mowicie, ze trzeba zrobic to, czy tamto, czy tez takie, a nie inne drobiazgi nie zostaly zrobione, to miast glupiego gadania wezcie sie do roboty i pomozcie Dyrekcji Muzeum zakonczyc remont, ktorego koszty przekraczaja kilkuletnie budzety MN. I wiem o czym mowie, bo to ja pisalem projekt na dofinansowanie remontu ze srodkow UE i to ja w przeciwienstwie do Was wiem, iz otrzymalismy maximum dostepnych srodkow i za to udalo sie wykonac ten zakres prac, ktory dzis mozna ujrzec golym okiem! A mysle ze zrobiono duzo i to Wasze ciagle malkontenctwo po prostu wpienia normalnych ludzi! I tak gwoli zaspokojenia Waszej (nie)wiedzy, staramy sie wraz z Dyrekcja o kolejne srodki, ktore pozwola zakonczyc calkowicie remont, razem z wieza, dziedzincami etc. Pozdrawiam serdecznie i zycze jeszcze raz wiekszego zaangazowania w efektywna prace a na pewno Szczecin bedzie ladniejszy i sprawi nam wszystkim wiele radosci... Tytus Odpowiedz Link Zgłoś
franekkk Re: muzeum - info dla Bburego i Frankkka 29.10.03, 10:41 liebe tytus cos sie tak napial?? slyszales kiedys ze prawdziwa cnota krytyk sie nie boi? wiem wiem zaraz mi odpowiesz ze kto jest bez winy i takie inne o rzucaniu kamieniami mozna mnozyc doceniam twoja jesli to rzeczywiscie twoja robote, doceniam ze zdobyles pieniadze dla regionu doceniam bo o ile wiem bylo to jedyne dofinansowanie tego typu obiektu w polsce (jak dotad) z wielka przyjemnoscia zajalbym sie tym co robisz ty to swietnie ze jest nowa elewacja ze beda uruchomione windy (towarowa i osobowa) ze wejscie do teatru odzyskuje dawny historyczny ksztalt wcale nie czepiam sie ze niestarczylo pieniedzy na klinkier tez licze na to ze uda sie to wykonac w latach nastepnych ALE: powiedz sam: czy gdybys remontowal dla siebie konczyl bys na renowacji dachu?? byc moze to zupelnie nie twoja brocha bo nie jestes inzynierem budownictwa tylko inzynierem finansowym wiec tym bardziej nie rozumiem twego napiecia pozdrawiam zycze wielu sukcesow z satysfakcjonujacej pracy (szczesciarz) swoja droga napisalbys cos ciekawego co wy zdobywacze euro planujecie Odpowiedz Link Zgłoś