exman 29.11.08, 08:29 za Wały , za Jasne Błonia , za ... chyba tylko dlatego że się tu urodziliśmy i wychowaliśmy...dzięki Startek za Vega i Bona, dzięki Mucha za Neigel'a...o czymś zapomniałem ? Być może. Slade. Byli też w Amfiteatrze kiedyś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fugazi za Kanę, Teatr Polski, Pioniera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 09:19 za Międzyodrze, Świdwie, Głębokie, Glinne Ale ponad wszystko za wiosenno-letnie roznegliżowane dziewczyny. Nigdzie i nigdy wcześniej nie widziałem tak ładnych pań kontrastujących z obdrapanymi, brudnymi i zniszczonymi elewacjami. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
maniana22 Re: za co kochamy Szczecin ? 29.11.08, 09:37 za to że jest i za to że jesteśmy w nim i z nim za śledzie i za paprykarz i za ten wiatr od morza i za to że myślą że mieszkamy nad morzem _ _ _ _ _ _ _ __ _ _ __ __ _ __ __ _ __ _ _ __ _ klienci w krawatach są mniej awanturujący się. Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: za co kochamy Szczecin ? 29.11.08, 10:01 za Jezioro Szmaragdowe, Puszczę Bukową za Wyspę Jaskółcza i Mała Wenecje za piekno wiosny ,lata i jesieni oraz za zapach czekolady kolo Mostu Długiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: za co kochamy Szczecin ? IP: *.net.pbthawe.eu 29.11.08, 10:14 Za Sławka Nitrasa, Piotra Krzystka, Michała Ł., Władysława Husejkę, Członka Jabłońskiego, Beniamina Chochulskiego, Nowaka, Jarmolińskiego, Masojć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal Re: za co kochamy Szczecin ? IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 29.11.08, 10:20 ska,d pani pochodzi: ze Szczecina, a dawny Stettin wiele wie, sa,siad dzis 81, mowi pamie,tam bylem tam w 44 roku na odbywanie mojej militerskiej sluzby zaIIIR. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: za co kochamy Szczecin ? 29.11.08, 10:22 da się kochać...takie miasto, tacy ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 za cudownych szczecinian i bliskosc morza 29.11.08, 12:01 za cudownych Szczecinian i bliskośc morza! O dziwo rzadzacy nami, nie sa urodzeni w Szczecinie... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: za cudownych szczecinian i bliskosc morza 29.11.08, 12:13 za zielen, za bliskośc puszczy... Niegdys okolice jeziora Głebokie co tydzien obchodzilem, a czesto obiegałem... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: za cudownych szczecinian i bliskosc morza 29.11.08, 22:26 za to,że to moje miasto i kocham jej miłością dozgonna i bezwarunkową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S??????? Re: za co kochamy Szczecin ? IP: *.globalconnect.pl 29.11.08, 12:08 a najbardziej za qurestwo i chamstwo mieszkańców, za zatrzaskiwane drzwi w autobusach i tramwajach przed nosem staruszków, za wyzwiska kierowców, za piękne pobazgrane ściany budynków i przystanków, za pijaków szwendających się wszędzie, za ..... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: za co kochamy Szczecin ? 29.11.08, 12:12 ale inne było pytanie... Nie dlaczego nie kochamy lub co nam sie nie podoba, ale za co kochamy! Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: za co kochamy Szczecin ? 29.11.08, 12:49 kochamy za to że możemy ponarzekać, poświntuszyć, poświrować a to miasto ciągle jest piękne, z nami czy bez nas ... Szczecin to marka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: za co kochamy Szczecin ? IP: *.kalisz.mm.pl 29.11.08, 12:52 za brak wzajemności podobno najtrwalsza jest miłość nieodwzajemniona Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: za co kochamy Szczecin ? 29.11.08, 13:06 masz rację, kola z Kalisza, masz świętą rację, może to jest jedna z odpowiedzi ... pozdra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody Re: za co kochamy Szczecin ? IP: *.kalisz.mm.pl 29.11.08, 13:09 Kalisz chwilowy, jestem rodowitym szczecinianinem, pomimo starań nielicznych abym przestał kochać to miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: za co kochamy Szczecin ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.08, 12:30 najwidoczniej S??? to masochista ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal mi wystarczy jazda tramwajem wzdluz i wszesz IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 29.11.08, 14:27 albo spacerek nad odra, autobusem do wielgowa, przez Plonie i spowrotem do zentrum, tylko: za daleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ch koniki sa, zlotawe IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 29.11.08, 17:19 sa, tacy i nic nie pomorze, co nie maja, poje,cia co wazne, Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: koniki sa, zlotawe 29.11.08, 19:07 Christa, pozdra. nie przejmuj się tem koń już się ...rał :) na zimowy czaS polecaM kATE bUSH :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal szczecin IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 29.11.08, 19:35 cos`* tam zostalo, i lubie po ulicach spacerowac* poprostu tak bez celu,byly czasy granica zamknie,ta ale teraz otwarte, wiele tego co ja czuje nie rozumie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sza Re: szczecin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 22:38 ...za Pogodno.., bliskość do plaży.., Berlina i świata, zieleń i ciszę, szerokie ulice, za naszą młodość, za miłość, za to, że Ty tu jesteś, za...:) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: za co kochamy Szczecin ? 29.11.08, 22:57 Najlepsze ze szczecina jest bliskosc do granicy i promu skad mozna spie...c, jak ma sie dosyc towarzystwa szczecinian.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal Do S. IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 29.11.08, 23:00 za to, ze takich jak Ty Sw. moglamjeszcze spotkac* Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Do S. 29.11.08, 23:03 Kryska, stara prukfo, mnie na ogol spotkasz na Rugii. W szczecinie jestem tylko przejazdem do Goleniowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ch Re: Do S. IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 29.11.08, 23:05 tylko zartuje, ale nie szkodzi, Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Do S. 29.11.08, 23:25 a ja nie zartuje. z tymi przyglupami trzeba ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal Re: Do S. IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 29.11.08, 23:28 jeszcze tu, co masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit [...] 29.11.08, 23:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ch Re: Do S. IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 29.11.08, 23:36 szkoda mi exman, co z tym wa,tkiem sie, stalo chyba nie posiwieje! a tak samotna jestem.na marginesie Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit [...] 29.11.08, 23:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ch Re: Do S. IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 29.11.08, 23:46 bede, wiem, bede, Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Do S. 29.11.08, 23:51 To swietnie, zrobisz wieksza furore niz Sedina, choc to tez ku... germanska.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ch Re: Do S. IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 29.11.08, 23:56 to przynajmniej wyleczy mnie to z niespelnionej milosci co w Polsce zostala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christal Za co Kochamy Szczecin IP: *.hsi3.kabel-badenwuerttemberg.de 30.11.08, 08:36 za to, z*e jest, mniej i wie,cej; Odpowiedz Link Zgłoś
mamoniowa303 Re: za co kochamy Szczecin ? 30.11.08, 18:35 Za piekne stare parki, niezwykla nekropolie, urokliwe Jasne Blonia, najpiekniejsze miejsce na swiecie jakim sa Waly CHrobrego, blisko Puszczy Bukowej i Wkrzanskiej, cudownie kojacy widok zamku i katedry z Trasy Zamkowej, ktory dowodzi, ze juz jestesmy w domu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan miasto nie jest do kochania, tylko IP: 62.69.218.* 01.12.08, 10:43 do mieszkania. w nim. kochac to mozna zone,męża, syna, córke, babcie, matke czy tesciową :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: miasto nie jest do kochania, tylko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.08, 12:34 stefku, a kraju ojczystego nie kochasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: miasto nie jest do kochania, tylko IP: 62.69.218.* 01.12.08, 13:22 kraju ojczystego? jak to spiewał Perfect - "bocian zrobił zrzut i..." co tu kochac? nie rozumiem... a jak przyjdą i w drzwi załomoca to moze bede jeszcze w stanie stawic opór? chociaz ideą unii euro jest jeden wielki twór bez granic.. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: miasto nie jest do kochania, tylko 01.12.08, 20:58 Stefciu, jka chcesz możesz sobie kochac swoją teściową, nie mnie oceniać Twoje upodobania, ja kocham moje miasto, kochać można muzykę,swoje pasje itp. miłość to uczucie pojemne Odpowiedz Link Zgłoś