Gość: SHP IP: jednosci:* / 192.168.0.* 30.10.03, 14:13 "Na Okulickiego, od Ku Słońcu do Wrocławskiej, ruch też będzie odbywał się w jedną stronę - przeciwną do kierunku jazdy tramwaju linii nr 8. " Już widzę tą jazdę na pamięć ;P POzdro Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SHP Re: Zmiany w ruchu drogowym IP: jednosci:* / 192.168.0.* 31.10.03, 17:11 "Ruch ul. Mieszka I będzie odbywał się tak jak dotychczas - arteria objęta będzie zakazem zatrzymywania się i postoju" Właśnie przed chwilą byłem i sprawdziłem, co oznacza zakaz parkowania przy ul. Mieszka I. Parodia...Bydło przyjechało samochodami, bo inaczej tego określić nie sposób. Nie pomagają apele w radiach, w innych mediach, by na czas świąt zrezygnować z samochodu... POzdro Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stirlitz Re: Zmiany w ruchu drogowym IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.03, 20:16 dziś tam byłem i są barierki. Nikt na pamięć nie jeździ. Ale fakt. Za dużo ludzi wozideł swoich w chatach nie pozostawiało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SHP Re: Zmiany w ruchu drogowym IP: jednosci:* / 192.168.0.* 31.10.03, 21:26 Gość portalu: stirlitz napisał(a): > dziś tam byłem i są barierki. Po której stronie? Jak jechałem od strony Piastów (ok.16.00), to na prawym poboczu, na trawie, był spory rządek zaparkowanych samochodów, a kilka z nich blokowało jeden pas ruchu na jezdni. > Nikt na pamięć nie jeździ. Policja zajęła się sprawą i pilnowała tego. > Ale fakt. Za dużo > ludzi wozideł swoich w chatach nie pozostawiało. Jak to w naszym państwie jest? Ludzie pchają się samochodami, narzekają na utrudnienia w ruchu, na brak miejsc parkingowych, a tymczasem transport publiczny boryka się z problemami, kolej boryka się z problemami...Nie rozumiem tego. Może ja inaczej myślę, ale miasto to nie jest jeden wielki parking. Przynajmniej tak być nie powinno. POzdro Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stirlitz Re: Zmiany w ruchu drogowym IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 01.11.03, 00:15 Gość portalu: SHP napisał(a): > Gość portalu: stirlitz napisał(a): > > > dziś tam byłem i są barierki. > > Po której stronie? Jak jechałem od strony Piastów (ok.16.00), to na prawym > poboczu, na trawie, był spory rządek zaparkowanych samochodów, a kilka z nich > blokowało jeden pas ruchu na jezdni. ja pisze o Okulickiego Odpowiedz Link Zgłoś