mumble.gibberish 15.12.08, 08:47 Właśnie słuchałem jego "wypowiedzi" w "Rozmowach pod krawatem" w PR Szczecin. Czym ten człowiek mający trudności w wysławianiu się (a gdy się już wysłowi to sensu w tym nie ma) skusił 162 875 wyborców? Przerażające. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
as9943 Tacy są wyborcy PO ponoć gośc ma podstawowe 15.12.08, 08:57 ale ma duzo kasy i to tumaczy te kandydaturę.162 tys ludzi powinno się wstydzić że wybrało sobie zachodniopomorskiego kononowicza i to na poważnie nie dla jaj.A poność wyborcy PO są wykształceni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astor podstawowe wykształcenie ma senatorz PO???!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 09:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tacy są wyborcy PO ponoć gośc ma podstawowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.08, 09:08 To że senator ma tylko wykształcenie podstawowe to nie zbrodnia, ale zenada. Niektórzy z podstawówką są rozsądniejsi niż niejeden magister. Ale w tym przypadku tak nie jest. Czy ktokolwiek kto na niego głosował słuchał przed wyborami co pan Olech ma do powiedzenia czy tylko dał się uwieść wielkim billboardom lub zagłosował na niego tylko z tego powodu że pan Olech nie należy do PiS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty mumble.gibber Re: Senator Olech Jan IP: 212.14.10.* 15.12.08, 09:21 a mumble.gibberish nie ma co robić i zrobił już wpisy na wszystkich forach. I tym się różni od Olecha. Sentor siedzi sobie w studio a w polu rośnie. I kasa się kręci, a mumble.gibberish czeka by te rządy się skończyły, a nawet sam jak mysli robi coś w tym kierunku, bo myśli że jakaś "posadka" po zmianach wpadnie - ale się szybko nie doczeka! podobnym mumblesom, zarembom, stępniom, i innym nierobomom i parówkowym skrytożercoom pod różnymi nickami mówimy NIE! Odpowiedz Link Zgłoś
as9943 W poprzedniej kadencji PO miała Łyczywka 15.12.08, 09:38 teraz ma olecha.Mam pytanie do wyborców PO czy jakość senatorów w PO się poprawiła.Senator olech publicznie zabrał tylko raz głos w sprawie lojalnosci w PO n/t wysylki z faxu litwina. O stoczni ani razu o PZM ani razu o środkach unijnych ani razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f_m bez magistra, ale kapitalista IP: *.chello.pl 15.12.08, 09:44 www.janolech.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=42&Itemid=32 < wygląda na to, ze wystarczy mieć dobrze w głowie poukładane i chęć do pracy, no i oczywiscie duzo szczęścia. Jemu się udało, ale co niektórym magistrom gula lata z zazdrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: Senator Olech Jan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 09:40 Maciek, my wiemy że senator płaci ci nieźle, a nawet bardzo dobrze i że z tej POsady żyjesz więc jej bronisz.Jak to chłopi z GL -żywią i bronią! Odpowiedz Link Zgłoś
as9943 Re: Senator Olech Jan korekta jednak ukończył szko 15.12.08, 09:54 zespół szkół budowlanych kierunek rolniczy czyli ma powyżej podstawowego.Może ktos wie czy ma zawodowe czy średnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aster nie ma matury !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 10:08 wykształcenie zawodowe to inaczej podstawowe. skończył zasadniczą szkołę zawodową matury nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
mumble.gibberish Re: Senator Olech Jan 15.12.08, 10:06 Gość portalu: anty mumble.gibber napisał(a): > a mumble.gibberish nie ma co robić i zrobił już wpisy na wszystkich > forach. I tym się różni od Olecha. Sentor siedzi sobie w studio a w > polu rośnie. I kasa się kręci, a mumble.gibberish czeka by te rządy > się skończyły, a nawet sam jak mysli robi coś w tym kierunku, bo > myśli że jakaś "posadka" po zmianach wpadnie :-) Zabawne jest to co piszesz. Czekam aby te "rządy" się skończyły z zupełnie innych powodów niż "posadka" - po pierwsze żadna "posadka" mi nie grozi gdyż nigdzie nie przynależę ani nie sympatyzuję, jestem z branży która ma tyle wspólnego z polityką i "rządami" co Twój wpis z prawdą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Senator Olech Jan IP: 212.14.10.* 15.12.08, 10:09 znaczy jesteś leniem zwyczajnym. miejmy nadzieję że swojej prywatnej firmie nic nie robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mumble.gibberish Re: Senator Olech Jan 15.12.08, 10:14 Gość portalu: anty napisał(a): > znaczy jesteś leniem zwyczajnym. miejmy nadzieję że swojej prywatnej > firmie nic nie robisz. Dla Ciebie ktoś kto nie działa w polityce to leń? Zapewniam Ciebie że jest całkowicie odwrotnie. To właśnie prywatni przedsiębiorcy pracują dając wyżywienie takim leniom jak posłowie, senatorowie, premierzy i prezydenci. Pewnie dobrze o tym wiesz. Wybacz że nie odpowiem na ewentualne kolejne obelgi z Twojej strony ale praca czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president system wyborczy jest zły! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 09:54 Istniejący w Polsce system wyborczy daje taką możliwość, że pewnego dnia koń zostanie senatorem jak tylko na listę wystawi go wiodąca partia i przeznaczy na jego kampanię znaczące pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anr Re: system wyborczy jest zły! IP: 212.14.10.* 15.12.08, 09:56 ...Nie tylko nie Zimnicki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups! Re: system wyborczy jest zły! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 10:11 przypominam że wybory do senatu są odpowiednikiem jednomandatowych okręgów wyborczych bo lista jest jedna dla wszystkich opcji i nazwiska ustawione są alfabetycznie.a więc w tym momencie zawala się koncepcja JOW jako panaceum na skończenie z partyjniactwem.wystarczy że kandydat ma etykietę przy nazwisku i ludzie głosują nie patrząc na zawisko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president ups IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 10:29 nie pisałem o JOW tylko o całym systemie, w którego skład wchodzą równiez zasady finansowania partii politycznych, rozdział koncesji dla mediów, sposób głosowania itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ups! Re: ups IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 10:40 ale JOW jawi się jako rozwiązanie problemu partyjniactwa a nie jest.Bo wbrew pozorom rozwiązanie problemu partyjniactwa są silne partie które kasę z budżetu przeznaczają nie na bilbordy czy spoty telewizyjne ale poważne ekspertyzy dotyczące służby zdrowia, podatków i td aby powstające programy wyborcze oparte były na konkretach a nie na pobożnych zyczeniach.Przecież wiadomo że podatek liniowy w PO nie miał żadnych wyliczeń więc był tylko wydmuszką i dlatego nie jest realizowany. czsami naiwność w poglądach politycznych wynika z niewiedzy,czasamy jest pozorowana dla osiągnięcvia własnych politycznycznych celów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president Re: ups IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 13:45 JOW samo w sobie nie jest oczywiście (moim zdaniem) rozwiązaniem problemu żle funkcjonującej demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: system wyborczy jest zły! IP: 195.72.91.* 15.12.08, 11:49 Bo JOW-y to nie wszystko. Nie może być tak jak teraz, że człowiek bez zaplecza praktycznie nie ma szans - począwszy od wygórowanych wymagań zbierania podpisów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president Re: system wyborczy jest zły! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 13:46 >począwszy od wygórowanych > wymagań zbierania podpisów... Właśnie! Podobnie z referendami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plazzek Re: Senator Olech Jan IP: 195.72.91.* 15.12.08, 10:14 Takie efekty przynosi kampania negatywna pod hasłem "wstrzymajmy kaczyzm za wszelką cenę". Obecna peolska odmiana faszyzmu niczym dla mnie się nie różni :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z a może dziennikarze zainteresowaliby się IP: *.net.pbthawe.eu 15.12.08, 10:15 tym, że Olech wynajął prywatną kancelarię prawniczą do zbierania haków na opozycyjnych polityków ze Szczecina. nie dość, że burak po podstawówce to jeszcze faszystowskie metody stosuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w POrządku Re: a może dziennikarze zainteresowaliby się IP: 212.14.10.* 15.12.08, 10:45 odsłuchałem nagrania w internecie i pytam się : czego się czepiacie? chodzi Wam o styl wypowiedzi, czy wadę wymowy. Zainteresujcie się lepiej tym co Senator powiedział: Tak, tak gdy jedni będą w Warszawie walczyli o przyszłośc stoczni, którą poprzednie ekipy zdołowały i zniszczyły - to inni będą w sali kominkowej rozmawiać o etyce. Rany boskie! Trochę przypomina mi to bajeczkę o pewnej kwoce która zabrała się za wychowywanie innych zwierząt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as a co się stało z olech internacional IP: 62.69.218.* 15.12.08, 11:40 było coś takiego moze ludzie mysleli ze to olech z tej firmy .tak jak wyborcy PO mysleli ze marcinkiewicz ze szczecina to były premier z gorzowa a tusk w wielkopolski nie jest pomocnikiem tapicera mebli tylko tuskiem właściwym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czutki Re: a może dziennikarze zainteresowaliby się IP: *.chello.pl 15.12.08, 11:43 Gość portalu: w POrządku napisał(a): > odsłuchałem nagrania w internecie i pytam się : czego się czepiacie? > chodzi Wam o styl wypowiedzi, czy wadę wymowy. > Zainteresujcie się lepiej tym co Senator powiedział Fajną masz funkcję: płatny szczekacz do wynajęcia :) Dobrze chociaż płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Senator Olech Jan IP: *.chello.pl 15.12.08, 12:10 Słuchałem senatora rano w PR Szczecin i do tej pory jestem pod wrażeniem. To był prawdziwy wstrząs mimo, że już sporo widziałem i słyszałem. Jeszcze pytanie: czy senator Olech jest tym sławnym zapleczem intelektualnym PO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Żenujący Senator IP: *.chello.pl 15.12.08, 16:34 Nie mam pytań ... no humanista ! Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty2 Re: Żenujący Senator IP: *.chello.pl 15.12.08, 16:39 Człowiek, który nawet nie potrafi dobrze wymówić słowa FAX, już o poprawnym i logicznym sformułowaniu całego zdania nie wspominając ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do chłopcw z PiS Re: Żenujący Senator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 17:50 oj chopcy, chopcy, rozumu to wy nie macie za grosz. Ale sczekajcie, tyle wm tylko zostało. i zapewniam nie nie jestem politykiem. A wy z PISu to tylko chcielibyście wszystko mieć za darmo. Do roboty policzna chołoto, zapracujcie na siebie i swoje dupy. Szczekaniem na forum nieiwele zarobicie ale w cudzych kieszeniach to siedzieć ubicie i gla wam chodzi jak ktoś ma tylko na jotę coś więcej. Włąsnie posłuchałem wypowdzi senatora i nie widzę tam nic niestosownego i niemądrego. Radzę uczyć się od takich ludzi, gó......jady jedne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Re: Żenujący Senator IP: *.chello.pl 15.12.08, 19:13 Poziom powyższego komentarza jest poniżej dna, więc nie ma co specjalnie komentować. Może i politykiem nie jesteś, ale wypowiedź wskazuje na ślepego fanatyka PO lub poddanego delfina z Połczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Żenujący Senator IP: *.chello.pl 15.12.08, 21:08 Panie senatorze, niech sie Pan już więcej nie ośmiesza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.n. Re: Żenujący Senator IP: *.szczecin.mm.pl 16.12.08, 00:32 senator to jeden z najbardziej oddanych współpracowników Nitrasa. Co z resztą było słychać w treści jego wypowiedzi'pod krawatem". Dziwne tylko czemu Nitras dobiera sobie do ekipy coraz większych kretynów.Przecież mówi się że poseł taki bystry, inteligentny i odważny. Czyżby te opinie były trochę na wyrost. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca wstyd panie Litwiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.08, 18:08 to bardzo nieładnie panie Litwiński, wypisywać takie podłości. Nie pan nic do roboty i tylko siedzi pan na forum i pierdoły wypisuje. Najpierw trzeba samemu mieć studia - politologia to nie studia ani wykształcenie w XXI wieku. Jak sam osiągnie pan coś w życiu, to dopiero może pan komentowac poziom wykształcenia innych kolegów z partii. Poważny człowiek i polityk nie bywa na tym forum, tak jak pan. Zawsze, w dzień i w nocy ma pan tu coś do powiedzenia i opluwania SWOICH KOLGÓW. Gratulacje Kto pana trzyma w tej partii, gdzie solidarność i lojalność, kogo pan chce nabrać? Nawet koalicja w imię lojalności nie komentuje pewnych zdarzeń. Kompromituje się pan. Odpowiedz Link Zgłoś