absztyfikant Koszalin obstawia stołki w Euroregionie... 09.11.03, 16:58 Zarowno Pan Bartnik jak i Pan Nitras sa dzialaczami Platformy Obywatelskiej. Dlaczego wiec nie zalatwiaja swoich porachunkow wewnatrz partii ? W ten spodsob tylko jatrza miedzy Stettinem, a Koeslinem. I po co ? Bartnik to dawny dzialacz UW, a Nitras AWS (szef Mlodych Konsewatystow - czyli okolice Walendziaka - teraz afiliowanego w PiS). Moze wiec musi Was pogodzic dawny dzialacz SKL, a teraz szef klubu parlamentarnego PO Rokita ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Koszalin obstawia stołki w Euroregionie... IP: *.stargard.pl 10.11.03, 09:26 Dla mnie Bartnik zachowuje się jak pajac. To nie jest niestety jego jedyny wyczyn tego rodzaju. Pewnie znowu zaczął brać. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant te tycjanek 10.11.03, 15:37 Stosujesz wyjatkowa asceze slowna. Gardlo cie boli ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pleple Podbijam Pawła do up. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 22:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: informator Re: Koszalin obstawia stołki w Euroregionie IP: 212.14.14.* 10.11.03, 15:03 Bartnik to czerwona wtyka w PO. Jemu się azymuty porąbały już dawno. Dzięki wsparciu towarzyszy siedział w Euroregionie, choć nie wie o co tam chodzi. Miesza jakieś wątki Koszalińsko-Szczecińskie, nie wiadomo po co. To nieporozumienie. Reńciści na rente. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absztyfikant absztyfikant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 23:47 Ale! Niech się pan nie uśmiecha! Nic mi to nie daje, że się pan uśmiecha, tylko że by pan śpiewał optymistycznie i wesoło. Bo jeżeli pan śpiewa to nieoptymistycznie, bo my ciągle to robimy, robimy i nic z tego nie wychodzi. Bo jeżeli pan tego nie będzie śpiewał wesoło i optymistycznie, to znaczy śpiewa pan to pesymistycznie, zgniło, ponuro. No, a ja tego nie chcę. Nie o to mi chodzi. Chodzi o to, żeby to było wesołe, optymistyczne i żeby to był optymizm z pokryciem. To jest, proszę pana bez pokrycia, pesymizm... pesymizm... p... przewrotny pesymizm, bo się pan uśmiecha i jednocześnie śpiewa ponuro! A ja bym wolał, żeby się panu optymistycznie śpiewało. I proszę mi śpiewać optymistycznie w tej chwili. Proszę bardzo: stoo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: But Re: Koszalin obstawia stołki w Euroregionie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 23:53 Ja jestem za a nawet przeciw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eguipage@gazeta.pl Zamienił stryjek ............ IP: *.gdynia.mm.pl 12.11.03, 14:06 Możnaby się cieszyć z tego trzęsienia ziemi, gdyby gwarantowało szanse praktycznego działania i szanse rozwoju dla całego Pomorza. Jak funkcjonowała p. Berlińska świadczyć może Jej odpowiedź (poniżej) na propozycje stworzenia Bałtyckiego Centrum z filią w Barlinku, które prezentowane było również na Baltic Sea Business Mat w Sztokholmie. Nie lepiej było z b. marszałkiem zach-pomorskim, który wogóle nie zareagował na próby ożywienia miasta, którego był burmistrzem. Ta patologia niekompetencji odnosi się do całej pomorskiej VIP-ologii. I nie pomogą głosy Prezydentów Polski i Niemiec - skończcie z udawaniem partnerstwa a weżcie się do praktycznych przedsięwzięć. O takiej postawie warto będzie podyskutować na Forum Partnerstwa Publiczno-Prywatnego w Poznaniu. -----Original Message----- From: Biuro SGPEP [biuro@pomerania.org.pl] Sent: Monday, September 23, 2002 11:37 AM To: equipage@interia.pl Subject: Bałtyckie Centrum Szanowny Panie Konopacki Informuję, iż na posiedzeniu Zarządu Stowarzyszenia Gmin Polskich Euroregionu Pomerania w dniu 4 września br zostały przedstawione informacje, które otrzymaliśmy od Pana, dotyczące utworzenia Bałtyckiego Centrum. Koncepcja ta jest bardzo interesująca i godna uwagi. Informuję jednak, że Stowarzyszenie Gmin Polskich Euroregionu Pomerania nie zajmuje się wprowadzaniem w życie tego typu inicjatyw. W związku z tym Zarząd nie może być zainteresowany podjęciem inicjatywy w tym temacie i prosi o nie przysyłanie materiałów na adres naszego biura. Dziękuję bardzo i życzę powodzenia. Z pozdrowieniami Urszula Berlińska Dyrektor Biura Stowarzyszenia Gmin Polskich Euroregionu Pomerania Odpowiedz Link Zgłoś