Gość: ketrab IP: *.pam.szczecin.pl 11.11.03, 14:37 I jutro nadzwyczajne posiedzenie Rady Miasta...I wraca dylemat.Sprzedać udziały w SEC-u, czy może kredyt...A może ani to ani to...Może to zmobilizuje Prezydenta do podjęcia zdecydowanych kroków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przecinack Re: Jutro sesja.Sprzedać SEC? IP: 81.210.44.* 11.11.03, 14:51 nie wiem, co sie szykuje, ale gdy przechodzilem kolo pogotowia cieplowniczego na wielkopolskiej, to widzialem, ze trwa tam jakis remont, czy nowy wystroj szykuja? ciekawe dla kogo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketrab SEC-cd. IP: *.pam.szczecin.pl 11.11.03, 14:55 Jutro Radni musza podąć decyzję czy sprzedać kolejne udziały w SEC-u i całkowicie stracić wpływ na politykę tej spółki czy może zaciagnąć kredyt dla miasta.A nie będę ukrywał,że mozna było tej decyzji uniknąć.Tylko trzeba było w porę podjąć trudne decyzje, nie zawsze popularne.A tego Prezydent unika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ketrab Re: Święte słowa! no text IP: *.pam.szczecin.pl 11.11.03, 15:16 Po prostu jestem młody, podobnie jak Ty ma nadzieję że podobnie myślący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absztyfikant Re: Jutro sesja.Sprzedać SEC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 15:01 Proszę panów. Wydaje mi się, że sytuacja dojrzała do tego żebyśmy postawili pewne sprawy jasno i otwarcie. Otóż sądzę, że powinniśmy usunąć jedną osobę z rady rejsu. Mam nadzieję, że wszyscy zgodzą się ze mną, że musimy sformułować zarzuty jakie mamy i po sformułowaniu tych zarzutów, dopasować do tych zarzutów osobę, która by nam odpowiadała do... Tym zarzutom odpowiadała i wtedy tą osobę po prostu usunąć. To proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant znowu sie podszywasz? ale na temat 11.11.03, 15:14 Tak jak mowilem radnemu Wijasowi, tak i mowie tutaj: sprzedac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketbar Sprzedać?To skandal IP: *.pam.szczecin.pl 11.11.03, 15:19 Sprzedać jest bardzo łatwo.A znasz cenę jednej akcji?Wcześniej sprzedawano akcje po ok. 900 PLN, a teraz po około 500 PLN.Więc albo udziałowcy stawiają miasto pod scianą wiedząc że miasto nie jest w stanie wygenerować środków na dopięcie budżetu albo negocjatorzy jacy są tacy są... Odpowiedz Link Zgłoś