Gość: Gryf IP: *.nitka.net.pl 11.11.03, 20:45 ............."Czlowiek ten posiadal tyle rozumu, ze nie nadawal sie juz prawie do niczego"......... Straszna rzecza jest sila, a wszystko, co zle, bierze z niej poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hector Re: O kim mowa...? Zagadka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 20:55 czyzby Marian Jurczyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: O kim mowa...? Zagadka IP: *.nitka.net.pl 11.11.03, 21:01 Czesc Hector! Co sie dziej z naszym Swarozycem? Czy znane sa Tobie przyczyny dla ktorych Swarozyc nas "osierocil". Co do zagadki to poczekajmy jeszcze z jej rozwiazaniem;-) Straszna rzecza jest sila, a wszystko, co zle, bierze z niej poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hector Re: O kim mowa...? Zagadka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 21:06 Samym ciekaw... moze mial dosc naskakiwania na niego przez innych... a moze nie widzi watkow wartych zainteresowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: O kim mowa...? Zagadka IP: *.nitka.net.pl 11.11.03, 21:10 Gość portalu: Hector napisał(a): > Samym ciekaw... moze mial dosc naskakiwania na niego przez innych... a moze nie > > widzi watkow wartych zainteresowania Na dobrze, wszystko prawda.A MY !!!!!!!!!!!!!! Straszna rzecza jest sila, a wszystko, co zle, bierze z niej poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hector Re: O kim mowa...? Zagadka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 21:28 moze go zwabimy? :-) albo jest na wakacjach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: O kim mowa...? Zagadka IP: *.nitka.net.pl 11.11.03, 21:34 Gość portalu: Hector napisał(a): > moze go zwabimy? :-) albo jest na wakacjach? Jest taki jeden przepiekny mocny "wabik" ktory zwie sie Stettiner.Tylko tez nie osiagalny dla nas.Pamietasz jeszcze Ta internautke o wielkiej internetowej urodzie. Straszna rzecza jest sila,a wszystko, co zle, bierze z niej poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hector Re: O kim mowa...? Zagadka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 21:44 no coż... wstyd sie przyznac ale tak srednio utkwila mnię w pamieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hector Re: O kim mowa...? Zagadka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 21:47 czekam z utesknieniem na rozwiazanie zagadki, poki co uciekam z cyberprzestrzeni w celu prowadzenia pewnego prywatnego sledztwa ktore byc moze zawita jako watek na forum... pzdr serdecznie do juterka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado o mnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 22:38 mam gdzieś wasze opinie, liczy się tylko moje zdanie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf O kim mowa...? Zagadka IP: *.nitka.net.pl 12.11.03, 09:45 Gość portalu: rado napisał(a): > mam gdzieś wasze opinie, liczy się tylko moje zdanie na forum Cieplo, cieplo !!! Straszna rzecza jest sila, a wszystko, co zle, bierze z niej poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hector Gryf IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.03, 21:53 No i co z tym rozwiazaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gryf Re: Hector IP: *.nitka.net.pl 12.11.03, 23:15 Gość portalu: Hector napisał(a): > No i co z tym rozwiazaniem? Miala to byc taka zagadka ,ktora wzywoli szare komorki, zmuszajac do myslenia. Aluzja do mojego swietowania dnia "Niepodleglosc" 11-tego lisopada.Taaaaaaaak zabalowalem!!!!!!! Pozdro;-) Straszna rzecza jest sila, a wszysko, co zle, bierze z niej poczatek. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Gryf 12.11.03, 23:22 Gość portalu: Gryf napisał(a): Taaaaaaaak zabalowalem!!!!!!! ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Pale zalales? wstydz sie! ja myslalem zes ty na ochotnika poszedl granic bronic przed zywiolem niemieckim wspolnie ze Straza Graniczna a tu taki wstyd...(:- > > > > Straszna rzecza jest sila, a wszysko, co zle, bierze z niej poczatek. > Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: o mnie? 12.11.03, 10:03 oczywiscie nie pisalem twgo ja ale moj wielbiciel. chciciaz tez jakas samokrytyke mam pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado o kim?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 22:46 absztyfikant musi odejść?? zgadzam się też go lubię Odpowiedz Link Zgłoś