kash_ka 05.02.09, 09:51 Witam. Czy ktoś mógłby polecić mi dobrego chirurga-ortopedę w Szczecinie? Myślę o wizycie prywatnej, ale takiej, która mogłaby się skończyć skierowaniem na zabieg w ramach NFZ. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyzurny-malkontent Re: chirurg-ortopeda 05.02.09, 12:21 Każdy może skierować do szpitala - prywatny czy państwowy. www.kompf.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
kash_ka Re: chirurg-ortopeda 05.02.09, 15:48 Jasne:) Ale chciałabym trafić do kogoś, kto (zanim wyśle mnie pod topór) zastanowi się nad leczeniem. Jakieś nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
wredny_menel Re: chirurg-ortopeda 05.02.09, 17:28 Ortopedzi także mają wewnętrzne specjalizacje. Z osobistych - długich, bezpośrednich doświadczeń, mogę polecić dr Andrzeja Bohatyrowicza - aktualnie chyba ordynatora na Unii Lubelskiej. Info: Wykaz indywidualnych praktyk lekarskich Specjalnosc Ortopedia i traumatologia : bip.oil.szczecin.pl/praktyki/praktyki2.php?specjalnosc=Ortopedia%20i%20traumatologia Odpowiedz Link Zgłoś
demonsbaby Re: chirurg-ortopeda 06.02.09, 09:55 W "Medica" (zdaje się na traugutta) poleciłabym dr Marca (kiedyś przyjmował w szpitalu wojskowym). Co do jego działań opinie skrajnie różne. Osobiście - ja go chwalę jeśli idzie o leczenie moich urazów w młodości ;) a obecnie wyprowadzenie mi dziecka z koślawienia kolan. Na równi w tych klimatach - dobry był dr Szczur, ale nie wiem co się z nim dzieje i gdzie przyjmuje obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
demonsbaby ranking lekarzy 06.02.09, 09:58 tutaj polecam zapoznanie się z opiniami pacjentów: 1. Szczur www.znanylekarz.pl/lekarz-9005-dr-n-med-k-szczur-ortopeda-chirurg-szczecin.php 2. Marzec: www.znanylekarz.pl/lekarz-9000-marzec-ryszard-gabinet-ortopedyczny-ortopeda-szczecin.php Odpowiedz Link Zgłoś
kash_ka Re: ranking lekarzy 06.02.09, 13:55 O doktorze Marcu już słyszałam coś dobrego:) Opinia się potwierdza. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
wypedzonyzziemodzyskanych Re: chirurg-ortopeda 05.02.09, 22:16 To ja pani opowiem jakie ja mialem historie ze szczecinskimi ortopedami - nie bede wymianial nazwisk: Otoz bolaly mnie rzepki: Pierwszy ortopeda - "proponuje panu zabieg wyciecia kosci w obu kosciach goleni , poniewaz ma pan krzywe nogi a w przyszlosci moze pan dostac choroby jak na tym rysunku -i podtyka mi obrazki kolan z jakimimis okropnymi owrzodzeniami. w zdunowie wytniemy panu tzw, trokaty z kosci a potem zmontujemy kosci plytkami" No wiec ucieklem od tego wariata w koncu tak mnie bolaly az doslownie piekly drugi ortopeda kazal wykupic w aptece lekarstwo do zatrzykow i za kazde wstrzykniecie kasowal 50 zlotych.Ale ze bol nie ustawal przyjrzalem sie lekowi - byl to lek homeopatyczny! W koncu inny wstrzyknal mi po prostu srodek przeciwzapalny Jako ze rzepki pozniej tzw "trzeszczaly" udalem sie na zabieg operacyjny - po nim przez miesiac zbieral sie pod rzepka plyn - po 4-krotnym usuwaniu ortopeda uznal ze w koncu mam tylko obrzek. Wiec pojechalem na pogotowie gdzie dwiema strzykawkami wyciagnieto mi plyn... Czasami zartuje na tym forum ale teraz wcale nie zmyslam Odpowiedz Link Zgłoś
moskirz Re: chirurg-ortopeda 06.02.09, 15:03 piotr kominiak www.znanylekarz.pl/lekarz-22403-piotr-kominiak-ortopeda-szczecn.php www.favore.pl/2440_ortopedia-badania-hospitalizacja-szczecin-szczecin-zachodniopomorskie.html zabiegi sa albo prywatnie albo na NFZ.. pacjent ma wybór.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolano Re: chirurg-ortopeda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 18:14 w szczecinie nie ma dobrych ortopedów. polecam berlin dr. schenk, poznań - dr. piontek, wiedeń - dr. stoiber Odpowiedz Link Zgłoś