Gość: Tomek1 IP: *.mtl.pl / 192.168.1.* 15.11.03, 23:03 Wszystkich zapraszam na impreze!!! Sam tam bylem i musze wszystkim polecic to mejsce. Tam jest czadowy klimat!!! Wezcie aparaty to zarzucimy foty na strone MK Szczecien. pozdro tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SHP Re: Impreza w Siadle Dolnym IP: jednosci:* / 192.168.0.* 16.11.03, 01:05 I ja tam będę :) POzdro Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferd Re: Impreza w Siadle Dolnym IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 19:51 Najdery to w porzo gostkowie. Warto tam zajechać. I ja tam kiedyś byłem i miód i piwo z nimi piłem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.j.w Re: Impreza w Siadle Dolnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.03, 19:56 Impreza super, atmosfera fantastyczna, ludzi mnóstwo. Czekam na oznaczenie tras rowerowych przez wójta Kołbaskowa. Często jeżdżę na rowerze trasą na Bobolin. Jest tam przejście rowerowe do Niemiec. Polecam. Wprawdzie za granicą nie ma większych atrakcji, ale jest to dodatkowe urozmaicenie wycieczki. Odpowiedz Link Zgłoś