prawdziwy-szuri 24.02.09, 10:54 Witam. Czy ktoś z was słyszał o firmie GaveKal, jak tam się pracuje, czym się zajmują itp? Może ktoś z was tam pracuje? Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andy Re: Praca w GaveKal IP: *.chello.pl 24.02.09, 21:32 Duzo slyszalem o firmie. www.gavekal.com, poczytaj sobie troche, analiza finansowa sie zajmuja i dostarczaniem danych gieldowych. Mala choc bardzo wasko wyspecjalizowana spolka. praca.infoludek.pl/index.php?akcja=zobacz&ID=170684&&strona= Tu masz oferte pracy. Na razie chyba pracuje u nich okolo 12 osob, wiec to raczej maly back-office, ale jest to spolka ze szwedzkim kapitalem, a wiadomo ze fajnie dla szwedzkich firm sie pracuje, no i poza tym masz exposure na miedzynarodowe srodowisko, bo firma ma naprawde DUZYCH klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prr Re: Praca w GaveKal IP: *.chello.pl 25.02.09, 00:26 Ja jestem duży, 196 cm, 140kg i jakoś mnie nie zwerbowali. Odpowiedz Link Zgłoś
demonsbaby Re: Praca w GaveKal 25.02.09, 00:30 to idź służyć do Policji, przy takich gabarytach. Z pewnością postura elementem dyscyplinującym będzie :P Odpowiedz Link Zgłoś