Dodaj do ulubionych

30%dobrze ocenia 1 rok pracy Mariana Jurczyka

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 18:11
żródło:Głos Szczeciński.Głosujących 735,za 30%,przeciw-66%,reszta-nie ma
zdania.
Obserwuj wątek
    • rrado Re: 30%dobrze ocenia 1 rok pracy Mariana Jurczyka 25.11.03, 19:18
      Gość portalu: x napisał(a):

> żródło:Głos Szczeciński.Głosujących 735,za 30%,przeciw-66%,reszta-nie ma
      > zdania.

66 proc przeciw. to juz dziadowi powinno cos dac do myslenia. pozdrawiam rado
    • Gość: 3 droga Wyniki Rządu Leszka Millera 8 % za x 80%przeciw IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 19:21
      Z poparciem 30 % Jurczyk wygra kolejne wybory. Zwłaszcza, że zaczynają się
      finalizowac sprawy , które podjał rok temu jak np "uwłaszczenie"
      • rrado Re: Wyniki Rządu Leszka Millera 8 % za x 80%prze 25.11.03, 19:29
        Gość portalu: 3 droga napisał(a):

> Z poparciem 30 % Jurczyk wygra kolejne wybory. Zwłaszcza, że zaczynają się
        > finalizowac sprawy , które podjał rok temu jak np "uwłaszczenie"

a z dezaprobata 66 prc co wygra? kolejny domek na dzialkach kotka czy jablonke?
        pozdrawiam rado
        • Gość: 3 droga Re: Domki Jurczyka i Millera.Legalne i nielegalne IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 19:39
          Jurczyk ma nielegalny domek na działce wybudowany za legalnie zarobione
          pieniądze.
          A czerwoni mają piękne i legalne rezydencje za nielegalnie zarobione pieniądze.
          Pewien były Minister ma nawet specjalnie wybudowaną drogę na koszt podatnika do
          własnego domu jednorodzinnego. To bardzo legalna droga wybudowana krętacką
          decyzją czerwońca Wieczorka.
          Pozdrawiam 3 droga
          • piotr33k2 Re: Domki Jurczyka i Millera.Legalne i nielegalne 25.11.03, 20:01
            nikt tu nie jest zwolennikiem milera ani sld ale też nikt nie widzi
            jakichkolwiek sukcesów magazyniera ,kto głosuje na magazyniera widac było w
            lokalnej telewizji że spotkania z tym pożal sie boże prezydentem ,same dziatki
            i babcie już myślałem że to jakiś zlot nawiedzonych z radio- ma -ryja!.
            • Gość: pleple NIKT tu nie jest zwolennikiem milera ani sld ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 20:16
              Mów za siebie a nie za wszystkich. Ja mam duże wątpliwości czy rzeczywiście
              nikt. Skąd masz ten nawyk mówienia w imieniu WSZYSTKICH bez mandatu. Nie z SLD
              e ? :-)
              • Gość: masala dosa Re: NIKT tu nie jest zwolennikiem milera ani sld IP: *.teleton.pl 25.11.03, 20:24
                obawiam sie ze rzeczywiscie moze wygrac-te 30% pojdzie bowiem na wybory i
                zaglosuje na mariana a te 66% rozproszy sie pomiedzy innych kandydatow a czesc
                w ogole zrezygnuje z glosowania-grozi nam realnie druga katastrofalna
                kadencja...
              • piotr33k2 Re: NIKT tu nie jest zwolennikiem milera ani sld 25.11.03, 22:17
                ciebie nie brałem pod uwagę ty już jesteś stracony dla społeczeństwa ,a mówiąc
                wszystkich miałem na mysli osoby zabierające głos w tym wątku oprócz ciebie
                oczywiście,jest to raptem parę osób więc nie wciskaj mi jakiegoś kitu .
                • black.night Jurczyk poparciem społecznym nokautuje Unię W. 26.11.03, 04:22
                  Nie cieszę się, że Jurczyk został Prezydentem.Wynik wybory demkratycznego
                  należy jednak uszanować.
                  Arogancja polityczna została Ci słusznie wytknieta.
                  Nie za bardzo mogę się zgodzić jak możesz obrażać 30 % współrodaków
                  akceptujących Jurczyka.Po roku Prezydentury Jurczyka 30 % ludzi go popiera i
                  ma facet dobry wynik czy Ci sie to podoba, czy nie.
                  Mnie to też boli, ale z wynikami demokracji nie dyskutuje się. Pachniesz mi
                  Unią Wolności na kilometr.To własnie ta partia, właśnie taką arogancją wobec
                  społeczeństwa, straciła mandat społeczny. Teraz swoje frustracje
                  rozładowujecie na forach dyskusyjnych. Zacznij szanować ludzi. Wyciągnij(-cie)
                  wnioski ze swojej klęski wynikającej jak już mówiłem z arogancji. Bo racje
                  można mieć ale jak to w polityce trzeba jeszcze umieć do tych swoich racji
                  przekonać większość.
                  • rrado Re: Jurczyk poparciem społecznym nokautuje Unię 26.11.03, 17:50
                    black.night napisał:

> Nie za bardzo mogę się zgodzić jak możesz obrażać 30 % współrodaków
                    > akceptujących Jurczyka.

a ja sie na to moge zgodzic. powiem wiecej nawet jesli ktos glosowal na
                    jurczyklka wczesniej to byl glupi chyba ze mu sie pomylilo a jak ktos na niego
                    nadal ma zamiar glosowac to juz kompletny idiota.

> Mnie to też boli, ale z wynikami demokracji nie dyskutuje się.

niby dlaczego nie?

Pachniesz mi
                    > Unią Wolności na kilometr.To własnie ta partia, właśnie taką arogancją wobec
                    > społeczeństwa, straciła mandat społeczny. Teraz swoje frustracje
                    > rozładowujecie na forach dyskusyjnych.

ale to tez wlasnie ta partia zbudowala poczatki wolnego rynku i wolnej polski.
                    pozdrawiam rado
                    • Gość: pleple Unia W. stworzyła nie wolny rynek ale szambo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 18:15
                      >ale to tez wlasnie ta partia zbudowala poczatki wolnego rynku i wolnej polski.
                      >pozdrawiam rado
                      Własnie. Taki to wolny rynek mamy jak to ustawiła na początku Unia Wolności.
                      Stąd właśnie bierze się szokujące mnie poparcie dla Jurczyka, Samoobrony itp
                      oraz spadek do granic błędu statystycznego notowań Unii W.
                      Ja chętnie porozmawiam z Najtem i rrado o tym wolnym rynku.
                      Czy może zaczniemy od sprawy biznesmena Kluski ? To dobry przykład na
                      sprawdzenie jaki jest ten polski wolny rynek i jaka wolność.
                      Czy zastanowimy się jak to jest, że na tym wolnym rynku do dziś dnia nie ma
                      solidnej konkurencji w telefonii stacjonarnej ? Jak to jest,że cena węgla od
                      kopalni do składu rosnie ponad trzykrotnie ? To ma być ten zaprogramowany
                      przez Unię W. wolny (konkurencyjny!) rynek ?
                      A gdzie sie podziały społeczne kapitały w Narodowych Funduszach
                      Inwestycyjnych ? Co z tego mamy ?
                      Właśnie o to mam pretensje do Unii Wolności, że ten rynek nie jest wolny
                      tylko skoncesjonowany, skorumpowany , nieludzki , ...,
                      Przesiębiorca na tym "wolnym rynku" nie jest szanownym pracodawcą ale psem
                      ściganym przez urzędników. No chyba ,że do np Antoniego Gawrona zadzwoni
                      poseł .... a to co innego to ten przedsiębiorca jest już w porządku.
                      Można zacytować , że :
                      "lepiej płacić wysokie podatki w Niemczech niż mieć zwolnienie podatkowe w
                      Polsce." W Niemczech to taniej wyjdzie i wyjdzie na zdrowie.
                      Pozdrawiam
                      pleple

• rrado Re: Unia W. stworzyła nie wolny rynek ale szambo 26.11.03, 20:29
                        Gość portalu: pleple napisał(a):

> >ale to tez wlasnie ta partia zbudowala poczatki wolnego rynku i wolnej pols
                        > ki.
                        > >pozdrawiam rado
                        > Własnie. Taki to wolny rynek mamy jak to ustawiła na początku Unia Wolności.

niestety na poczatku wygladalo to nieco inaczej. pozniej pojawily sie koncesie
                        komercjalizacje i konsolidacje w wersji kolaicji robotniczo chlopskiej.

> Ja chętnie porozmawiam z Najtem i rrado o tym wolnym rynku.
                        > Czy może zaczniemy od sprawy biznesmena Kluski ? To dobry przykład na
                        > sprawdzenie jaki jest ten polski wolny rynek i jaka wolność.

co z panem kluska? wlasnie wygral sprawe w sadzie. teraz nasz upolityczniony
                        aparat skarbowy ladnie go przeprosi.

> Czy zastanowimy się jak to jest, że na tym wolnym rynku do dziś dnia nie ma
                        > solidnej konkurencji w telefonii stacjonarnej ?

nas zrynek nie jesyt pelny a to dlatego ze w interesie takich instytucji iak
                        telekomuna jest utrzymywanie monopolu. w dziedzinie telekomunikacji sprawe
                        rozwiaze ue ale do tego czasu tpsa jeszcze nas troche bedzie doila.

Jak to jest,że cena węgla od
                        > kopalni do składu rosnie ponad trzykrotnie ?

cena chleba ziemnakow i telewizorow rowniez.

To ma być ten zaprogramowany
                        > przez Unię W. wolny (konkurencyjny!) rynek ?
                        > A gdzie sie podziały społeczne kapitały w Narodowych Funduszach
                        > Inwestycyjnych ? Co z tego mamy ?

a co chcialbys miec? liczys ze ktos ci cos da?

> Właśnie o to mam pretensje do Unii Wolności, że ten rynek nie jest wolny
                        > tylko skoncesjonowany, skorumpowany , nieludzki , ...,

to juz nie wina uw albo nie jedynie. a zasluga uw w przejsciu od komuny do
                        panstwa rynku jest niewatpliwa.
                        pozdrawiam rado
                        • Gość: pleple Re: Unia W. stworzyła nie wolny rynek ale szambo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 21:56
                          rrado napisał:
                          > niestety na poczatku wygladalo to nieco inaczej. pozniej pojawily sie
                          koncesie
                          > komercjalizacje i konsolidacje w wersji kolaicji robotniczo chlopskiej.
                          No tak. Pojawiły się i jeszcze w roku 1997 Balcerek z Unią powołał zespół ds
                          odbiurokratyzowania gospodarki i zespół ten ..... puścił bąka. Tak sprawnie
                          Unia i Balcerek walczyli o wolny rynek.

> co z panem kluska? wlasnie wygral sprawe w sadzie. teraz nasz upolityczniony
                          > aparat skarbowy ladnie go przeprosi.
                          Kto mu odda pieniądze , które stracił w pozycji utracone korzyści oraz szkody
                          matarialne, psychiczne.
                          Czy wiesz , że w tym jak piszesz wolnym kraju , Pan Kluska miała zabrane dwa
                          włąsne Land Crusery (Toyota) na ćwiczenia wojskowe co jest zgodne z
                          przepisami ? Czysty przypadek ?

> nas zrynek nie jesyt pelny a to dlatego ze w interesie takich instytucji iak
                          > telekomuna jest utrzymywanie monopolu. w dziedzinie telekomunikacji sprawe
                          > rozwiaze ue ale do tego czasu tpsa jeszcze nas troche bedzie doila.

No widzę , że dojrzewasz zastąpiłeś już wcześniejsze sformułowanie "wolny
                          rynek" sformułowaniem "rynek niepełny".

> Jak to jest,że cena węgla od
                          > > kopalni do składu rosnie ponad trzykrotnie ?

> cena chleba ziemnakow i telewizorow rowniez.

rrado. Cena ziemniaków czy telewizorów nie rośnie trzykrotnie . Chcesz
                          poważnie rozmawiać czy uprawiać ble ble (nie mylić z ple ple :-)

> a co chcialbys miec? liczys ze ktos ci cos da?
                          Nie liczę> Czy wiesz jak wyglądała kuponowka w Czechach ? Sukces. Tak sukces.
                          A u nas naiwni emeryci wnieśli jakieś świadectwa do NFI i ... no własnie i
                          co ? Zostali okradzeni.

> to juz nie wina uw albo nie jedynie. a zasluga uw w przejsciu od komuny do
                          > panstwa rynku jest niewatpliwa.
                          Tak to wina UW gdyż nie stworzyła właściwego dla wolnego rynku systemu
                          prawnego. Rozmawiałem w 1991 z Januszem Lewandowskim. Namawiał mnie do kupna
                          za grosze fabryki. Unia już wówczas dysssponowała wykazem 300 fabryk do
                          szybkiej, taniej i koleżeńskiej prywatyzacji. Mogę Ci wymienić fabryki
                          Lewandowskiego z Unii tylko po co ? Janusz był i jest cyniczny i jak większość
                          Unitów robił w Polityce dla kasy. Zwróć uwagę , że w Szczecinie Unici robili
                          tak samo. A ten piękny pałac na Skłodowskiej gdzie jest szkoła Puzyny to
                          myślissz , że pod czyją kontrolą jest, czyjej Fundacji.
                          Na koniec , niżej link na temat tego co nazwałeś "wolnością w Polsce".
                          Przeczytaj
                          www1.gazeta.pl/kraj/1,34309,1797378.html
                          • rrado Re: Unia W. stworzyła nie wolny rynek ale szambo 26.11.03, 22:10

> rrado napisał:
                            > > niestety na poczatku wygladalo to nieco inaczej. pozniej pojawily sie
                            > koncesie
                            > > komercjalizacje i konsolidacje w wersji kolaicji robotniczo chlopskiej.
                            > No tak. Pojawiły się i jeszcze w roku 1997 Balcerek z Unią powołał zespół ds
                            > odbiurokratyzowania gospodarki i zespół ten ..... puścił bąka. Tak sprawnie
                            > Unia i Balcerek walczyli o wolny rynek.

masz amnezie? wybrales osobe ktora ma najwieksze zaslugi dla wolnego rynku
                            wpolsce. po prostu nie mogles wybrac gorzej.

>
                            > > co z panem kluska? wlasnie wygral sprawe w sadzie. teraz nasz upolitycznio
                            > ny
                            > > aparat skarbowy ladnie go przeprosi.
                            > Kto mu odda pieniądze , które stracił w pozycji utracone korzyści oraz szkody
                            > matarialne, psychiczne.
                            > Czy wiesz , że w tym jak piszesz wolnym kraju , Pan Kluska miała zabrane dwa
                            > włąsne Land Crusery (Toyota) na ćwiczenia wojskowe co jest zgodne z
                            > przepisami ? Czysty przypadek ?

wiem ze mu zabrali i znam mniej wiecej jego historie. zostal ukarany za
                            nieprawomyslnosc polityczna. dobrze ze skonczylo sie sprawiedliwoscia. co do
                            strat to moze pozwac spokojnie urzad i wojsko i domagac sie odszkodowania.

>
                            > No widzę , że dojrzewasz zastąpiłeś już wcześniejsze sformułowanie "wolny
                            > rynek" sformułowaniem "rynek niepełny".

nigdzie nie ma w pelni wolnego rynku. rzecz w tym zeby bylo go jak najwiecej.

>
                            > > Jak to jest,że cena węgla od
                            > > > kopalni do składu rosnie ponad trzykrotnie ?
                            >
                            > > cena chleba ziemnakow i telewizorow rowniez.
                            >
                            > rrado. Cena ziemniaków czy telewizorów nie rośnie trzykrotnie .

nie 3 a 5 albo 10 nie wiesz za ile sklada sie tv w azji? cena mercedesa to
                            pewnie 100 krotnosc ale coz tego to jest czysty wolny rynek. za drogo ci to
                            nie kupujesz.

Chcesz
                            > poważnie rozmawiać czy uprawiać ble ble (nie mylić z ple ple :-)

to zalezy tez od ciebie.

> > a co chcialbys miec? liczys ze ktos ci cos da?
                            > Nie liczę> Czy wiesz jak wyglądała kuponowka w Czechach ? Sukces.

nie bylo tam zadnego sukcesu. skonczylo sie tak samo jak u nas - skupieniem w
                            niewielkich grupach.

>
                            > > to juz nie wina uw albo nie jedynie. a zasluga uw w przejsciu od komuny do
                            >
                            > > panstwa rynku jest niewatpliwa.

> Tak to wina UW gdyż nie stworzyła właściwego dla wolnego rynku systemu
                            > prawnego.

polska przechodzi unikalny proces przejscia od komunizmu do kapitalizmu nie da
                            sie od razu wszystkiego stworzyc. to bedzie udoskonalane przez dziesieciolecia.

Rozmawiałem w 1991 z Januszem Lewandowskim. Namawiał mnie do kupna
                            > za grosze fabryki. Unia już wówczas dysssponowała wykazem 300 fabryk do
                            > szybkiej, taniej i koleżeńskiej prywatyzacji. Mogę Ci wymienić fabryki
                            > Lewandowskiego z Unii tylko po co ?

trzeba bylo kupowac. teraz tez mozesz kupowac fabryki za grosze co za problem?

Janusz był i jest cyniczny i jak większość
                            > Unitów robił w Polityce dla kasy. Zwróć uwagę , że w Szczecinie Unici robili
                            > tak samo. A ten piękny pałac na Skłodowskiej gdzie jest szkoła Puzyny to
                            > myślissz , że pod czyją kontrolą jest, czyjej Fundacji.

zarzucasz ze fundaca ma go nielegalnie? zluz doniesienie do prokuratury a nie
                            piszesz do mnie ploty na forum.

> Na koniec , niżej link na temat tego co nazwałeś "wolnością w Polsce".
                            > Przeczytaj
                            > <a href="

polska nie jest krajem idealnym i dlugo nie bedzie. mozna wymieniac afery
                            codziennie. a w dobie millera ich na pewno nie zabraknie. pozdrawiam rado
                            • Gość: pleple Re: Unia W. stworzyła nie wolny rynek ale szambo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 22:27
                              rrado . Nie mam amnezji. Balcerowicz spieprzył ten rynek co wielokrotnie
                              udowadniano. Ja nie twierdzę, że Balcerek to idiota , że zepsuł sznssę dla
                              Polski. Tak pierwszy rok, dwa jak myślał nad programami, uwolnił jedynie kursy
                              walut i regulacje odgórne, i dalej siedział i myślał. W tym czasie rynek
                              powstawał sam. Niestety pewnego dnia Balcerek opracował plan i wprowadził
                              koncesje na handel paliwem i wiele innych.
                              Twój przykłąd z telewizorami jako produktami wysokiego przetworzenia w
                              stosunku do surowców jak węgiel dyskwalifikuje Cię z grona ludzi, z którymi
                              można rozumnie rozmawiać o gospodarce.
                              To jest tak jakbyśmy porównywali cenę węgla na Kamczatce do produktu
                              wynikającego z jego przetworzenia np : włókna węglowego. To nawet 500 krotnie
                              taka cena rośnie. Podaj przykład (nie sil się nie ma) gdzie w jednym kraju w
                              odległości 300 km od kopalni jakiegokolwiek surowca cena rośnie trzykrotnie.
                              Surowca kolego . To zupełnie inne zagadnienie niż podałeś jako "kontrargument".
                              Co do szkoły Puzyny nie widzę podstaw do zawiadamiania prokuratury. Tak samo
                              nie widze podstaw do zawiadamiania prokuratury w wielu innych kwestiach
                              np :pożyczki moskiewskiej. Jak to powiedział Rokita : "nie było naruszenia
                              prawa (formalnie) ale TO JEST NIEPRZYZWOITE ! "
                              Tak panie kolego przyzwoitośc jest ważną cechą obywatela i polityka.
                              Prokurator jest dla przestępców a polityka dla przyzwoitych . Puzyna nie jest
                              przyzwoity.
                              Co do fabryki to skąd wiesz czy nie kupiłem ale przecież nie o tym
                              rozmawialiśmy. Te fabryki były sprzedawane przez Unitów po zaniżonych cenach i
                              dla znajomych lub płacących "w łapę". Tak Unia rozumiała wolny rynek ?
                              • rrado Re: Unia W. stworzyła nie wolny rynek ale szambo 27.11.03, 10:19

> rrado . Nie mam amnezji. Balcerowicz spieprzył ten rynek co wielokrotnie
                                > udowadniano.

zaczytales sie w broszurach samoobrony? jak on go spieprzyl skoro on go
                                stworzyl. ktos musial stworzsyc zeby byl spieprzony.

> Twój przykłąd z telewizorami jako produktami wysokiego przetworzenia w
                                > stosunku do surowców jak węgiel dyskwalifikuje Cię z grona ludzi, z którymi
                                > można rozumnie rozmawiać o gospodarce.

przykro mi. myslisz ze koszt ropy to 3 zl za litr?

> To jest tak jakbyśmy porównywali cenę węgla na Kamczatce do produktu
                                > wynikającego z jego przetworzenia np : włókna węglowego.

nie nie tak. ja mowie o tym samy tv w produkcji i w sprzedarzy.

To nawet 500 krotnie
                                > taka cena rośnie. Podaj przykład (nie sil się nie ma) gdzie w jednym kraju w
                                > odległości 300 km od kopalni jakiegokolwiek surowca cena rośnie trzykrotnie.

nie wiem. co ja mam jezdzic po swiecie i patrzec jakie maja w jakim miescie
                                ceny wegla? za drogo to nie kupuj.

> Co do szkoły Puzyny nie widzę podstaw do zawiadamiania prokuratury.

no to ten watek mozemy skonczyc.

Tak samo
                                > nie widze podstaw do zawiadamiania prokuratury w wielu innych kwestiach
                                > np :pożyczki moskiewskiej. Jak to powiedział Rokita : "nie było naruszenia
                                > prawa (formalnie) ale TO JEST NIEPRZYZWOITE ! "

co jest nieprzyzwoite?

> Tak panie kolego przyzwoitośc jest ważną cechą obywatela i polityka.
                                > Prokurator jest dla przestępców a polityka dla przyzwoitych .

chyba to dosc naiwne.

Puzyna nie jest
                                > przyzwoity.

dlaczego.

> Co do fabryki to skąd wiesz czy nie kupiłem ale przecież nie o tym
                                > rozmawialiśmy. Te fabryki były sprzedawane przez Unitów po zaniżonych cenach
                                i
                                > dla znajomych lub płacących "w łapę". Tak Unia rozumiała wolny rynek ?

mow konkretnie. jaka fabryka kto kupil i kto wzial w lape. nie posluguj sie
                                plotkami. pozdrawiam rado

>
                      • Gość: vlado popros mjw o wyjasnienie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 14:07
                        może z pretensjamido p.jacyny-witt,promonentnej działaczki uw?
          • rrado Re: Domki Jurczyka i Millera.Legalne i nielegalne 26.11.03, 17:46
            Gość portalu: 3 droga napisał(a):

> Jurczyk ma nielegalny domek na działce wybudowany za legalnie zarobione
            > pieniądze.

i co wszystko jest ok? ne ma problemu jak to ma sie do pieknych haselek o
            uczciwosci? jak kupujesz samochod za legalne dochody to nie musisz go
            rejestrowac? jest tak glupi ze tego nie wie?

> A czerwoni mają piękne i legalne rezydencje za nielegalnie zarobione
            pieniądze.

mow konkretnie. i przestan jak sie mowi o jurczyku pokazywac na innych przyjzyj
            sie jemu.

pozdrawiam rado
            ps 3 droga nie istnieje. pozdrawiam rado
    • Gość: trener Re: 30%dobrze ocenia 1 rok pracy Mariana Jurczyka IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.11.03, 22:10
      30% - niech wracaja na wies tam gdzie ich miejsce !!!!
      • Gość: x Re: 30%dobrze ocenia 1 rok pracy Mariana Jurczyka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 16:28
        był czas,że Jurczyk miał 80 procent ocen negatywnych przy 14 % za
    • Gość: x Re: 53%dobrze ocenia uwłaszczenie wg Jurczyka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.03, 16:45
      żródło głos:53% za,39 przeciw.Obiecał Jurczyk realizować w końcu swój program
      wyborczy to mu od razu notowania skoczyły.Kiedy przyjdzie czas na realizację
      hasła "czyste ręce"?(Ma 3 lata przed sobą,może to zrobić)
      • Gość: y ręce bolą? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 22:42
        Bolą was rączki od tłuczenia w komputer i wysyłania głosów za Jurczykiem? Kasia
        Domagała, rzecznik prasowy Mariana nic innego nie robi tylko tłucze w ten
        komputer.
        • Gość: x Re: K.D. zaskakuje in plus, prawda? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.03, 13:34
          • rrado Re: K.D. zaskakuje in plus, prawda? 27.11.03, 13:44
            mnie nie zaskauj. odpowiada nijako bez konkretow lubi odsylac do innych
            rzecznikow a co najwazniejsze nie odpowiedzial mi jak zatrudniani sa nwoi
            pracownicy w um. ale odpowie tego jestem pewien. pozdrawiam rado

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka