Dodaj do ulubionych

Lubińska,Jacyna i Absztyfikant na traktory !

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 16:20
To osoby z nadaktywnością, która sama sie przeciwko nim obraca. Niech się
zajmą rozwiązaniem konkretnych 2-3 spraw to będzie z tego pożytek. Kto
zajmuje się wszystkim nie zajmuje się niczym. Skutecznie. Zarówno Obie panie
jak i nasz własny forumowy nadaktywista - absztyfikant swoją nadaktywnością
przypominają mi dawnych nadgorliwych aktywistów ZMS.
Panie Jacyna i Lubińska nadają się na typowe działaczki właśnie partii
politycznych.Tu absztyfikant ma rację. Na pewno nie do samorządu lokalnego
gdzie są konkretne i prozaiczne często problemy. Ale te są tutaj
najważniejsze.Idę o zakład, że kiedys były wraz absztyfikantem w tej samej
partii.Nadaktywność i nie przystosowanie społeczne są ich wspólnym
mianownikiem. To taka kłótnia w jednej jednak rodzinie.

Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Lubińska,Jacyna i Absztyfikant na traktory ! 05.12.03, 16:25
      Wpadla mi do sedesu odznaka ZMS-u.... A ty masz jeszcze swoja ?:)
      • Gość: Wyborca Re: Lubińska,Jacyna i Absztyfikant na traktory ! IP: 217.153.159.* 05.12.03, 22:22
        Nie żartuj, sugerujesz że należały do ZMS-u ? Pleple Ty je znasz. To
        niemożliwe. Twierdziłeś, że nigdy polityką nie zajmowały się, reprezentują ruch
        obywatelski.
    • Gość: 3 droga Re: Lubińska,Jacyna i Absztyfikant na traktory ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 16:29
      Nigdy nie miałem odznaki ZMS lub podobnej. Rzecz jednak nie w odznace ale w
      mentalności i osobowości. Ty taką towarzyszową mentalność aparatczyka masz.
      Najlepszy tekst jaki czytałam na tym Forum ostatnio tylko, że dotyczyć powinien
      również mjw :
      "ana + absztyfikant+mjw = udany duet hien forumowych. nawet tak sobie was
      wyobrazam. chude, z podwinietym ogonem, opuszczonym lbem i wyjace bez sensu.
      karmiace sie padlina informacyjna. i ciagle wietrzace wroga - lwa w okolicy
      ale bojace sie podejsc blizej. taki to los hien - bac sie, wyc, zrec padline
      ale zawsze przegrac z silniejszymi. czasami wystarczy na nie tupnac noga a
      czasami trzeba ostrzej postraszyc. tylko ze hieny czaja sie zza wegla, po
      nocy..."
      Autor , autor, autor
      • absztyfikant Re: Lubińska,Jacyna i Absztyfikant na traktory ! 05.12.03, 16:31
        To moze w zsypie chcociaz dzialalas, nie mow mi, ze w NZS, bo nie uwierze...:)
      • Gość: pleple Jeżeli już to trio nieistniejąca drogo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 20:25
        Mała poprawka.
        >"ana + absztyfikant+mjw = udany duet hien forumowych
        powinno być:
        ana + absztyfikant+mjw = udane trio hien forumowych
        • absztyfikant trio !!! 06.12.03, 14:13
          pleple, mysle, ze ten radosny trojkacik, o ktorym pisze milosniczka Jurczyka,
          to byt wirtualny:)
    • absztyfikant Re: Lubińska,Jacyna i Absztyfikant na traktory ! 05.12.03, 16:33
      A traktory fajne... Jurczyk tak, wypaczenia nie ?:))
      • Gość: ząb zupa Re: Lubińska,Jacyna i Absztyfikant na traktory ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 20:30
        To fajnie że to właśnie najgorętszy zwolennik Niejakiego Jurczyka zwalcza
        Lubińską i Jacynę. Okazuje się że tylko te dwie radne przeszkadzają Niejakiemu
        Jurczykowi w mądrym sprawowaniu władzy. Czyżby reszta doskonale potrafiła przy
        okazji załatwiać swoje interesy?
        • Gość: ząb zupa Re: Lubińska,Jacyna na traktory ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 20:36
          Bez tego paskudnego towarzystwa. Tak naprawdę to absztyfikant jest zwolennikiem
          Niejakiego Jurczyka, tylko tak się kryguje. Wrogowie naszych wrogów są naszymi
          przyjaciólmi. Skoro wrogiem absztyfikanta są dwie radne to Zakompleksiony
          Niejaki Jurczyk jest jego przyjacielem.
          • absztyfikant Re: Lubińska,Jacyna na traktory ! 06.12.03, 14:07
            Nieee, ja bardzo lubie owe radne. :)) Tyle czasu im poswiecam. Moznaby
            powiedziec, ze laczy nas jakas szczegolna wiez. :)) Mariana Jurczyka tez bardzo
            cenie. :))
            • Gość: halina Re: Lubińska,Jacyna na traktory ! IP: 62.233.172.* 08.12.03, 14:53
              Ja juz wiem czemu ty absztyfikancie tak ich nie lubisz bo one tobie w czasie
              ostatnich wyborow dowalily i to w sposob mocny odwracajc sie od was na dluzszy
              okres przed wyborami!!a teraz was to boli moj drogi absztyfikancie!!czyz tak
              nie jest!!dobrze oboje o tym wiemy!!!!
              pozdrawiam i cala (byla)twoja formacje tez
              • Gość: Ana gra półsłówek... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.12.03, 16:23
                halinko...ponieważ obowiązuje forumowe zawieszenie broni,powiem tylko:stój
                halina!
                • Gość: tomek Re: jesteś półgłówek...? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 14:55
                  A co ty się wcinasz między wódkę z zagryzkę? Ktoś cię prosił o komentarz?
                  Przecież ten tekst był skierowany do konkretnej osoby. Chyba że to ty jesteś tą
                  osobą.
                  • Gość: Ana nie,a ty? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 15:13
                    tomaszq,sorry ale nie rozumiesz na czym polega PUBLICZNE z definicji forum...
                    • Gość: tomek Re: żeńska odmiana.. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.03, 15:59
                      ..półgłówka to półgłówczyca? Zapewne doskonale rozumiesz określenie -
                      publiczny. Obecnie mówi się na to - towarzyska.
                      • Gość: Ana Re: żeńska odmiana.. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 16:08
                        a to już twój problem,tomeczq...twoje życie intymne mnie nie interesuje...
              • absztyfikant Re: Lubińska,Jacyna na traktory ! 09.12.03, 14:42
                Ja bardzo lubie ludzi, ktorzy nie ustaja w poszukiwaniach namacalnego wroga. Ja
                rozumiem, ze Twoja wizja swiata nie doznalaby by uszczerbku, gdybym
                rzeczywiscie byl panem PB, ale musze Cie zmartwic - nie nazyam sie P.B.
    • Gość: oooooooo Re: Lubińska,Jacyna i Absztyfikant na traktory ! IP: 62.233.173.* 13.12.03, 14:55
      dobre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: dzidzia Re: Lubińska,Jacyna i Absztyfikant na traktory ! IP: *.fnet.pl 14.12.03, 23:24
      Co wy się tak ta Jacyna podniecacie! Popatrzcie lepiej na jej hardcorowego
      tatuśka, który po wojnie zajmował się wykańczaniem AKowców w lubelskiej
      bezpiece! zasłużony gość! Coreczka jeszcze sie uczy władzy!
      • Gość: Lukas Re: Lubińska,Jacyna i Absztyfikant na traktory ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 07:18
        Tatusiek Jacyny miał w 45 roku 12 lat, nie nazywał się Jacyna, kończył średnią
        szkołę w Białymstoku i prosto stamtąd przyjechał do Szczecina na studia.
        Wyjątkowo chamski numer próbujesz jej wyciąć.
        • Gość: 3 droga Re: Lubińska,Jacyna i Absztyfikant na traktory ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.03, 08:55
          Popieram Lukas. Sięganie do życiorysów Ojców, dziadków, pradziadków kojarzy mi
          się z metodami UBeckimi. To czyste już chamstwo i piekiełko. Stwierdzam to jako
          przeciwniczka polityczna Od Nowy.
        • anaksymenes Jak na traktory to tylko na biopaliwie!!! :-). 15.12.03, 09:38
          Bohaterowie tego wątku NIECH ŻYJĄ NIECH ŻYJĄ NIECH ŻYJĄ
        • Gość: Vlado Re: Lubińska,Jacyna i Absztyfikant na traktory ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 12:28
          tata nazywał się Ostapczuk.W 45roku miał 24 lata.
      • Gość: Ana Re: Lubińska,Jacyna i Absztyfikant na traktory ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.12.03, 12:44
        za jacynką nie przepadam,bo nie podoba mi sie jej polityczne zakłamanie...ale
        sądzę,że osoba jej ojca nie ma tu nic do rzeczy.podawanie o nim takiego info
        jest trochę smrodliwe...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka