rudzia20 06.06.09, 17:39 Witam:) Podpowiedzcie proszę, gdzie w Szczecinie znajdę sklep/hurtownię z dużym wyborem wózków dziecięcych. Fajnie by było gdyby w tym samym miejscu można było kupić wyprawkę i inne drobiazgi. Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lotos2004 Re: Gdzie kupić wózek? 06.06.09, 20:40 Mi tylko teraz przychodzi do głowy hurtonia na Słonecznym,bodajże Boboland.Jest po stronie Carrefura,Biedronki nastepna przecznica.Tam znajdziesz wszystko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dusia25 Re: Gdzie kupić wózek? 06.06.09, 20:54 nie biedronki, a kauflanda i nie boboland, a bebeclub ;D jak w tym dowcipie..."i nie rozdają a kradną" ;))))) a boboland też na słonecznym ale obok nomi, blisko reala Odpowiedz Link Zgłoś
dusia25 Re: Gdzie kupić wózek? 06.06.09, 20:52 boboland, bebeclub, duk, oleńka, tato... sklepów dzieciowych skolko ugodno w naszym mieście... chociaż najczęściej i tak taniej kupić wózek przez internet. no, ale w sklepie można na żywo wszystko zobaczyć i wypróbować. adresów sklepów wymienionych powyżej proszę szukać przez google ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lotos2004 Re: Gdzie kupić wózek? 06.06.09, 22:16 ha ha:)Dusia no widzisz cos mi tam dzwoniło tylko nie wiedziałam w ktorym kościele:))a ostatnio tam byłam i nawet nie zwrociłam uwagi na te sklepy obok wiec tak strzelałam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rudzia20 Re: Gdzie kupić wózek? 06.06.09, 23:57 Tak, tak właśnie chodzi mi o to, żeby zobaczyć wózek na "żywo" a potem przez neta kupić. Dzięki dziewczyny za te sklepy:) Pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
kjp83 Re: Gdzie kupić wózek? 09.06.09, 13:57 Jak oglądać to do Oleńki- maja największy wybór i co za tym idzie kosmiczne ceny. Jak kupować to net albo boboland- najtaniej Odpowiedz Link Zgłoś
dzownica27 Re: Gdzie kupić wózek? 10.06.09, 22:53 jest jeszcze my baby na lelewela i a cukrowe tato tez wozkow sporo i ceny nizsze niz w olenkach.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
zabieganamama.pl Re: Gdzie kupić wózek? 29.07.09, 21:38 Tak tak kupujcie w necie , ale później nie płaczcie że trzeba włoźyc dużo wysiłku aby zareklamować jak się coś stanie . Mojej koleżance mąż do dziś a minęło 3 miesiące wypomina taki zakup. oczywiście nie jestem przeciw kupowaniu w necie ale tylko tych rzeczy które bardzo ale to bardzo rzadko się psują lum szybciej dziecko wyrośnie niż ma się zepsuć. Jednak nigdy bym wózka nie kupiła chyb że się zakłada że reklamować nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
leo-szczecin Re: Gdzie kupić wózek? 30.07.09, 23:28 Może mogłabym Ci pomóc:), zajrzyj na www. leo-szczecin.pl czekam na odzew, o ile oczywiście nie jest za późno;) Urszula Zatoń Odpowiedz Link Zgłoś
adaska1 do leo-szczecin 09.08.09, 22:19 Witam!troche wtrącam sie w dyskusję to i odnośnie innej sprawy - ale.... sama się Urszulo prosisz .Zajrzałam na strone - bo reklamujesz się na forum przy każdym temacie ( a może tylko ja tak trafiłam ale kilka razy czytałam o leo- szczecin )-a to raczej zabronione bo nam sie forum zamieni w reklame Twojej firmy.Na wskazanej przez Ciebie stronie NIE MA OFERT WÓZKÓW - a tego dotyczyło pytanie!A moim osobistym zdaniem oferowane produkty są w cenach zdecydowanie wyższych niż u konkurencji (np Sudocrem w pierwszej lepszej firmie internetowej 125g -15.90 u Ciebie 24,90)- wybór np. ubranek marniutki. Przy cenie za jedno body 74,90 zł jakoś tak nie zachęca mnie to to zakupów.Reszty nie chciało mi sie już porównywać.Może jeszcze przemyśl ofertę firmy, rozszerz asortyment ,daj ROZSĄDNE ceny i dopiero namawiaj do zakupów? Odpowiedz Link Zgłoś