anamar 22.06.09, 13:18 jest do sprzedania mała cukierkotka.bardzo tanio.zdrowa.straszna z niej krętaczka,ale w dobrych rękach się poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niusiek Re: taniocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 13:42 absztyfikant, nie stać cię! gołodupiec jesteś i szmaciarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: taniocha IP: *.mysmart.ie 23.06.09, 00:23 ja nie kupie bo jest malo wierna i za kase zrobi wszystko. a tego nie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigi Re: taniocha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 07:52 > za kase zrobi wszystko. a tego nie lubie. od kiedy nie lubisz politykow wszelkiej masci???? Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: taniocha 23.06.09, 11:46 za kaskę gotowa na wszystko,ale za to jest milusia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: taniocha IP: *.ipspace.xilinx.com 23.06.09, 19:12 no a co jak np. zdarzy mi sie wypadek, i ona powie, ze to zglosi na policje, a potem sie okaze, ze nie zglosila, a dopiero zglosic ma zamiar kiedys za ilestam dni, albo jak zglosi to nie powie im wszystkiego bo bedzie zmeczona? no przeciez ja sie w tym czasie moge wykrwawic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: taniocha IP: *.cable.quicknet.nl 22.06.09, 20:03 myslisz ze obrzezanie cos zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as taniocha działki ataman oferował IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 11:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lupus fajna dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 21:49 w przeciwieństwie do ciebie absztyfikant vel beatrix13.Ty jesteś śmieciem szczekającym na forum za kasę Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: fajna dziewczyna 23.06.09, 11:59 Dla Ciebie pewnie fajna-jak gustujesz sprzedajnych kłamczuszkach. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: fajna dziewczyna 23.06.09, 12:30 kotbehemot6 napisała: > Dla Ciebie pewnie fajna-jak gustujesz sprzedajnych kłamczuszkach. tak!dla lupusa będzie w sam raz. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: fajna dziewczyna 23.06.09, 18:22 juz wyżej cenie taką jole rutowicz ,przynajmniej jest autentyczną idiotką z natury a nie autentyczną idiotka z wyboru, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: fajna dziewczyna 24.06.09, 11:27 piotr33k2 napisał: > juz wyżej cenie taką jole rutowicz ,przynajmniej jest autentyczną > idiotką z natury a nie autentyczną idiotka z wyboru, he he. jola rutowicz może nie jest aż taką kłamczuchą,ale też nie jest taka słodka.... Odpowiedz Link Zgłoś