tateti 24.06.09, 08:11 www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=5&bpm=20&blog=290&lg=1 Panie Karpiniuk, miał być strzał z armaty a wyszedł z kapiszona i to w dodatku do własnego wojska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sobiepan1 Re: Ważne, co powie Zed;) 24.06.09, 08:32 Karpiniuk to bufon, nie warto o nim mówić. Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemur [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 08:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: No, nie wiem? 24.06.09, 08:50 Jezeli wszystko było zgodnie z prawem, to po co rezygnować z zysku, przekazując go na sport? Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemur Re: No, nie wiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 08:52 może dla przyjemności dawania pieniędzy na szczytne cele? a może żeby pokazać że jest tak bogata że nie zależy jej na tej kasie? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 NO, pani MJW - to taki hole in one! 24.06.09, 09:06 Sobiepan w historii mojej dzialalnosci tez przekazywałem zyski na rózne cele ot dajmy na to wielokrotnie dla WOŚP czy ośrodek samotnej matki! Nie jest to cos niezwykłego, a piekny gest. Pani Małgorzata Jacyna-Witt zrobiła tym oswidczeniem sie pieknego HOLE IN ONE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as wiecej takich przedsiębiorców. brawo MJW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 09:15 Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: NO, pani MJW - to taki hole in one! 24.06.09, 09:24 Nie przeczę,ze to piekny gest. Tylko dlaczego dopiero wtedy, "the topic becomes loud "! Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: NO, pani MJW - to taki hole in one! 24.06.09, 09:30 Zapewne zeby pokazac, ze to nie jest zarobek na ktory warto by było pani MJW sie połaszczyc, ze to nie sa przepłacone miliony na wynajem kamienicy czy na druki znikajace... wazne, ze piekny gest! A piekny hole in one! Jednym strzałem pani MJW trafiła... Czemu firma, ktora otrzymala milion górka z Urzedu Marszałkowskiego od standardowej ceny metra w Radissonoie za wynajem kamienicy na Kolumba nie przekazała tej kwoty na cele charytatywne? Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: NO, pani MJW - to taki hole in one! 24.06.09, 09:36 Pewnie masz rację. Ciekawe, co na to jej zajadli przeciwnicy w stylu Zeda. Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Kampania pana Ksywka rusza!? 24.06.09, 09:43 Widac szukaja haków na pania MJW - metoda pana Nitrasa, ktora zastosował na pana Lubinska, wynajdujac na nia nieprawdziwe zarzuty - a wiec wszystkie rece na pokład... WSZYSTKO NA PANIA MJW! Widac KAMPANIA PANA KSYWKA PROWADZONA JEST W TEN SAM SPOSÓB, a wiec oszczerstwa na konkurenta! Nie wazne czy zasadne czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ex Jacyna rozdaje cukierki :) 24.06.09, 22:44 A gdy prezydent Krzystek oferował 200tyś to nazwano to kiełbasą wyborczą, no i, że Krzystek nie ma honoru, bo poświęcenie 200tyś na honor przecież nie wskazuje. Ale inni mogą dać 2tyś i już są chwaleni jako honorowe kobiety biznesu. Widać Krzystek dał za dużo głupek.. ...bo Jacyna rozdaje cukierki, nie może być zła jak rozdaje cukierki :) A gdy radna tłumaczy się wszędzie gdzie może, nawet wtedy gdy nikt jej nie pyta, to widocznie tłumaczy się dla sportu, taki trening na przyszłość.. ...bo Jacyna rozdaje cukierki, nie może być zła jak rozdaje cukierki :) A gdy był tu pan, co wołał na każdą akcję, że to kiełbaska wyborcza, i musztarda, ketchup, dobra sprawa, kiełbaske się zje chętnie, to dziś jakoś zamilkł i jedynie smacznie chrupie ze wszystkimi.. ...bo Jacyna rozdaje cukierki, nie może być zła jak rozdaje cukierki :) A już nikt nie pyta czy to zamówienie trafiło tam przypadkiem? Nikt nie pyta czy tak trudno domyślić się, że nazwa ze słowem "wojewódzki" jest nazwą instytucji państwowej utrzymywanej z budżetu, że pracownice chyba na moment wyłączyły błyskotliwość akurat gdy przyszło zamówienie.. ...bo Jacyna rozdaje cukierki, nie może być zła jak rozdaje cukierki :) A i pani radna tak ładnie mówi, że to wina urzędu, że ona zrobiła to zamówienie, że to wina innych polityków, że mówią o tym. Bo przecież nie jest winny ten co robi a ten co mówi. Tak jak winny jest ten co zleca, bo nie sprawdził, że udziałowcem firmy jest radna.. ...bo Jacyna rozdaje cukierki, nie może być zła jak rozdaje cukierki :) I ta biedna kobieta, szukają na nią haków, a ona musi za to płacić. Płacić z niewinności. Tłumaczyć się z niewinności. Bardzo dużo się tłumaczyć, tylko przy tym cichutko być na temat tego czy może było więcej takich zleceń, czy może inne spółki miejskie robiły zamówienia i wtedy też przypadkiem je brano.. ...bo Jacyna rozdaje cukierki, nie może być zła jak rozdaje cukierki :) Jaka piękna ta niewinna ofiarnośc, co więcej potrzeba by być prezydentem? Dwa tysiące, dużo spychania oskarżeń na innych, blond włosy.. ...bo Jacyna rozdaje cukierki, nie może być zła jak rozdaje cukierki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Jacyna rozdaje cukierki :) IP: 188.33.8.* 24.06.09, 22:46 ex napisał: > A gdy prezydent Krzystek oferował 200tyś to nazwano to kiełbasą > wyborczą, no i, że Krzystek nie ma honoru, bo poświęcenie 200tyś na > honor przecież nie wskazuje. Ale inni mogą dać 2tyś i już są chwaleni Krzystek obiecał, Jacyna dała... różnica ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED Re: Jacyna rozdaje cukierki :) IP: *.mysmart.ie 25.06.09, 02:36 heheh, a krzystek oddaje mieszkanie, a jacyna moze odda mandat?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opos Re: Jacyna rozdaje cukierki :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 07:10 jacyna dostala mandat pelnoprawnie, ludzie na nia glosowali. krzystek dostal mieszkanie bezprawnie. ale twoja ciasna glowa, ktora uciskaja zwieracze twoich idoli, tego nie pojmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZED :D IP: *.mysmart.ie 25.06.09, 02:37 tak pieknie podsumowano ten "gest" we wpisach wyzej, ze ja juz nic nie musze mowic. pozdrawiam cie tateti-mjw... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: ZAD?a co to jest? IP: *.cable.quicknet.nl 24.06.09, 19:24 jakbys mial co zrec to tez bys robil z siebie pajaca - chocaz niektorzy moze robia takie rzeczy nie dla kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zed faggot [...] IP: *.all.de 24.06.09, 09:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating Cudów nie ma - wszystko ściema! IP: 83.238.212.* 24.06.09, 10:39 Nie jestem wyborcą PO, ale nie podzielam również zachwytów nad gestem pani Jacyny-Witt. Ten gest - skądinąd sympatyczny - jest próbą zatarcia złego wrażenia, które powstało nie wskutek działań Platformy, a wskutek nieetycznego działania firmy kierowanej przez panią Jacynę. Jeśli ktoś chce wierzyć że pani M.J.-W. nie wiedziała o niczym (na czym opiera się jej linia obrony), niech wierzy - to wolny kraj. Ja w to nie wierzę i nie dam się zwieść pięknym gestom. Jak ktoś ma na uwadze prezydenturę miejską za rok, zainwestuje zncznie więcej niż dwa tysiące. Po wyborach się odkuje. A w ogóle czy można wierzyć polskim politykom? Może poseł naprawdę najadł się jabłek i miał dwa promile we krwi? A może prezydenta Krzystka w sprawie mieszkania wprowadzili w błąd urzędnicy? Proszę bardzo, wierzcie w co chcecie. Dla mnie pani Jacyna nie lepsza od reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Re: Cudów nie ma - wszystko ściema! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 10:43 gdzi widzisz nieetyczność działania?bo ja nie widzę ani cienia nieetyczności. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar carl-zeiss to nie jest... 24.06.09, 11:16 hmmmm,jeszcze kilka dni temu pani jacyna przepraszała i mówiła,że wszystko co się stało (nazwała to dużą niezręcznością)stało się bez jej wiedzy.wspólniczka i pracownice nie wiedziały,zapomniały spytać,więcej tego błędu nie powtórzą...itp.szybko się jacynce optyka zmieniła.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president a oto standardy polityków PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 15:27 ...i co tu o Jacynie prawicie. Do polskiego Sejmu wejdzie lada dzień Cezary Atamańczuk, któremu prokuratura zarzuca m.in. posiadanie narkotyków i próbę skorumpowania policjantów. Jeśli rozkład głosów w wyborach do Parlamentu Europejskiego byłby nieco inny, to posłem RP z listy PO mógłby zostać również lekarz Leszek N. podejrzany o łapówkarstwo. Za gwiazdora Platformy Radka Majdana sądzonego za bójkę z policją ma wejść do sejmiku wojewódzkiego Bartosz K., któremu postawiono aż 11 zarzutów wręczania łapówek przedstawicielom służby zdrowia. A dwa miejsca za panem K. na tej samej liście wyborczej jest pani B., która prowadziła samochód po pijaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president Dlaczego użyłes mojego nicka ? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 20:36 Odpowiedz Link Zgłoś
dumaz Re: Jacyna-Witt oświadczyła się 24.06.09, 13:20 Troszkę hipokryzji w tym jest Pani Małgorzato... Jeśli chce być Pani wspaniałą donatorką, to trzeba to robić po cichu. "Niech nie wie twoja prawa ręka, co robi lewa". Zresztą czy kwota 2 tysięcy złotych jest aż tak wielka - podzielona zresztą na dwa kluby sportowe, żeby o tym rozgłaszać na prawo i lewo... no, naprawdę nie wiem. Popełniła Pani poważny błąd biorąc to zlecenie. Zresztą mówiąc w "Rozmowie pod krawatem", że SCR to spółka prawa handlowego, minęła się Pani z prawdą, ponieważ SCR działa na 100% majątku miejskiego. Mówienie o "jakimś WORD-zie" nie przystoi osobie, która chce być poważnie traktowana. Spółek, z których nie powinna Pani brać zleceń jest kilkanaście, mówienie, że pracownice nie robiłyby przez cały dzień nic innego, tylko przeglądałyby listę spółek, aby nie przyjmować zleceń od podmiotów, w uproszczeniu, wojewódzkich, to czysty populizm... Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Przedsiebiorcy zachecam do wpłat na sport IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 14:09 zróbcie jak jacyna .Nikt wam nie wytknie ze się tym chwalicie bo niby dlaczego macie być anonimowi.Dumaz ile ty wpłaciłeś na sport skoro twierdzisz że to nie dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marność! A ja ciebie zachęcam do wyjazdu na księżyc IP: 83.238.212.* 24.06.09, 14:34 Nie rozmywaj sprawy, w tej sprawie nie chodzi o to czy i ile forumowicze dali na sport miejski. Pani Jacyno, nie udawaj dobrodziejki! PECUNIA NON OLET, dobrze Pani wiedziała skąd bierze pieniądze. Dopiero jak sprawa wyszła skalkulowała Pani co się bardziej opłaci zrobić w tej sytuacji. Wie Pani że to co mogłoby zaszkodzić w kampanii można przekuć na sukces. Cwana z Pani babka, ma pani coś czego kołki z PO w rodzaju Krzystka nie mają i mieć nie będą. Może to odrobina finezji, a może po prostu spryt i polityczny instynkt. Najlepsze, że znalazły się sierotki, które wierzą Pani na słowo, przyjmują z dobrą wiarą Pani słowa, że "nikt nie może udowodnić, że Pani osoba (poza faktem bycia właścicielem firmy) miała w tej transakcji jakikolwiek udział". Ha ha ha! Tyle komentarza do tych słów. A co do naiwniaków to ci sami, co wcześniej nabrali się na Krzystka. Widzą w Pani postać dobrej wróżki z bajki, bo oni potrzebują pięknych bajek i tylko czekają na wydymanie przy następnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: A ja ciebie zachęcam do wyjazdu na księżyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 14:55 logicznie rozumując jacyna mogła nie wiedzieć o transakcji . Przecież nie ryzykowałaby dobrego imienia za 800 zł przy takim szmalu jaki ma bez tego zlecenia.Gdyby nie jej firma jako podatnicy zapłacili byśmy więcej i co nam po tym.Trzeba docenić że pracowników WORD, że nie patrzyli na partyjne animozje tylko wybrali najkorzystnieją ofertę.Problemy z ta sprawą mają ludzie mali . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emmin Re: A ja ciebie zachęcam do wyjazdu na księżyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 15:42 problem z tą sprawą został sztucznie wytworzony przez PO żeby obsamrować najlepszego kandydata na prezydenta Szczecina. Osiągnęli efekt odrwotny, bo normalny człowiek widzi ich przegięcie i staje murem za napadniętym. A więc chłopcy z PO jak to określa ich pani jacyna-Witt wykonali strzał do własnej brami. Nigdy nie naucza się porządnego pr - u jak będa używać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filet Re: A ja ciebie zachęcam do wyjazdu na księżyc IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 24.06.09, 18:23 na pis nigdy nie glosowalem i nie zaglosuje. jednak ona chyba dorobila sie na wlasnych interesach. i nie dorobila sie wygrywajac przetargi dla miasta, tylko dzialajac na wolnym rynku na zasadzie konkurencji. z zyskow rzedu 800zl przypadajacych na jakis "deal" z miastem to kasiory by nie natrzepala. ile jest firm zieciow, szwagrow, itp co interesy robia jedynie na zleceniach panstwowych, a prywatnie nikt z nimi nie chce wspolpracowac, bo po prostu sa beznadziejni. i gdyby nie panstwowa kasa, to te szmieszne rodzinne firemki zaraz by sie pozwijaly. zasrani kapitalisci zyjacych z panstwowych pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropkakropkakropka Mało wymagasz, mało dostajesz IP: 194.116.253.* 24.06.09, 22:47 Zgoda, w szczecińskim grajdole jest wiele znaczniejszych niż Jacyna indywiduów. Szwagrów, kumpli bez szkół, wszelkiej maści pijawek, dupoodajek, przekrętasów o mentalności cinkciarzy i obyczajach fornali zza Buga. Ale czy to znaczy że mamy wybierać kogoś, kto przekręca na mniejszą skalę? Takiego co jest mniej pazerny, mniej bezczelny, ostrożniejszy w nabieraniu łyżeczką, a przyłapany za rękę próbuje się wywinąć z wdziękiem? Przecież to ciągle jest wybór mniejszego zła, ciągle godzimy się na niskie standardy! POLITYK POWINIEN BYĆ UCZCIWY - zapamiętaj sobie tę prostą prawdę Jacyna, bo do tępych PO-wskich i SLD-owskich łbów i tak nie dotrze. Trzymaj się z dala od publicznych pieniędzy albo dopiszą Cię do listy Krzystków, Kaszni, Atamańczuków, a wtedy nawet wygenerowanie własnego ZED-a nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
dumaz Re: Przedsiebiorcy zachecam do wpłat na sport 25.06.09, 01:31 a co ty kolego, rozliczasz mnie z tego, ile wpłaciłem na sport? a gdybym powiedział ci, że przepracowałem akurat charytatywnie w jednej sportowej organizacji w mieście dobrych kilka lat, to co? zresztą, jak piszą inni, i z tym się zgadzam, to "śmierdzące" pieniądze. MJW próbuje ratować resztki honoru... ... Nikt nie jest bez skazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mega Re: Jacyna-Witt oświadczyła się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 14:21 Nie kocham PIS, nie przepadam w ogóle za polityka ale pani Jacyna- Witt jest chlubnym wyjątkiem w tej całej zwierzęciarni. Na takich gnojkó jak Nitras,Łuczak,Atamańczuk to już patrzeć nie mogę.Najchętniej wsadziłabym tą całą bandę do więzienia żeby trochę popracowali bo nie wiedzą co to znaczy prowadzić firmę i ciężko pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
bella1 Re: Jacyna-Witt oświadczyła się 24.06.09, 15:15 "....moja osoba / poza faktem bycia wlascicielem firmy/ nie miala w tej transakcji jakiegokolwiek udzialu....."... To jest zdanie do zapamietania.... Mozna stosowac zamiennie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floatingpresident Re: Jacyna-Witt oświadczyła się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 15:23 Miło się czyta pania Małgorzatę. Swoje myśli wykłada płynnie, przejrzyście i jasno.Argumentuje. Widać człowieka oczytanego i na poziomie. Karpiniuk przy pani Jacynie to jak szympans przy człowieku. Zagłosuje na panię pani Małgosiu wielu ludzi. Czas przerwać panowanie pacanów,leniuchów, niedbaluchów, bufonów, nieudaczników , nieuków ....itd w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Jacyna-Witt oświadczyła się 30.06.09, 00:30 Gość portalu: floatingpresident napisał(a): > Miło się czyta pania Małgorzatę. Swoje myśli wykłada płynnie, > przejrzyście i jasno.Argumentuje. Widać człowieka oczytanego i na > poziomie. Karpiniuk przy pani Jacynie to jak szympans przy człowieku. > Zagłosuje na panię pani Małgosiu wielu ludzi. Czas przerwać > panowanie pacanów,leniuchów, niedbaluchów, bufonów, nieudaczników , nieuków ....itd w naszym mieście. ................ cóż, byli tacy co głosowali na Leppera i Łyżwińskiego,a nawet Begger i Arnold-Rokitę to i znajdą się wyborcy populistki z przerośniętym ego Jacyny-Witt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stiopa Re: Jacyna-Witt oświadczyła się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 15:49 Powiem tak: pani Jacyna-Witt to bardzo mądry polityk.Zachowuje się wyjątkowo kulturalnie i z dużym opanowaniem w stosunku do chamskich ataków narkomanów i ich kolesi. Podziwiam ją i zyskała u mnie dużego plusa.Nie widzę nikogo innego na prezydenta Szczecina i mam nadzieję że się nie obrazi i będzie chciała kandydować.Mój głos ma na pewno i całej mojej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar pani małgosiu, 24.06.09, 16:08 a czy za okna sprzedawane do scr-u też pani wpłaci coś na szczeciński sport? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oknówka Re: pani małgosiu, IP: 77.242.225.* 24.06.09, 16:21 jak to ładnie na swoim blogu można pisac o sukcesach sportowych, dwa tysiące na sport i niew wystarczy nawet na napoje chłodzące na kilka meczy, to karnet na mecze Pogoni na trybunę VIP jest droższy. a może oświadczy pani Jacynka na swoim blogu albo tutaj, nam internautom, że nie zrobiła żadnej transakcji ze spółką zależną od miasta. Wszyscy czyli oponenci i jej zwolennicy będą zadowoleni. Pani Małgorzato - czekamy na oświadczenie, bo za kilka tysięcy noie kupi się zdrowego, spokojnego snu. Prawda musi wyjśc na wierzch, a wszystko zależy od jednego prostego oświadczenia. C z e k a m y Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Jestem na TAK 24.06.09, 18:07 Prównując wyczyny i kretactwa szczecinskiego prezydenta. Obserwując wymianę posłów i radnych pełowców, zdecydowanie wolę Małgosię i jej tłumaczenia i dziś chyba jej dałbym kreskę. Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oknówka Re: Jestem na TAK IP: 77.242.225.* 24.06.09, 18:55 u mnie też ma kreskę, taką na całą długośc Odry, wolę miec brudne okna niż zakupione w szemranej firmie, dziwnie działa, nie ma przekazanych pełnomocnictw i niby nie wie co się dzieje w firmie? ciekawostka przyrodnicza, takie małe zoo, a więc też daję jej kreskę, chyba, że oświadczy, że wszystko było zgodnie z prawem i zgodnie z sumieniem, nic więcej, chyba,że nie ma takiej mody w PIS, według zasady, niech gadają, źle czy dobrze, ale niech gadają, po próźnicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Kundelki szukajcie dalej na jacynę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 19:26 bo ile mozna nad tą sprawą szczekać a tymczasem ZDITM które jest w rękach PO naliczyło 75 plakatów nitrasa. I co wy kundelki na to czy tam nie szykuje się afera.Wiadomo że łuczak ma synekurę od PO i musi sie wykazać.Może znajdzie coś na jacyne np że przechodziła na czerwonym swietle i znów będziecie żyć sprawą jacyny. Odpowiedz Link Zgłoś
dumaz Re: Jacyna-Witt oświadczyła się 25.06.09, 01:37 tłuczesz, kolego, z jednego adresu pod różnymi nickami. niepotrzebnie... uwierz, że prawda sama się obroni, a tak ocierasz się o śmieszność. smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Jacyna-Witt oświadczyła się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.09, 07:25 o prawdę chodzi firma jacyny zarobiła 800 zł bo wygrała przetarg . WORD zarządzny przez PO wybrał najlepszą ofertę. Czy jacyna mogła o tym nie wiedzieć , pewnie tak bo za 800 zł nie podkłada się nawet na tak żałosne podejrzenia. ani etyka ani prawnie nic się złamało.Trzeba tez zrozumieć łuczaka który zawdziecza synekurę PO i próbuje bić piane na rywala politycznego PO i chce się zasłużyć dla partii od której jest uzależniony.Dla porównania kary dla nitrasa za plakaty są nieadekwatne do ilości a przypominam że ZDITM to spółka miejska zarządzana przez PO.I tu nikt piany nie bije, nikt tym się nie zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endy Re: Jacyna-Witt oświadczyła się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 08:13 To wszystko dlatego że Jacyna goni drani z PO i będzie goniła a do tego jest jedyna osobą któa może wygrać z jakimkolwiek kandydatem z PO stołek prezydenta Szczecina.Więc głupki z PO próbuja preparować zarzuty które okazuja się tak celne jek puszczane przez nich baki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oknówka Re: Jacyna-Witt oświadczyła się IP: 77.242.225.* 25.06.09, 19:42 piszę, bo jestem zasmucona, ja nie zapędziłam znajomych do pisania źle, ja sama pisze prawdę, moi znajomi nie robią wszystkiego, aby prawda nie wyszła na jaw i żeby temat zniknął z forum. A mnie boli ten brak prawdy, te kołtuństwo i te kłamanie, kto tu się boi prawdy i ociera o śmieszność? jest tyle rzeczy do sprawdzenia, tyle organizacji samorządowych, ludzie piszą tu o różnycjh sprawach i nie ma słowa wyjasnienia, wszystko to hucpa, ciekawe, pożyjemy, zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. dobrze ze nie IP: *.cable.quicknet.nl 25.06.09, 20:43 lodziara albo tirowka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. no wlasnie nie jestem pewien IP: *.cable.quicknet.nl 26.06.09, 08:10 raczej smutne i nie chodzi o to ze nie jest ale o to ze wlasciwie to jedyny poziom na ktorym mozna prowadzic dyskusje (czy to jeszcze jest dyskusja?) o polityce i politykach (tak lokalnych jak i ogolnopolskich) tak wiec ogolnie smutne wrazenia, malo nadzieji i optymizmu (wlascwie totalny brak) I pozostaje chyba jedynie przypomniec to: "Czekam na wiatr co rozgoni, ciemne skłębione zasłony" i faktycznie uzbroic sie w cieprliwosc i przeczekac "polityczne" scierwo wszechobecne w naszym zyciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ździchu Re: no wlasnie nie jestem pewien IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 08:25 ale ty temu poziomu nadajesz ton.Twoje wpisy są jedne z najbardziej chamskich i prostackich więc masz do siebie pretencje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. ciekawy punkt widzenia zdzislawie IP: *.cable.quicknet.nl 26.06.09, 22:01 wiec ty uwazasz ze o jakosci tego dyskursu decyduje ja? uwazasz ze jesli zmienie jezyk to autoamtycznie porpaiwe ulegnie nie tylko jakosc dyskursu ale rowniez kalsa polityczna ktora go prowadzi - to naprawde bardzo ciekawy punkt widzenia, romantyczny, pelen optymizmu i nadzieji troche ci tego zazdroszcze ale jednak pozwole sie z oba nie zgodzic drogi zdzislawie jak mysle byc mzoe masz racje piszacze moje wpisy naleza do najbardziej chamskim i prostackich ale zareczam ze to wylacznie oj mechnizm obronny na chamstwo i prostactwo roznej masci politykierow - zlodzieji mieszkan, oszustow wyborczych, ku...enia sie za pieniadze... tego wszystkiego co jak mysle dosc celnie da sie opisac jednym slowem - SCIERWO oczywiscie ty mozesz mowic na kurwe - pani do towarzystwa, kobieta zajmujaca sie nierzadem, kobieta wykonujaca najstarszy zawod swiata itd oczywiscie masz prawo mowic na zlodzieja i oszusta prezydent, premier, polityk, posel, dzialacz samorzadowy ja nie zamierzam ingerowac w twoja wolnosc semantyczna ale jednak zastrzegam sobie prawo do tego samego... pozwol mi tedy na kurwe mowic ku..., na zlodzieja zlodziej, na oszusta oszust moj jezyk jedynie probuje sie dostosowac do ogolnie obowiazujacego poziomu - nie ja ten poziom okreslam, ja co najwyzej opisuje swoje oberwacje i wnioski ktore z tych obserwacji plyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. btw... IP: *.cable.quicknet.nl 24.06.09, 19:34 wyczuwam podtekst szowinistyczny w tej wypowiedzi - "firma prowadzona przez kobiety" itp... juz bez przesady... wiele jest firm prowadzonych przez kobiety, brnza budowlana... jase ale przeciez to neipani MJW opracowala technologie pozyskiwania aluminium, produkcji profili, opracowala konstrukcje okien, scianek itd... nie rozumiem po co podkreslanie prowadzona przez kobeity - w NL blisko 40% kierowcow autobusow to kobiety, co z tego ze scinaja krawezniki, maja klopoty z wpisaniem w ciasny luk - na moje kaprawe oko radzi sobie z tym tylko 20% kierowcow autobusow - na nieszczescie pani MJW to raczej faceci - czy to ma czegos dowiesc? jest ok, autobus jedzie, kierowcy zazwyczaj sa ok wiec w czym problem? "fajne awond" (zapis fonetyczny) Odpowiedz Link Zgłoś
tateti i uporządkowała myśli 25.06.09, 23:46 www.jacyna-witt.pl/index.php?m=blog&bm=6&bpm=21&blog=291&lg=1 Całkiem zresztą interesująco je uporządkował.Dziennikarze z naszych mediów są świetni,słuchałem wczoraj jak ten człowiek, którego jedynym osiągnięciem jest palenia trawki w towarzystwie obecnego posła powiedział że ma kolejną fakturę, a dziennikarzowi nie wpadło do głowy zapytać:no to co?a następnie zadac pytanie,skąd on ma tą fakturę i po co ją ma? Po kilku godzinach dziennikarz jakby nigdy nic oświadcvzył że wyciągnięto następna fakturę,ale nie skomentował że nie wiadomo po co ją wyciągnięto.Ale jest sprawa bo narkomana oświadczenia są dla mediów wiarygodne. Sytuacja jako żywo przypomina zdarzenia sprzed lat, gdy Nitras oskarżył Lubińską o łapówkę.Sprawy nie było ale niesmak POzostał.No i POparcie 56%! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endy łagodność redaktora Chacińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 08:50 Jakże pan redaktor był dzisiaj łagodny dla członkini Platformy Obywatelskiej... Wręcz ciekło miodem. Zapytał o "lekkie zawirowania w Platfórmie Obywatelskiej" i nie zapytał o zatrudnienie pani radnej w spółce miejskiej. No ale przecież pani Lemm jest z kolalicji rządzącej a media są od "nawalania" w opozycję z PIS. Dosyć lekko prześlizgnął się po aferzystach, nie dociskał kolanem miłej pani i nie dopytywał się o jej związki z prominentnymi działaczami którzy obecnie mają postawione zarzuty. A przecież to kolesie z jednej partii, więc wypadałoby troszeczką ostrzej panie redaktorze. Poczekamy aż pan redaktor po przerwie wakacyjnej weźmie do rozmowy Arłukowicza. Przypuszczam że studio po rozmowie będzie się lepiło od miodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as a pamietacie jak z bejger robiono kobiete roku IP: 62.69.220.* 26.06.09, 08:59 wywiady nagrody od zakowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: a pamietacie jak z bejger robiono kobiete rok 29.06.09, 12:24 porównanue jacyny z renatą beger jest sensowne.obie dużo mówiące,bez sensu,obie z pogardą dla prawa i wieeeeeeeeeeeelkimi,nigdy nie zrealizowanymi ambicjami.obydwie też mają wysokie,nie wiadomo skąd się biorąco,pojęcie o własnej atrakcyjności... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezyr absztyfikant - wyjątkowa gnida IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 13:53 Absztyfikant, weź na wstrzymanie. Jesteś wyjątkowym chamem i to juz wszyscy wiedzą. Porównać możesz ewentualnie Nitrasa do Leppera bo ten sam styl zachowania i kolor skóry, porównać możesz Begger do Renatki Zaremby bo jedna i druga papuzdrak i wyfiokowana w sposób nad wyraz wypindrzony, można jeszcze Maksymiuka porównać do Husejki z wiadomych pwoodów.Natomiast ciebie porównałbym do Jerzego Urbana ale tylko z wyjątkowej knajackiej gnidowatości bo co do inteligencji to między wami jest przepaść.Urban jest inteligentny Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: absztyfikant - wyjątkowa gnida 29.06.09, 14:00 no nie!w to,że as jest absztyfikantem nigdy nie uwierzę!niemniej jednak porównanie przez asa naszej lokalnej koleżanki nelly rokity(jacyny) do dawnej prawej ręki leppera(begger)całkiem sensowne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wezyr Re: absztyfikant - wyjątkowa gnida IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 14:04 as nie porónuje a ty manipulujesz więc jesteś gnidą absztyfikant.Wyjątkową ale już wiele osób ci to pisało.Źle się bawisz ale pamiętaj że każdy zły uczynek zostanie odwzajemniony i to wiecie i my i wy Odpowiedz Link Zgłoś
anamar kula w łeb! 29.06.09, 14:10 Gość portalu: wezyr napisał(a): że każdy zły uczynek zostanie odwzajemniony i to > wiecie i my i wy tak jest!każda ręka podniesiona na jacynę zostanie natychmiast odrąbana!gdybyś mógł jeszcze wyjaśnić,wezyrze...kogo konkretnie masz na myśli,pisząc "my"i "wy"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: kula w łeb! IP: 62.69.220.* 29.06.09, 14:33 jak to ci trudno zrozumieć to porównuje zachowanie dzienikarzy nie osoby. jak jest wywiad z przeciwnikiem politycznym pisu wywodzącym się czy to z PO czy z samoobrony ( koalicja w sejmiku ) to dzienikarz jest pełen aprobaty dla rozmówcy ma zasługi bo zdarzyło się być przeciwko pisowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: kula w łeb! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 15:46 Dokładnie as. Szczecińscy dziennikarze za honor poczytują sobie dopieprzać ludziom z PIS. Ależ wtedy są bohaterami!Walczą z opozycją do ćpunów,złodziei i oszczerców! Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: kula w łeb! 29.06.09, 16:02 Masz szalenie wybiórczy sposób postrzegania świata. Jak się wyciąga niecne sprawki Po to jest OK, ale jak sie wyciaga głupote PiS to juz jest dopieprzanie. Taaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: kula w łeb! 29.06.09, 16:12 a mi się wydaje,że biorąc pod uwagę miałkość,głupotę,zawziętość,nienawiść,kłamliwość niektórych przedstawicieli pisu, to dziennikarze są dla nich i tak zbyt łagodni i wyrozumiali. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbehemot6 Re: kula w łeb! 29.06.09, 16:16 Każdy normalnie myślący dostzrega w piS, i bez zbędnych komentarzy, to co napisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: kula w łeb! 29.06.09, 16:14 Gość portalu: as napisał(a): > jak to ci trudno zrozumieć to porównuje zachowanie dzienikarzy nie > osoby. jak jest wywiad z przeciwnikiem politycznym pisu wywodzącym > się czy to z PO czy z samoobrony ( koalicja w sejmiku ) to > dzienikarz jest pełen aprobaty dla rozmówcy ma zasługi bo zdarzyło > się być przeciwko pisowi. nie dziw się,że trudno zrozumieć to co piszesz.może byłoby łatwiej,gdybyś spróbował po polsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Dzisiejsze PO to Sld z czasów rywina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.09, 18:20 co drugi na liście z zarzutami. Kto by kiedyś pomyslał że jakubowska to bedzie mały pikuś w stosunku do tego co reprezentuje dzisiejsza szczecińska PO.Ludzie liczyli na inwestycje .Ale co PO moze zrobić dla miasta ,jak sami rzadzący mają kłopoty z wymiarem sprawiedliwości.Podstawą dobrego rządzenia jest spokój wewnętrzny człowieka czyli uporządkowane sprawy osobiste , czy ma go krzystek watpie czy moze go mieć zarządzajacy ZDITM watpię (kara za 75 plaktów nitrasa czyli jak naliczyć kare by nie naliczyć)kiedyś bedzie z tego sprawa.PO rządach PO w Szczecinie bedzie zapotrzebowanie na kogoś uczciwego dlatego bedą węszyć na jacynę.To już się zaczęło a zarzuty jak sami widzicie śmieszne.Zobaczcie gdzie pracują rodziny radnych PO np rodzina serdyńskich albo sami radni lemm,pańka. Naprawdę PO za sprawa jacyny ma duzo do stracenia. Odpowiedz Link Zgłoś