Dodaj do ulubionych

jurczyk sobie siemens sobie

29.12.03, 10:17

miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,1842888.html

marjanie! gdybyś choć jednego duzego inwestora sprowadził, nie musiałbyś się
bać sylwestrowych zamachów na swoją trzynastopensyjną skromną osobę
(dzisiaj mnie prawa bolała;)
Obserwuj wątek
    • Gość: JACEK Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: 64.9.159.* 29.12.03, 13:41
      > (dzisiaj mnie prawa bolała;)

no bo ten bigos jadles ;-)
      • Gość: franekkk Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: *.zchpolice.com 29.12.03, 13:52

noga? od bigosu? az tak nie wietrzeu
        • Gość: JACEK Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: 64.9.159.* 29.12.03, 14:00
          > noga? od bigosu? az tak nie wietrzeu

anibytodlaczegozebynie???
          • Gość: franekkk Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: *.zchpolice.com 29.12.03, 15:09

lepiej napisz czy zjadles tradycyjnych tuzin buritowych dan

1. burito ze sledziem
            2. burito z karpiem
            3. burito z kutia
            4. burito z makowcem
            5. burito z makiem
            6. burito z kapusta i grzybami
            7. burito z grochem i kapusta
            8. ...

niech to szlag wlasnie sobie przypomnialem ze zapomnialem o rybiej lusce...
            • Gość: JACEK Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: 64.9.159.* 29.12.03, 15:13
              > niech to szlag wlasnie sobie przypomnialem ze zapomnialem o rybiej lusce...

A ja mam ta karpiowata luske od ponad 30-tu lat ( babunia mnie dali jak bylem
              maly) i jakos to ustrojstwo tej wielkiej forsy mi nie dalo ;-) a czymam w portfelu
              • Gość: maly franio Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: *.zchpolice.com 29.12.03, 15:28

z drugiej strony mam taki jakis tajemniczy chinski cfancig i musze przyznac ze
                ostatni rok byl calkiem calkiem ;)

no to z czym bylo to burito???
                (u mnie byla tradycyjna pizza;)
                • Gość: JACEK Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: 64.9.159.* 29.12.03, 15:34
                  Ja burrituf nie jadam bo sie po nich pierdzi a w moim wieku to niekontrolowane
                  sie czesciej zdarzaja ;-)))
                  • Gość: duzy franio Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: *.zchpolice.com 29.12.03, 15:38
                    Gość portalu: JACEK napisał(a):

> Ja burrituf nie jadam bo sie po nich pierdzi a w moim wieku to niekontrolowane
                    > sie czesciej zdarzaja ;-)))

boze!! to ja juz jestem w twoim wie-Q ?!!!

ale! kazdy kij i przewod pokarmowy ma dwa konce!
                    jak chcesz to se mozesz posiedziec spokojnie w odosobnieniu

ps ty! a moze ta luska to w stanach nie dziala, ona zostala zrobiona na europe
                    tylko i to moze nawet ta nasza
                    • Gość: JACEK Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: 64.9.159.* 29.12.03, 15:47
                      Luska nie dziala albo dziala tyle ze wolno, ja powoli w te przesady zaczynam
                      .................puszczac ;-)
    • Gość: andymax Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: 193.19.146.* 29.12.03, 15:38
      PRZESTAŃCIE PIEPRZYĆ! TO FAKTYCZNIE DENNE FORUM!
      ZAMIAST ZAINTERESOWAĆ SIĘ SZCZECINSKĄ F-MĄ RTS (EW. WESPRZEĆ), KTÓRA ZATRUDNIA
      OK. 100 OSÓB I PISZE SOFT DLA SIEMENSA PIEPRZYCIE GŁUPOTY.
      • Gość: JACEK Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: 64.9.159.* 29.12.03, 15:49

> PRZESTAŃCIE PIEPRZYĆ! TO FAKTYCZNIE DENNE FORUM!
        > ZAMIAST ZAINTERESOWAĆ SIĘ SZCZECINSKĄ F-MĄ RTS (EW. WESPRZEĆ), KTÓRA ZATRUDNIA
        > OK. 100 OSÓB I PISZE SOFT DLA SIEMENSA PIEPRZYCIE GŁUPOTY.

bedziesz inaczej spiewal ja ci sie pochrzani co nieco w przewodzie pokarmowym po
        jakim burricie !!!
      • Gość: franio Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: *.zchpolice.com 29.12.03, 16:20

a mozesz mi pomoc i myslowo wesprzec??

mam czajnik siemens telefonprzewodowy i kom siemens i jeszcze kilka innych
        siemensiakow

burito z siemensem ;)

e kecaj macie tam w drzordrz-dablju-buszowie jakies siemensy?
        • Gość: JACEK Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: 64.9.159.* 29.12.03, 16:28
          > e kecaj macie tam w drzordrz-dablju-buszowie jakies siemensy?

moze i sa ale ja ich tak za bardzo to nie widze ;-)
          a moze to nawet przegapiam bo mnie jakis tam siemens za przep .......gowno
          obchodzi ;-))))
          • Gość: andymin Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: *.zchpolice.com 29.12.03, 16:32
            Gość portalu: JACEK napisał(a):

> jakis tam siemens za przep .......gowno
            > obchodzi ;-))))

zapomnialem ze u was rzadzi ola ta od motora
            • Gość: JACEK Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: 64.9.159.* 29.12.03, 16:58
              No niby ludzie jakie nokie srokie i inne talatajstwa maja ale ja mam ta ole od
              motora ( nextel) i sobie chwala, a specjalnie to lubuje wbudowane two-way radio
              co na cale stany dziala
              • Gość: złotopolice Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: *.zchpolice.com 29.12.03, 17:02

a moj zimensiak to tylko w szczecinie dziala w albanii i na bialorusi

to i de go potestowac siju czy cos
                • Gość: JACEK Re: jurczyk sobie siemens sobie IP: 64.9.159.* 29.12.03, 17:08
                  HEJ ZLOTOPOLICOWSKI, A TY W ALBANI BYLES???? TO TAM TERA WOLNO?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka