artful7 19.08.09, 23:42 Poszukuję odważnego osobnika płci męskiej, który miałby ochotę uczestniczyć ze mną w zajęciach salsy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Odważny partner na zajęcia salsy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.09, 23:56 artful7 napisała: > Poszukuję odważnego osobnika płci męskiej, który miałby ochotę uczestniczyć ze > mną w zajęciach salsy :) Po co odwaga? Wystarczy trochę wyczucia rytmu a reszta sama się ułoży. Co za czasy, żeby kobieta w internecie partnera do tańca musiała szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Odważny partner na zajęcia salsy IP: 62.69.220.* 20.08.09, 07:28 brzmi zachęcająco Odpowiedz Link Zgłoś
artful7 Re: Odważny partner na zajęcia salsy 22.08.09, 12:01 No cóż, najwidoczniej taka ze mnie kobieta, że szuka :). I traktuję to jako działanie pozytywne. Chętnych proszę o maila na artful7@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Odważny partner na zajęcia salsy 22.08.09, 12:18 Kobieta - modliszka prawie :) Oj trafi się jakiś owad, z pewnością. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
artful7 Re: Odważny partner na zajęcia salsy 23.08.09, 01:25 Surowo mnie oceniasz exmanie. Nie czyham na nikogo. Po prostu na obecnym kursie jest za mało kobiet w związku z czym jestem PARTNEREM, a co za tym idzie nie za bardzo mam okazję nauczyć się kroków damskich :(. Smuci mnie to i nie zadowala, stąd taki apel :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Odważny partner na zajęcia salsy 23.08.09, 01:43 chyba za duzo kobiet... bo jak by było za mało kobiet, to chyba kobiety by robily za kobiety, a faceci za kobiety wtedy chyba... a jak za duzo kobiet w stosunku do mezczyzn, to wtedy kobiety musza robic za mezczyzn... nooooo czy jakos tak! Salsa - fajne kawałki, noge mozna zlamac. Odpowiedz Link Zgłoś
artful7 Re: Odważny partner na zajęcia salsy 23.08.09, 17:15 Oczywiście chodziło o informację o niedoborze mężczyzn i nadmiarze kobiet :). Dziękuję za czujność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czeźwy Zdjęcie zapodaj IP: *.chello.pl 24.08.09, 22:24 to się znajdą chętni (albo i nie) Odpowiedz Link Zgłoś