as9943 20.08.09, 13:05 grzesiu musi poczekać z tymi nominacjami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anamar zwieracz 20.08.09, 13:10 dla kaczora,każdy kto nie liże mu tyłka jest zomowcem lub agentem,podzielił polskę dokładnie...jak jednak pokazuje doświadczenie- nawet obrabianie kaczego zwieracza nie chroni przed oskarżeniem....jakiż to biedny i nieszczęśliwy człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
as9943 Re: zwieracz 20.08.09, 13:15 próbowano kaczora oszukać i z zomowca liniowego zrobiono logistyka.Grzesiu zbastował bo wie że zataił. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: zwieracz 20.08.09, 13:34 To żaden zaszczyt nominacja z rąk takiego "żołnierza". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: zwieracz IP: 94.254.211.* 20.08.09, 13:45 To prawda ,że nie dostoi od takiego brać szlify , poczekają , młodzi jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.odra co ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.08.09, 13:47 Ty chrzanisz proPISgandzisto! Marek Surmacz ksywa "dwa wieśmaki" był viceministrem za rządów PIS a wcześniej był ZOMOwcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: co ? IP: 94.254.211.* 20.08.09, 14:09 Surmacz , był zomowcem , ale teraz nie jest generałem, a te obiekty były kiedyś w SB , to taka organizacja co mordowała ludzi , na przykład za to ,że chcieli poczytać Sołżenicyna ( Pyjas) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.odra Re: co ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.08.09, 14:28 Tak tak Surmacz nie był generałem a nawet był zwierzchnikiem cywilnym nad generałami i mógł wydawać im polecenia , misiu. Uczestnika tej komunistycznej formacji kaczyński uczynił vceministrem Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: co ? 20.08.09, 16:08 z tego wniosek,że pan kaczyński nagradza tylko niektórych zomowców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: co ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.09, 22:45 surmacz był z nadania samoobrony . koalicja ma swoje reguły . A byłych zomowców na generałów nie wystawił PSL tylko grzesiu schetyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president Re: As ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 08:26 Przestań As z tym pokrętnym tłumaczeniem. ...a co sędzia Kryże był z nadania samoobrony :-) Zachowujesz się jak partyjny troll typu zed, beatrix. Może trochę rozsądku i uczciwości w tej dyskusji? Ponadtgo kłamiesz bo Surmacz był z ZCHN i proponował go kazio Marcinkiewicz z PiS. pl.wikipedia.org/wiki/Marek_Surmacz Odpowiedz Link Zgłoś
anamar Re: As ie 21.08.09, 14:09 Gość portalu: floating.president napisał(a): > Przestań As z tym pokrętnym tłumaczeniem. ...a co sędzia Kryże był z > nadania samoobrony :-) Zachowujesz się jak partyjny troll typu zed, > beatrix. Może trochę rozsądku i uczciwości w tej dyskusji? > Ponadtgo kłamiesz bo Surmacz był z ZCHN i proponował go kazio > Marcinkiewicz z PiS. asie,w każdym niemal wątku posuwasz się do kłamstwa i zostajesz na nim przyłapywany.czy naprawdę racji,których jesteś zwolennikiem,nie da się obronić inaczej?to współczuję ci serdecznie... > pl.wikipedia.org/wiki/Marek_Surmacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating.president Re: As ie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.09, 14:14 Proszę, nie podpisuj sie pode mną polityczny trollu a raczej trolku. Bardzo Cię proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as niech tusk zrobi j.urbana rzecznikiem rządu IP: 62.69.220.* 20.08.09, 14:39 bo ten graś jakiś cienki jest.tego kaczor nie jest w stanie zablokować. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: niech tusk zrobi j.urbana rzecznikiem rządu 20.08.09, 14:40 Ależ ty masz gust ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.odra pan premier Tusk nie ma w składzie rządu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.08.09, 14:51 Tusk nie powołał na viceministra sędziego orzekającego w stanie wojennym w imieniu panstwa komunistycznego, a Kaczyński powołał. Pisiorki w tym wątku lepiej sie nie pokazujcie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: pan premier Tusk nie ma w składzie rządu IP: 62.69.220.* 20.08.09, 15:00 przeciez mi się nie podoba to że kaczor nie chce nominować byłych zomowców na generałów przecież POprawność nakazuje by ich nie blokował Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: pan premier Tusk nie ma w składzie rządu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.09, 16:34 a w Ameryce murzynów biją -po to banda hipokrytów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: pan premier Tusk nie ma w składzie rządu IP: 94.254.211.* 20.08.09, 17:04 Czekam na głos ludzi kompetentnych w tej sprawie to znaczy marszałka Niesiołowskiego i Palikota. wszyscy tylko by chcieli wsadzić tyłki w generalskie lampasy , a tu gazować handlarzy nie ma komu . W ogóle ci zomowcy za dużo narzekają, dostali gustowne i eleganckie mundurki na wzór policji francukiej z bardzo dobrego i taniego chemicznego materiału sprowadzonego dla nich aż z Chin . I też się nie podoba . Odpowiedz Link Zgłoś