12.11.10, 19:41
Widzę, że nie głupi z Ciebie gość. Mów co robić, żeby Zaleski nie został prezydentem.Nie mam czasu, żeby samemu to obeznać, ale chętnie pomogę...Tylko jak?A tak z drugiej strony, przecież od każdego wydziału ma dyrektora czy tam kierownika...to po co nam Prezydent - Fachowiec...? Może wystarczy tak jak teraz:uśmiechnięta gęba w toruńskiej telewizji???
Obserwuj wątek
    • hecer Re: Hecer! 12.11.10, 22:55
      senk ju.

> Mów co robić, żeby Zaleski nie został prezyd
      > entem.Nie mam czasu, żeby samemu to obeznać, ale chętnie pomogę...Tylko jak?

Po prostu idź na wybory i głosuj.
    • szlachcic Re: Hecer! 12.11.10, 23:41
      > Widzę, że nie głupi z Ciebie gość. Mów co robić,

hehhehehehe
      Hecer unser fuhrer
      • tlss Re: Hecer! 13.11.10, 09:45
        Szlachcic on ciebie intelektualnie przerasta o parseki.
        • hobbes1980 Re: Hecer! 13.11.10, 13:35
          Idąc ulica możesz wdepnąc w rzeczy ktore beda go intelektualnie przerastac (choc może nie o parseki, przyznaje:)

Ale daruj biedakowi- zazdrości ze jego nikt nigdy nie pyta o zdanie w zadnej sprawie i musi sam je wciskac na forum:)
          • hecer Re: Hecer! 13.11.10, 17:04
            ciebie wszyscy pytają o zdanie.
            • hobbes1980 Re: Hecer! 13.11.10, 20:18
              Sądziłes że mowię o tobie?
              • hecer Re: Hecer! 14.11.10, 00:56
                tak, bo mi trochę odbija, że nikt mnie nie słucha:)

A jak posłuchają ci, do których pisuję, to ci, którzy powinni byli słuchać, zaczną panikować.

Mi jest przykro, że muszę występować w roli naganiacza, że muszę brać na siebie dyskusję z tym całym mostowym i drogowym populizmem, że politycy unikali poważnej dyskusji na ten temat przed wyborami i teraz unikają jej tym bardziej, bo są wybory. To jest moja pretensja do PO. Ale wierzę im, że chcą po wyborach spojrzeć na to całe dziedzictwo Michasia raz jeszcze takim odpowiedzialnym wzrokiem. Bo jeśli wygrają, to oni będą brać odpowiedzialność za realizację tych wizji. A nikt przy zdrowych zmysłach nie wcieli w życie tych planów, to jest kopanie sobie grobu.

Podczas dyskusji o gospodarce widać było konsternacje środowiska. Tam już nikt nie chciał słuchać, że będzie lepiej jak zrobimy to, co jest w planach. Raczej było oczekiwanie by posłuchać o słabościach tych planów, o konsekwencji ich realizacji. Oni nie mieli przekonania, że te projekty są sensowne.
                • karminowa Re: Hecer! 14.11.10, 14:02
                  hecer
                  zapewniam Cię, że dzięki Tobie wielu ludziom w tym mieście otworzyły się oczy. Nie wiem skąd czerpiesz siły na to aby analizować , szperać i wyciągać wnioski (może jesteś jakiś robokop:).
                  ale jak masz jeszcze trochę siły i czasu to rób to nadal - każde miasto powinno mieć takich hecerów. Ja osobiście - dzięki Tobie zrozumiała sprawę mostu chociaż interesuje mnie kultura.
                  i tyle. Nawet jeśli urzędasy-przydupasy nie reagują to i tak prędzej czy później będzie jakiś odzew.
                  tak trzmaj
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka