aninia88 07.06.11, 18:06 Czy Ktoś z Was urządzał może wesele w Walterze? A może słyszeliście jakieś opinie o tym miejscu? Bardzo proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heniekstar Gacie w żabki - gdzie kupić? 07.06.11, 19:00 GW mało wam reklam na stronie których nie można dogonić? Zostawcie forum w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
aninia88 Re: Gacie w żabki - gdzie kupić? 07.06.11, 20:35 Dla Ciebie moje pytanie mogło być idiotyczne, dla mnie wybór sali stanowi istotną kwestię. Dlatego ponawiam swoją prośbę o podzielenie się opiniami na temat Waltera, bądź też innych sal weselnych. Odpowiedz Link Zgłoś
romanbazylewicz Re: Gacie w żabki - gdzie kupić? 07.06.11, 20:57 Wypad...ale już! Odpowiedz Link Zgłoś
aninia88 Re: Walter - opinie 07.06.11, 22:03 Naprawdę nikt nie słyszał o salach weselnych godnych uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
b3ut Re: Walter - opinie 07.06.11, 22:27 Temat sal weselnych (podobnie jak fryzjerów, czy rur do centralnego ogrzewania) wałkowany był sto razy. Zadaj sobie deko trudu i wykorzystaj funkcję "szukaj na forum". Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Walter - opinie 07.06.11, 22:27 Niestety. Co drugie wesele, to albo zawalony dach, albo fajerwerki spaliły dekoracje, albo zamiast wódki postawili metanol... A jeszcze te surowe krewetki. O zgrozo! Ale z tego co wiem, to w Karpaczu jest całkiem przyjemna sala w jednym z hoteli. Odpowiedz Link Zgłoś
tabu123 Re: Walter - opinie 30.07.11, 14:26 Nigdy przenigdy nie organizujcie tam wesela, chyba ,że macie ochotę znosić fochy Pani Walter. Najgorsza "baba" z jaką miałam "przyjemność" współpracować. Zepsuła mi całą przyjemność z tego ważnego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
heniekstar Re: Walter - opinie 31.07.11, 13:08 panowie rączka do góry kto zna nazwisko i imię swojego fryzjera! Panie też! Nieiwielu prawda? Dlatego uważam twój wpis za niepoważny i szkalujący. Jesteś konkurencją czy z roboty cię wyrzuciła? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek2020 Re: Walter - opinie 07.08.11, 23:44 Potwierdzam opinie wyżej: gorszego miejsca na wesele nie moglam sobie wyobrazic. Nie chodzi tu o polozenie, bo akurat miejscowka jest ok ale o cala atmosfere, stres zwiazany ze zmianami wszystkiego co sie ustalilo na 2 tygodnie przed weselem i zwykle oszukiwanie i naciaganie ludzi. A o p. Walter to wolalabym sie nie wypowiadac bo automatycznie usunieto by ten wpis ze wzgledu na niecenzuralne slowa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
henias555 Re: Walter - opinie 10.08.11, 11:24 Jeśli szukasz nadal sali to dzwoni do "Karoli" byłem u nich na weselu w czerwcu,było super,polecam tel. 607-633-997 Odpowiedz Link Zgłoś