Dodaj do ulubionych

Na kogo głosować?

IP: *.man.torun.pl / *.man.torun.pl 20.05.04, 17:29
Krzysztof Pochamra - student II roku politologii UMK. 21 lat. Wiceprezes
toruńskiego oddziału Stowarzyszenia KoLiber. Publikuję w "Życiu" i gazecie
politycznej "Korespondent". Do Parlamentu Europejskiego startuję w
kujawsko-pomorskim z 4 miejsca listy Unii Polityki Realnej.

www.pochmara.koliber.org
Obserwuj wątek
    • Gość: 007(J. Bond) Re: Zastanów się na kogo głosować? IP: *.wlan.pl 20.05.04, 18:21
      Dobry jest Krzysztof Pochamra z Kolibra, ale dobra jest również red. Joanna
      Wasicka startująca z drugiego numeru na liście PO w Toruniu (myślę, że o wiele
      lepsza od Zwiefki reprezentującego I program TVP w stanie wojennym oraz tego
      spadochroniarza z Gdańska, [nr 1 na liście PO w kujawsko-pomorskim] ale
      nazwiska niestety nie pamiętam).
      • Gość: siostra radiowa Re: Zastanów się na kogo głosować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 18:25
        Dobry wartościowy facet . Głosujmy na niego.
        Mieszkanka Tomaszowa Lubelskiego (Lubelskie) poskarżyła się policji, że jej 41-
        letni mąż znęca się psychicznie nad nią i ich nastoletnią córką, m.in.
        zmuszając je do słuchania Radia Maryja - poinformowała policja.

"Żona zarzuca mężowi, że od około trzech lat znęca się psychicznie nad nią i
        córką, m.in. wyzywa je, zmusza do modlitw, a także do słuchania Radia Maryja
        zabraniając przy tym słuchania innych stacji" - powiedział w czwartek PAP
        rzecznik tomaszowskiej policji Marek Czerenko.

Policja prowadzi dochodzenie w tej sprawie, trwają przesłuchania
        świadków. "Mężczyźnie postawiony został zarzut psychicznego znęcania się nad
        żoną i córką. Odmówił składania wyjaśnień i nie przyznaje się do winy" - dodał
        Czerenko.

Za psychiczne znęcanie się mężczyźnie grozi kara do 5 lat więzienia.
      • Gość: Obserwator Re: Zastanów się na kogo głosować? IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 25.05.04, 20:56
        Zgadzam sie z Panem Panie J.Błąd.Pani Joanna Wasicka jest bardzo dobrą
        kandydatką do Parlamentu Europejskiego. Po tygodniowej nieobecności na Forum
        nabrałem dystansu do spraw tu poruszanych, nie zawsze w sposób elegancki i
        taktowny, ale w tej sprawie uznałem, że muszę dołożyć swoją opinię.
        Dlatego też warto aby szerzej o sobie napisała sama zainteresowana lub o
        kandydatce niech napiszą osoby z jej Komitetu Wyborczego. Zachecam i
        pozdrawiam.
        • Gość: człowiekzkomitetu Re: Zastanów się na kogo głosować? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 21:09

Pani Joasia jest bardzo fajna. I ładna. Pisze w gazecie i jest wybitnom
          dziennikarkom. Jak ja tesz jestem. Jak jom wybiorom to ona będzie tam działać
          na rzecz Torunia i Łysomic. Drogi załatwi i godnie zareprezentuje Polskie oraz
          wartości chreścijańskie oraz zapis w prynambóle konstytucji.
    • Gość: 007(J. Bond) Re: Na kogo głosować? IP: *.wlan.pl 20.05.04, 18:25
      Przepraszam panie Krzysztofie za przekręcenie nazwiska.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka