Dodaj do ulubionych

Ricki drugi

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.01, 22:39
Gratulacje z pograzonej w smutku Bydgoszczy - jesli sukces Rickiego was cieszy
oczywiscie :). Osobiscie jestem troche podlamany postawa Golloba - ten chlopak
nie wytrzymuje presji.
Szkoda bo to mogl byc polski dzien
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzyżak Re: Ricki drugi IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 18.08.01, 23:16
      Monk współczuje. Bardzo liczyłem i ja i moja rodzina na Tomka.Żalbo
      liczyłem ,że będzie pierwszy na pudle. Szkodz , wielka szkoda.
      • Gość: debet Re: Ricki drugi IP: 213.146.61.* 18.08.01, 23:45
        Jak nie urok to sraczka - tak można powiedzieć na sytuację Golloba w Grand
        Prix. Zawsze coś musi się wydarzyć. Postawa Rickardssona nie zdziwiła mnie
        wcale, natomiast jestem pod wrażeniem jazdy pozostałych Polaków, zwlaszcza
        Walaska.
        • Gość: Jack Re: Ricki drugi IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 03:32
          Dokładnie - Gollob ma albo pecha, albo klopoty ze sprzętem, albo złe pole
          startowe albo kontuzję, albo....itd.
          Z całym szacunkem - jest jednym z najlepszych zawodników na świecie ale czy
          najlepszym? (czy w tym sezonie ?).
          Brawo Walasek !!!! Tu nie ma "albo.."
          • Gość: damcio Re: Ricki drugi IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 10:11
            Jak czytam to "albo" to od razu przypomina mi się przysłowie "słabej
            baletnicy...". Nie twierdzę jednak, że Gollob jest słabym zawodnikiem, tylko po
            prostu w tym roku nie jest w stanie wygrać GP z Rickardssonem. Srebrny medal to
            też duży sukces.
            Walasek rzeczywiście chyba znakomicie się już czuje w całym cyklu. Brawo, brawo
            i jeszcze raz brawo. A co do Protasa, to 16 miejsce i tak jest dla niego
            sukcesem. Nie wiem tylko, czego tu gratulować...
    • Gość: On Re: Ricki drugi IP: *.szpital-bielany.torun.pl 19.08.01, 12:19
      Mimo wszystko to był polski dzień. Dwaj Polacy w obu finałach... Miejsca mogły
      być lepsze, ale w końcu to nie ostatnie GP w tym roku...
      • Gość: MONK Re: Ricki drugi IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.08.01, 21:04
        Dla Golloba finaly a tu juz nie sukces. Inna sprawa ze Ricki w GP ma zwykle
        lepsze pola startowe - z pierwszego jest praktycznie nie do pokonania ; Gdy
        GOllob ma go po prawej rece - jest niezle (jak w dzisiejszym meczu ligowym).

W sumie roznica jest bardzo mala- ale ja osobiscie raczej juz nie wierze -
        moze w Bydgoszczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka