Dodaj do ulubionych

Admin kasuje posty krytykujące Całbeckiego!!!!!

17.02.13, 10:51
Wczoraj napisałem post krytykujące Całbeckiego i po imieniu nazwałem jego czyny. Post został skasowany bo poruszał prawdę!!!! To kolejny dowód, iż gazeta jest na usługach Urzędu Marszałkowskiego miasta Toruń.
Obserwuj wątek
    • hobbes1980 Nareszcie!!! 17.02.13, 10:56
      Bardzo dobrze zrobił, bo miejsce tego posta nie jest na forum 'Toruń', tylko 'Bydgoszcz z Toruniem' lub jakies forum 'region'. Stąd wasze płacze na marszałka, region, bezrobocie w nim, lotnisko w Bydgoszczy itp. powinny wylatywac z hukiem. Nie łudzę się jednak że admin nagle przejrzał na oczy- po prostu twoj post zawierał karalne pomowienia, za ktore powinienes odpowiedziec przed sądem, gdyby Całbecki je przeczytał. Raczej podziekuj adminowi zamiast pyszczyc.
      • alquoz do "patrioty" 17.02.13, 11:32
        poczytaj moze to co sie pisze na forach ... wbrew temu co miauczysz, nie ma cenzury jak bywalo z a komuny.. jest tu mnóstwo postow krytykujacych Całbeckiego ..i na forum torunskim i w bydgoskim ...wywazonych, chamskich aale i podchodzacych na moje pod prokurature...wiec siedz cicho i sprawdz czy wszystko dobrz zrobiles wysyajac te swoje teksty..cos skopales i tyle..

no, chyba ze pisales wulgaryzmy , ale wtedy sie nie dziw ze cie banuja.. jak wspomnial hobbes
        • lokalny_patriota1 Re: do "patrioty" 17.02.13, 12:26
          Złodziej został nazwany złodziejem bo okrada mnie i moje dzieci. Pan marszałek ma moje dane osobowe bo wielokrotnie pisałem maile do niego. Bardzo chętnie spotkam się z nim w sądzie jeżeli został urażony i twierdzi, że nie jest zgodne z prawdą to co napisałem. On ani jego rzecznik oczywiście nie raczył odpowiedzieć na moje zapytania i twierdzenia. Jest kłamcą bo podaje nieprawdziwe dane!!! Roszczę sobie prawo do nazywania rzeczy po imieniu i dlatego złodzieja nazywam złodziejem!!!
          • naubyd Re: do "patrioty" 17.02.13, 12:54
            Stary ale troszkę przesadziłeś. Pan marszałek nie kłamie. Mówiąc sprawiedliwie dzielę kieruje się swoistym poczuciem sprawiedliwości. Nie kradnie, bo nie bierze dla siebie. Daje sprawiedliwie Toruniowi. Tak wiec Twoje uniesienie raczej nie ma podstaw ;).

Widzisz, forum jest specyficzne. W sumie jest regulamin.

Szkoda, że koledzy się dziwią, ze dyskutujemy na ich forum. Przecież wszystkie artykuły dotyczące województwa pokazują się w toruńskiej mutacji a nie bydgoskiej. Tu więc o tym dyskutujemy.

Ja bym się na Twoim miejscu nie obrażał i nie denerwował. Rób swoje. Dobieraj słowa a nie polecą posty.
            • hobbes1980 Re: do "patrioty" 17.02.13, 19:52
              Przecież wszystkie
              > artykuły dotyczące województwa pokazują się w toruńskiej mutacji a nie bydgoski
              > ej. Tu więc o tym dyskutujemy.

No cóz to bład gazety i administracji forum- gdyby ktos myslał to artykuły o tematyce bydgosko-toruńskiej byłyby automatycznie linkowane do forum Bydgoszcz z Toruniem i tam toczyłyby się te dyskusje. A tak trolle maja za łatwo- wystarczy wejśc na forum, ściagnąc spodnie i nasrac do wątku. Zreszta nikt nie miałby pewnie nic przeciwko gdybyście przychodzili tu z kulturalnymi dyskusjami, a nie z biciem piany, bezczelnymi prowokacjami, chamstwem i ogolnie obwinianiem Torunia o całe zło tego świata (pan '"lokalny_partiota" jest tu tak swietnym reprezentantem ze nalezałoby go zakonserwowac w formalinie i przesłac do Sevres jako przykład bydgoskiego forumowicza)- sam masz tu wiele za uszami, choc oczywiście na kazdym kroku obłudnie podkreslasz że to co piszesz nie jest przeciw Toruniowi. Tyle ze gdyby nie było, to ty i inne trolle nie budzilibyście tu tylu negatywnych emocji.
              • naubyd Re: do "patrioty" 18.02.13, 09:03
                oczywiście, że nie przeciw Toruniowi. Wy macie dziwną manierę utożsamiania UM z Toruniem. Ja mam wielkie pretensje do rządów marszałka i PO w województwie ponieważ lecimy we wszystkich zestawieniach. Przecież Wam przez to też gorzej się wiedzie. Widzicie to ale brniecie w obronę najlepszego marszałka na świecie. Przecież musicie widzieć że to prowadzi do niebotycznego zadłużenia a województwo do upadku. Musicie to widzieć. Więc jesli ktoś o tym pisze, to nie bierzcie tego do siebie. To pretensje do marszałka.
                Wiem, że koledzy dokonują skrótu i piszą Toruń zamiast zarząd PO i marszałek ale to też możecie zrozumieć. Udziela się od Was.
                • chton Re: do "patrioty" 19.02.13, 12:02
                  naubyd napisał:
                  > oczywiście, że nie przeciw Toruniowi.
                  > Wiem, że koledzy dokonują skrótu i piszą Toruń zamiast zarząd PO i marszałek
                  A określenia trolluń, wioska pod lubiczem, pikutkowo, toruńskie wieśniaki to rozumiem też skróty myślowe mające godzić w marszałka Całbeckiego?
                  • naubyd Re: do "patrioty" 19.02.13, 16:46
                    To nie są skróty. To takie samo chamstwo jak brzydgoszcz, bydłoszcz, szczy itp. To jasne. Musisz jednak przyznać, że większość agresywnych zachowań toruńskich forowiczów bierze się właśnie z tego utożsamiania.
                    • hobbes1980 Re: do "patrioty" 19.02.13, 17:58
                      To twoja opinia- zreszta bardzo dla ciebie wygodna. Tymczasem ja powiem inaczej- jak pod moim oknami non stop stoi pijany menel który bedzie gardłował dzien w dzien ze rzad jest be, prezydent jest be, kraj jest be- ot, tak, dla samego nadawania, bo wiadomo ze nic tymi swoimi popisami nie osiągnie, to raczej wyleję mu na głowę nocnik niż otworze okno i krzykne "dobrze gadasz brachu, tak trzymaj". Rozumiesz metaforę, czy musze iśc po łopatę?
                      • naubyd Re: do "patrioty" 19.02.13, 18:54
                        Czytałem wiele Twoich wypowiedzi. Anmi tam argumentów ani mentów. Bluzganie i lekceważenie.
                        Gdyby to były rozmowy rozumnych ludzi wystarczyłoby podać raz liczby, raz odnośniki do zestawień i raz dane demograficzne. Ale tu trzeba je podawać w każdym wątku bo w każdy temu jest zadawany kłam. No niestety kolego. Wpisałeś się duużymi fontami w ten niechlubny proceder
                        • hobbes1980 Re: do "patrioty" 19.02.13, 20:28
                          W zyciu nie uznałbym tych waszych smiesznych wojenek za "dyskusje rozumnych ludzi", to po pierwsze. Po drugie twoja opinia na moj temat naprawde mi wisi, głownie ze względu na opinie jaka mam o tobie. Mnie nie obchodzi czytanie gorzkich żali bydgoszczan, nawet popartych jakimis danymi-a zwłaszcza po raz setny i w każdym wątku. Spytac by mozna ile powtórzeń ty i inne trolle uznacie za wystarczające, skoro jak dotad się nie udało osiągnąc celu, ale przeciez doskonale wiadomo ze to własnie to klepanie jest celem. Bo co innego? Masowy ruch torunian pod hasłem "Oddajmy wszystko biednej Bydgoszczy"?;) Wytarzanie Całbeckiego w smole i pierzu i wygnanie z miasta?;) Jak chcialbyś kogos w Toruniu przekonać ze w jego interesie leży aby więcej pieniędzy trafiało do Bydgoszczy? Powodzenia- altruistow jest u nas pewnie tyle samo co w Bydgoszczy. Ja się w to nie bawie, bo nie muszę. Jezeli Bydgoszcz jest pokrzywdzona to niech nie głosuje na PO, tylko na partię która zapewni im dobrobyt- tyle że nie wydaje mi się zeby program jakiejkolwiek partii był az tak na was skoncentrowany. I właśnie ta bezsilność pcha was do bezproduktywnego pieprzenia i narzekania na tym forum- po co? Ot tak. Zrozumiałbym jeszcze gdyby takie dyskusje toczyły sie na forum bydgoskim i służyły mobilizacji elektoratu pod konkretny program i wybory- ale tutaj jest to tylko bezcelowe szukanie zaczepki, z góry skazane na niepowodzenie, za to rodzące złość i znużenie zarazem- w myśl metafory która przedstawiłem. Jako mieszkaniec Torunia chcialbym tutaj czytac o Toruniu- za to na pewno nie chciałbym w każdym wątku czytac jak kolejny krzykacz wkleja "Całbecki jest toruńskim marszałkiem", "Bydgoszcz ma pół miliona mieszkańców", "Bydgoszcz jest wiecznie pokrzywdzona", "Bydgoszcz stolica Polski" itp. Widzisz? Przeczytałem większośc tych bzdur, zapamiętałem większośc z nich.... a mimo to nadal nie lubie ani ciebie ani innych trolli.
                          • naubyd Re: do "patrioty" 21.02.13, 08:58
                            Jak chcialbyś kogos w Toruniu przekonać ze w jego interesie leży aby więcej pieniędzy trafiało do Bydgoszczy?
                            Nie chcę przekonać do tego, tylko do niemania pretensji do bydgoszczan, że walczą o swoje miasto. To jest cel a nie prośba "prosimy dajcie nam trochę". To jest podstawowy wasz błąd. Nie rozumiecie o co nam chodzi..

Powtórki danych z oficjalnych stron będą tak długo na forum aż zrozumiecie, że marszałek w kwestii dofinansowania kłamie w żywe oczy. I taki podział w brew pozorom na dłuższą metę Was zniszczy.

Jako mieszkan
                            > iec Torunia chcialbym tutaj czytac o Toruniu

Tak długo jak toruńska gazeta będzie publikować materiały dot. województwa, tak długo będziemy się tu udzielać. To nie są tylko wasze sprawy. U nas takich materiałów się nie publikuje, co jest zastanawiające.

Na każdy kłamliwy w stosunku do Bydgoszczy wpis jest odpowiedź i sprostowanie. Jeśli to się zmieni, nie będzie nas na forum. Prawie nigdy żaden z nas nie komentuje waszych kłopotów lokalnych chyba że na ich rozwiązanie znowu pójdzie kasa ze wspólnej kieszeni. Wtedy mamy prawo się wypowiedzieć czy słusznie.

Bydgoszcz jest wiecznie pokrzywd
                            > zona", "Bydgoszcz stolica Polski" itp.

Ej a czyje to słowa? Bydgoszczan? Nie to są dokładnei słowa toruński troli, którzy jak mantra ciągle te sformułowania powtarzają" Ty też.
                          • naubyd Re: do "patrioty" 21.02.13, 09:03
                            Jezeli Bydgoszcz jest pokrzywdzona to niech nie głosuje na PO, tylko na partię która zapewni im dobrobyt- tyle że nie wydaje mi się zeby program jakiejkolwiek partii był az tak na was skoncentrowany.

No i widzisz, to jest najlepszy przykład, że należy wiecznie powtarzać Wam od nowa o co chodzi. I nie jest top trolowanie. Ciągle piszemy o układzie politycznym, miejscu i człowieku ustalającym lissty wyborcze, różnicach w traktowaniu okręgów itp. a Ty nadal swoje pitu pitu. Tak więc powtarzanie i tłumaczenie będzie. Czy Ci się podoba czy nie aż zrozumiesz o co naprawdę chodzi. I zrozumniesz, że nie przeciw Toruniowi a probydgosko. Dopóki marszałek będzie antybydgoski dopóty będzie też to antymarszałkowskie pisanie.
      • lokalny_patriota1 Re: Nareszcie!!! 17.02.13, 12:29
        A gdzie mam pisać o toruńskim marszałku jak nie na forum - Toruń? Nie jest on bydgoskim marszałkiem.
        • aksum78 karamba 17.02.13, 17:30
          No po Twoim poscie, nie dziwie sie , ze bydgoszczan szlak zalewa. Torunski marszalek,heheheh.
          • naubyd Re: karamba 17.02.13, 17:33
            Co by patriota nie pisał i tak nie zmienisz faktów. A fakty są takie, że ściana wschodnia wyprzedziła nas już prawie we wszystkim. Dzielenie funduszy po toruńsku zamiast ożywiać gospodarkę i rynek pracy hamuje je na wszystkich frontach. Prawda o traktorku mówi wszystko.
            • zx2012 Re: karamba 17.02.13, 17:58
              naubyd napisał:

> ... Prawda o traktorku mówi wszystko.

A u nas w mieście mamy samochody :)

• naubyd Re: karamba 17.02.13, 18:13
                Dobre :).
                Dzięki masz rację. Przyda się troszkę dobrego humoru, bo całkiem popadniemy w załamkę nad naszym regionem.
                :)))))
      • alfred_prawdomowny Re: Nareszcie!!! 17.02.13, 19:55
        Tobie czasy chłopcze pomyliły się. Jeżeli ktoś nie ubliża to nie ma o czym mówić.
    • davoo do administratorów (w tym SDB-a) 18.02.13, 10:58
      Admin powinien przede wszystkim kasować wszelkie posty, które prowadzą dyskusje do monotematu "ukrzywdzona Bydgoszcz". Jest to zwykły trolling.
      pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie
      Pomijam już, że oczywiście, powinien wycinać bezwzględnie w pierwszej kolejności posty z inwektywami, obraźliwymi sformułowaniami czy wulgaryzmami- niezależnie czy dotykają osób publicznych, prywatnych, forumowiczów, społeczności czy miast.

A jak czytam, jak niektórzy userzy z forum bydgoskiego palą głupa (przepraszam za kolokwializm)- i dziwią się naszemu zdziwieniu "bo przecież my grzeczni, a wy przewrażliwieni" - nie mam wątpliwości, że tym pilniej trzeba tematem się zająć.

Panie SDB- proszę wziąć odpowiedzialność na siebie, względnie oddelegować temat wytypowania dodatkowego społecznego administratora- śmietnik się tu zrobił- 50% nadaje się na oślą ławkę! :)
      z góry dziękujemy
      • jaz0n Re: do administratorów (w tym SDB-a) 18.02.13, 11:55
        W pełni popieram
        • naubyd Re: do administratorów (w tym SDB-a) 18.02.13, 18:57
          ja również. Szczególnie wulgaryzmy, kłamstwa i złośliwe przeinaczanie nazw miast. A także personalne ataki.
          • jaz0n Re: do administratorów (w tym SDB-a) 18.02.13, 20:42
            Jak równiez, jak wspomniano w poprzedniej wypowiedzi: 'Admin powinien przede wszystkim kasować wszelkie posty, które prowadzą dyskusje do monotematu "ukrzywdzona Bydgoszcz". Jest to zwykły trolling'. Jak nie bedzie tego, to preteksty do wulgaryzmów prędko sie skończa.
            • naubyd Re: do administratorów (w tym SDB-a) 19.02.13, 08:11
              Zależy. Jesli podaje się dane o niesprawiedliwym podziale kasy pochodzące ze strony UM i je interpretuje domagając się zmiany polityki to nie mieści się w tych kryteriach i nie jest trolowaniem
            • buttheadslayer Re: do administratorów (w tym SDB-a) 20.02.13, 18:00
              jaz0n napisał:

> Jak równiez, jak wspomniano w poprzedniej wypowiedzi: 'Admin powinien przede ws
              > zystkim kasować wszelkie posty, które prowadzą dyskusje do monotematu "ukrzywdz
              > ona Bydgoszcz". Jest to zwykły trolling'. Jak nie bedzie tego, to preteksty do
              > wulgaryzmów prędko sie skończa.

Rozumiem, że gdybyśmy wysyłali posty jak wasz przekręt sprawiedliwie, rozsądnie no po prostu zajeb...ie fajnie dokonuje podziału środków unijnych to nie byłby to w was trolling ani spam i takie wklejki mogłyby kaskadowo zadelwać wasze wioskowe fora?
      • hassleader Re: do administratorów (w tym SDB-a) 19.02.13, 05:42
        davoo napisał:

> Admin powinien przede wszystkim kasować wszelkie posty, które prowadzą dyskusje
        > do monotematu "ukrzywdzona Bydgoszcz". Jest to zwykły trolling.

Jaasne, to jest to czego oczekujesz, nie? Abyśmy byli cicho o niesprawiedliwym podziale środków. Muszę cię rozczarować, ale to po pierwsze nie przejdzie, bo trzeba wam ciągle ten fakt przypominać, bo w waszym mniemaniu wszystko jest OK, a po drugie, musisz jeszcze raz przeczytać definicję trollingu. I ją zrozumieć.
        Pamiętaj 1 do 3 na korzyść Torunia. Przypominanie o tym i nagłasnianie w mediach to trolling? Nowa, krzyżacka metoda uciszania, bo pacyfikacja tak chętnie widziana przez Lenza nie przeszła.
        Próbuj dalej.
    • snoopster Re: Admin kasuje posty krytykujące Całbeckiego!!! 20.02.13, 11:03
      Dziwi mnie, że urzędujące na toruńskim forum bydgoskie nicki, mając tyle faktów na tematy:

- nierównego podziału środków,
      - dominującej roli Bydgoszczy w województwie
      - metropolii Bydgoskiej
      - traktorkowatości Torunia

nie podpiszą nigdy pod tymi prawdami imieniem i nazwiskiem.
      • buttheadslayer Re: Admin kasuje posty krytykujące Całbeckiego!!! 20.02.13, 18:33
        snoopster napisał:

> Dziwi mnie, że urzędujące na toruńskim forum bydgoskie nicki, mając tyle faktów
        > na tematy:
        >
        > - nierównego podziału środków,
        > - dominującej roli Bydgoszczy w województwie
        > - metropolii Bydgoskiej
        > - traktorkowatości Torunia
        >
        > nie podpiszą nigdy pod tymi prawdami imieniem i nazwiskiem.

Po co firmować imieniem i nazwiskiem oczywiste fakty, które każdy może sobie wyczytać ze strony urzędu? To jakaś wioskowa nowa moda? Zresztą, skoro masz jakies ekshibicjonistyczne potrzeby to dlaczego nie dasz przykładu i sam się podpisujesz jakimś nickiem?
        • patrz_realniej Re: Admin kasuje posty krytykujące Całbeckiego!!! 21.02.13, 14:10

gdybys operował danymi wyrwanymi z czeluści swojej dupy, ośmieszajacymi głupotę cytujacego je, to też chciałbys pozostac anonimowy.
          Bydgoskie burki wiedzą, że sie błaźnią, ale chca zachowac przy tym resztki zeszmaconej gęby.
          • buttheadslayer Re: Admin kasuje posty krytykujące Całbeckiego!!! 21.02.13, 14:49
            patrz_realniej napisała:

>
            > gdybys operował danymi wyrwanymi z czeluści swojej dupy, ośmieszajacymi głupotę
            > cytujacego je, to też chciałbys pozostac anonimowy.
            > Bydgoskie burki wiedzą, że sie błaźnią, ale chca zachowac przy tym resztki zesz
            > maconej gęby.

Kolejny raz wiejski głupek z piernikowej wioski przedstawił "merytoryczny" argument w dyskusji. Jeśli nie umiesz sam kliknąć w stosowne okienko na portalu łysego znawcy gęsi, to powiedz, podeślę ci link, sam się kłamca bez żenady przyznaje jakie to jest "sprawiedliwe panisko". Tyle, że wy w tym zabitym dechamie pikutkowie nie lubicie prawdy a uwielbiacie łgarstwa. To już taka "spuścizna" hi hi, i dosłownie i w przenośni, nie mówiąc już o zamierzonej grze słów, po krzyżakach, którzy uszlachetniali wasz genotyp poprzez używanie przodków (a raczej tyłków) waszych pramatek naprzemiennie z kozami i inną rogacizną, zresztą nie zauważając żadnej szczególnej różnicy w takcie tych, hm aktów (rozpaczy).
            • patrz_realniej Re: Admin kasuje posty krytykujące Całbeckiego!!! 21.02.13, 15:11

nie zwykłem dyskutowac z bydgoskimi zeszmaconymi gębami.
              jebac bydłoskich wiecznie poszkodowanych pojebów
              • buttheadslayer Re: Admin kasuje posty krytykujące Całbeckiego!!! 21.02.13, 15:50
                patrz_realniej napisała:

>
                > nie zwykłem dyskutowac z bydgoskimi zeszmaconymi gębami.
                > jebac bydłoskich wiecznie poszkodowanych pojebów
                >

O to to. To jest właśnie kolejny przejaw kultury ale rydzykowo. Jaka wykwintna i wycyzelowana argumentacja, jaka merytoryczność. Ty chyba jesteś pracownikiem wysokiego szczebla u gęsiego pasterza? On tam takich ściąga ciężarówkami bo na ich tle może brylować niczym gwiazda pierwszej wielkości i nie czuje zagrożenia.
                • patrz_realniej Re: Admin kasuje posty krytykujące Całbeckiego!!! 21.02.13, 16:19

nie mieszaj do tego kultury, bo znasz ją jedynie ze słyszenia.
                  To po prostu naturalny ludzki odruch na takie guano jak ty
                  • buttheadslayer Re: Admin kasuje posty krytykujące Całbeckiego!!! 21.02.13, 17:29
                    patrz_realniej napisała:

>
                    > nie mieszaj do tego kultury, bo znasz ją jedynie ze słyszenia.

Próbujesz gęgać do mnie a nie do członka twojego stada. Nie piszę rodziny bo moherowa trzoda nie jest w stanie zrozumieć takiego pojęcia.

To po prostu naturalny ludzki odruch na takie guano jak ty
                    Ludzki? I znowu sobie niepotrzebnie schlebiasz. Człowieka to ty widzisz w trakcie swojego groteskowego bytowania 2 x. Raz w sytuacji gdy "zadaje paszę" do waszego/twojego koryta (choć i to niekoniecznie bo razem z automatycznym poidłem twój chlew być może jest wyposażony w system automatycznej dystrybucji karmy) i drugi raz, gdy prowadzony jesteś tam gdzie takie knury jak ty ze swoimi kumplami znajdują swoje miejsce przeznaczenia - do ubojni.

• patrz_realniej Re: Admin kasuje posty krytykujące Całbeckiego!!! 25.02.13, 12:52

• buttheadslayer Re: Admin kasuje posty krytykujące Całbeckiego!!! 25.02.13, 12:59
                        patrz_realniej napisała:

> naszczekałes sie ratlerze radosnie, ile sił w psim pysku było, ale jak zwykle nic z tego nie wynika. No poza jeszcze dobitniejszym udowodnieniem, że jako mieszkancowi burakopolii bydloszczewskiej tematyka gnoju, zwierzat i ich obyczajów (na margonesie- ze swiniami mieszkasz pod dachem, że taki biegły w ich zwyczajach jestes?) nie jest ci obca.
                        Ale nadal ukrywasz prawde o tym, skad sie biora na swiecie takie ludzkie scierwusy.
                        A może to etatowe szczekanie na forach dla agory uczyniły cie takim ludzkim odpadkiem?
                        Bo chyba nie chcesz udowadniać, że jakakolwiek ludzka rozumna istota potrafilaby sie tal sku...c dla innego celu?

Już wystarczy. Kilkakrotnie się już przedstawiałeś i ten kolejny raz niczego nie zmieni. Idź na swoje gnojowisko i wypasaj gęsi. Masz dużą szansę spotkania swojego łysego mistrza, speca wybitnego w tym fachu to sobie razem pogęgacie o wielkości swoich "umysłów" oraz waszej zabitej dechami wiochy.
                        • patrz_realniej Re: Admin kasuje posty krytykujące Całbeckiego!!! 25.02.13, 14:20

każda inicjatywa, zmierzająca do ustawienia bydloszczewickiej mieściny w szeregi jest warta uwagi!
                          Przecież musisz mieć powód, by wiecznie tkwić w komicznej figurze wiecznie wydymanego.
                          • hassleader Re: Admin kasuje posty krytykujące Całbeckiego!!! 25.02.13, 23:58
                            Szmaciarzu, dalej wyżymasz ścierkę zwaną patrząc_realniej zwierzęcym pyskiem? Zwijaj się flaku wydoić komturowe krowy. Forum nie jest dla debili więc znikaj.
              • hassleader Re: Admin kasuje posty krytykujące Całbeckiego!!! 24.02.13, 20:44
                patrz_realniej napisała:

>
                > nie zwykłem dyskutowac z bydgoskimi zeszmaconymi gębami.
                > jebac bydłoskich wiecznie poszkodowanych pojebów
                >

O, zwieracz krzyżacki puścił definitywnie. Brawo, brawo.
      • naubyd Re: Admin kasuje posty krytykujące Całbeckiego!!! 21.02.13, 09:05
        z prostej przyczyny. Dane które przytaczamy są podpisane przez ich autorów. Głównie GUS, Urząd Marszałkowski i samego marszałka.

A co do traktorka to wiadomo, że Wasz jest ładniejszy, ale nadaje się do koszenia trawy a nie orania. I tyle.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka