Gość: sam IP: *.arcor-ip.net 27.07.04, 19:41 niech Cie Bóg ma w swojej opiece Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: Torunianka odebrała życie sobie i dziecku IP: *.torun.mm.pl 27.07.04, 19:50 Ja tez jestem matka,ale nic nieusprawiedliwia tej kobiety ze pociagnela w smierc swoje dziecko,dziecko ktore zaczelo dopiero uczyc sie zycia,niech spoczywaja w spokoju,,boze miej je w swojej opiece>>>>>>>>>>>>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Torunianka odebrała życie sobie i dziecku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 19:51 Który Bóg ? Katoli ? Tez za taki czyn wysyła do piekła. lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Torunianka odebrała życie sobie i dziecku IP: *.smk.gda.pl 27.07.04, 22:24 Rubinkowo trzecie, moja dzielnica, stary tekst stary tekst... Wychodze przed blok spotykam tam znajomych oni siedzą tam zawsze, nie maja co robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Charles Re: Torunianka odebrała życie sobie i dziecku IP: *.telsten.com / *.telsten.com 27.07.04, 23:11 Gdybym uratował te życia, to wiedziałbym po co żyję. Jakikolwiek bóg niech Je ma w swej opiece. Mój Bóg, Wasz bóg, ich bóg. Współczuję mężowi i ojcu, choć pewnie wie skąd taka desperacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Bóg nie będzie miał w opiece samobójczyni IP: *.pgi.waw.pl 28.07.04, 08:23 Nie bedzie jej miał w opiece bo to samobójczyni i morderczyni w jednym, a poza tym jakaś psychiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Bóg nie będzie miał w opiece samobójczyni IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.07.04, 10:02 sam jestes psychiczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezary Re: Bóg nie będzie miał w opiece samobójczyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.04, 13:46 musiała być strasznie zdesperowana. Niech Ją i Dziecko ma Bóg ma w opiece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka musiał być jjakiś powód IP: *.petrus.com.pl 28.07.04, 22:05 musiał być jakiś powód że to uczyniła ale my sie już tego nie dowiemy co było przyczyną to pozostaje wielką tajemnicą i tylko ona mogłaby dać nam odpowiedz dlaczego to zrobiła ,być moze przyczyną był mąż niech Bóg ma ją i jej córeczkę Klaudie w opiece mysle ze był to jakiś powazny powod kazdy przezywa jakiś kryzys w życiu i widocznie ta kobieta była za słaba by nieść ten krzyż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały elf Re: podwojna tragedia :-( IP: *.torun.mm.pl 28.07.04, 17:17 ...kto sie do tego przyczynił?...kto nie podał tej kobiecie ręki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały elf Re: podwojna tragedia :-( IP: *.torun.mm.pl 28.07.04, 17:23 niech nikt nie pisze ze ta kobieta byla "psychiczna" bo wlasnie ten kto to napisal jest psychiczny. Nie nalezy mowic zle o "nieobecnych". Kazdemu zdazaja sie zalamanie psychiczne a ona akurat sobie z tym nie poradzila :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: podwojna tragedia :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 18:31 Nie nalezy mowic zle o "nieobecnych". ........no to Stalin z Hitlerem musieli być cacy. lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały elf Re: podwojna tragedia :-( IP: *.torun.mm.pl 29.07.04, 17:15 lol... TY chyba nie masz pojecia o czym piszesz? jak mozesz porownywac Stalina czy Hitlera ze zdesperowana kobieta popelniajaca samobojstwo? Zastanow sie nastepnym razem nad tym co i gdzie piszesz ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: potrójna tragedia :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 20:41 Ty elf chyba mniejszy jesteś niż piszesz.Testy z czytania ze zrozumieniem robią w 3 klasie szkoły podstawowej. Mój tekst mówi tylko tyle ,że będąc konsekwentnym ten kto twierdzi ,że o nieobecnych lub nieżywych pisze i mówi się tylko dobrze - musi stwierdzić ,że Stalin i Hiltler byli cacy. .........i to by było na tyle. lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: Bóg nie będzie miał w opiece samobójczyni IP: *.ARMnet.Torun.PL 28.07.04, 20:10 najbardziej zal mi tego dziecka. nikt nie ma prawa decydowac o zyciu czy smierci drugiego czlowieka. tym bardziej malej dziewczynki, przed ktora bylo cale zycie. matka byla straszna egoistka robiac to, zabila- nie miala prawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.r.maryja Re: Torunianka odebrała życie sobie i dziecku 29.07.04, 20:05 Widzicie do czego prowadzi brak wiary w siebie i w Boga? Oto do czeggo może prowadzic bezsens zycia spowodowany duchową pustką po wykorzenieniu wiary, religii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Torunianka odebrała życie sobie i dziecku IP: *.petrus.com.pl 31.07.04, 09:10 LOL, jesteś świetny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Torunianka odebrała życie sobie i dziecku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 15:31 smierc samobojcom... Odpowiedz Link Zgłoś