Gość: Wojtekh IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:13 No i nie był czystym aryjczykiem w typie nordyckim. W łeb się walnijcie gnoje. Do pierdla za zabicie psa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Bój w hucie....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.04, 21:17 To zwykły skandal ! Słyszałem ,że dodatkowo pieskowi jechało z ryja bo jadał kupy z trawników , był seksoholikiem i ciągle gwałcił nogę nowej właścicielki. Był jakiś wybrakowany , z Chin chyba ,albo z Tajwanu. lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciotka Re: Szczeniak w paczce - cd IP: *.bielsko.msk.pl 29.07.04, 07:58 No to rzeczywiście zasłużył na takie traktowanie, świnia, nie pies. Nieprawidłowe umaszczenie... No, należało mu się... Biedaczysko... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Szczeniak w paczce - cd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 08:19 Pani Ewa powinna teraz prześwietlić swojego męża-jeżeli coś jest nie tak z jego kręgami,umaszczeniem lub co gorsze miałby jakieś zgrubienie na ...,to do paczki go -bez żarcia i picia- na adres teściowej oczywiście.Pani Ewo-wszystko co nie rasowe odesłać. Panie Adamie-to samo dotyczy żony-też ją zweryfikować-a jak coś nie tak-to do paczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Szczeniak w paczce - cd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 11:13 Ludzie to gnoje!Tak chciałabym aby niektórych tylko na tydzień na łańcuch i do budy-szczególnie w upał i mróz.A tych kupujących w puszki i dla glodnych dzieci Afryki.Najwyższy czas żeby homo sapiens zrozumiało,że zwierzęta niewiele różnią się od nas-llluuudddzzziii.Paskudna spraw,że w zasadzie są od nas zależne a za miskę jadła oferują miłość,ciepło i dozgonną wierność,A jak jest z ludźmi? Różnie!Zawsze wiemy co możemy się spodziewać po danym zwierzęciu a co po człowieku i do czego jest zdolny nie! Na drzewa!Może wreszcie p.Prezydentowa i p.prezydent-miłośnicy zwierząt też podejmą inicjatywę a nie tylko dla biednych dzieci i nowotworów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Czasem aż mi wstyd, że jestem człowiekiem... IP: *.torun.mm.pl 29.07.04, 14:01 Pomyślcie tylko! Zwierzęta nie niszczą świata, własnego, jedynego świata, w którym żyją, nie zabijają się dla przyjemności...Szkoda słów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay co.uk Sa hodowcy,kynolodzy i przyjaciele psow. IP: *.in-addr.btopenworld.com 29.07.04, 17:00 Ludzie dziela sie na hodowcow psow,kynologow i cala reszta.Ta reszta to prawdziwi przyjaciele psow,ktorzy kochaja naszych mniejszych braci za to,ze sa.A tamci to zimne,skurwysynskie handlowo-merkantylne kregi,ktore przy pomocy psow odreagowuja swoje emocje.A juz wystawcy to najgorsze dno.Jak mozna swojego przyjaciela wozic po swiecie dla jakiejs blachy na szyje?I to dno nawet nie podlega zadnej ocenie.Po prostu DEEP END. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: Sa hodowcy,kynolodzy i przyjaciele psow. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.04, 18:49 nie uogólniałabym tak. są hodowcy, którzy kochają psy - istnieje również coś takiego jak hodowle domowe. mam tylko kilka piesków i śpią sobie z nami w łóżkach, są wygłaskane, wybiegane i szczęśliwe... wiem od kogo kupiono tego pieska. było już o tej pani kilka lat temu kilka arytykułów w gazetach. i wtedy to ją w nich oskarżano. różwnież były sprawy w sądzie... każdy kij ma dwa końce. a dziennikarze nigdy nie będą obiektywni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys PIES W PACZCE!! IP: *.torun.mm.pl 31.07.04, 10:04 wiadomo : 1 - błąd że są tacy ludzie, takie bydło ze jak sie nie podoba piesek to go w karton i zwrot...Jak zepsuty telewizor albo niedobre buty....Takich ludzi trzeba gazować allbo izolować.... 2 - przecież poczta przyjęła taką przesyłkę - i tu jest drugi problem....To jak są obsługiwane nasze przesyłki woła o pomstę do nieba..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Sa hodowcy,kynolodzy i przyjaciele psow. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 19:30 mam tylko kilka piesków i śpią sobie z nami w > łóżkach, są wygłaskane, wybiegane To jest sodomia. Albo bardziej poprawnie - molestowanie seksualne psów. lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeDe Re: Szczeniak w paczce - cd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 18:22 Sadyzm, okrucieństwo i bezmyślność ludzka. Oraz wrażenie, że jest się ponad prawem - bo ma się oczekiwania, pieniądze i wykształcenie. Tymczasem postępowanie tych Państwa godne jest postępowania zapitych meneli spod śmietnika - a może i gorsze, bo znam meneli, którzy zwierzaka nie skrzywdzą. Odpowiedz Link Zgłoś