Dodaj do ulubionych

Mam to wszystko w dupie.!

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 21.08.01, 21:08
Rydzyka, czy isc na wybory , czy jestes polakiem oraz zeby politycy ujawnili
swoj majatek
Obserwuj wątek
    • Gość: Jonek Re: Mam to wszystko w dupie.! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 21.08.01, 21:39
      To znaczy, że jesteś szczęścliwym człowiekiem - albo wręcz przeciwnie...
    • Gość: On Re: Mam to wszystko w dupie.! IP: *.szpital-bielany.torun.pl 22.08.01, 05:54
      Gość portalu: MIM napisał(a):

> Rydzyka, czy isc na wybory , czy jestes polakiem oraz zeby politycy ujawnili
      > swoj majatek

Drogi MIM-ie,
      Całkiem sporo masz w dupie, może byśmy pogadali o tym co się znajduje poza nią :-)
      Pozdrowienia - On.

• Gość: debet Re: Mam to wszystko w dupie.! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 08:39
        Gratuluję pojemności. Jeżeli nie interesuje Cię, co się dzieje wokoło, to może
        powinieneś mieszkać na pustyni, blisko budki z piwem.
        • Gość: Jack Re: Mam to wszystko w dupie.! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.01, 09:35
          Pupcie masz kolego faktycznie obszerną.
          Wiesz, my nie traktujemy forum jako skrzynki kontaktowej osób o odmiennych
          orientacjach seksualnych. Myślę, że mogłbyś zarekomendować zalety pewnych
          części swego ciała na forum bardziej tematycznym.
    • Gość: remix Re: Mam to wszystko w dupie.! IP: 10.10.73.* 22.08.01, 10:05
      Chyba Mimowi puściły nerwy, skoro nie przejmuje się niczym, to zapewne sobą też. Bóg z Mimem.
      • Gość: axon Re: Mam to wszystko w dupie.! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 17:35
        Nawet nie masz pojęcia, jak wiele mnie i innych tu zebranych interesuje co
        kryjesz w swojej wielkiej czrnej dziurze. Mniej to wszystko tam gdzie masz i
        staraj się tego nie wysr... .
    • Gość: polonus czyli jestes Amerykaninem IP: 198.138.227.* 22.08.01, 15:04
      oni podobnie jak ty maja wszystko w dupie, maja gdzies ekologie, polityke,
      ogolnie wszystko i wszystkich na okolo tak dlugo jak moja za co isc do
      najblizszego mall-a (super-hiper-market).
      O co kolwiek sie zapytasz I don''t care.
      I wbrew temu co myslisz nie jest to pozytywne porownianie...
      Ja mimo ze od dluzszego czasu mieszkam 7000km od Torunia wszystko co z nim
      zwiazane mnie interesuje... I feel really sorry for you.
    • Gość: mściciel Re: Mam to wszystko w dupie.! IP: *.wykonawcy.pl 23.08.01, 13:30
      nie ma co idioci jak pogadać o kogos części ciała mało eleganckiej brzydze się
      waszymi komentarzami.są beznadziejne głupie! tak samo jak te paplanie mima a
      swoimi wpisami wpisujecie sie w jego głupotę.
      • Gość: Kas Re: Mam to wszystko w dupie.! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 23.08.01, 19:13
        Gość portalu: mściciel napisał(a):

> nie ma co idioci jak pogadać o kogos części ciała mało eleganckiej brzydze się
        > waszymi komentarzami.są beznadziejne głupie! tak samo jak te paplanie mima a
        > swoimi wpisami wpisujecie sie w jego głupotę.

-----------------------------------
        Zwracamy uwagę koledze, za niestosowne zachowanie co ma pokazać stanowisko ogółu
        forumowiczów do takiego zachowania.
        Tobie zaś nie podoba się karcąca chamstwo reakcja ogółu.
        Może rodzice nie uczyli Cię, iż powiedzenie publiczne "mam...w dupie" jest
        naganne, a może ty czegoś nie rozumiesz ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka