Dodaj do ulubionych

Po meczu Apator/Adriana - Atlas Wrocław

IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 23.08.04, 23:07
Panie prezesie czy opłaciło się Panu oszczędzać na budżecie. Moim zdaniem to
nie była koncepcja składu z trzema juniorami , była raczej kocepcja jazdy
trzema zawodnikami i czterema sznurkami.
Jak pamiętam Panie Batorski, to Pan był jednym z ojców tego składu.
Przedsezonowe pana wypowiedzi świadcza o dosyć luźnym zwiazku z tym sportem.
Kidy słyszę , że trener stawia na Kalwasińskiego i widzi go w składzie na rok
2005 oraz chce się próbować jakiegoś młodego inostrańca to mi ręce opadaja.
Wtedy to będzie prawdziwa Pomorska Liga Młodzieżowa Panie Batorski.
Tu nie trzeba się zastanawiać w Toruniu potrzebny jest trener-menażer z
prawdziwego zdarzenia oraz 2 zawodników.
Zyczę powodzenia Prezesowi i dobrej współpracy z nowymi osobami.
Obserwuj wątek
    • Gość: ANNO Re: Po meczu Apator/Adriana - Atlas Wrocław IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 24.08.04, 09:50
      Zwalanie winy na młodzieżowców jest śmieszne. Ten, kto miał być silnym punktem
      zespołu, czyli Bajerski zdobywał 2-3 punkty w meczu. Na wiosnę liczono, że jego
      dorobek punktowy będzie w wysokości 9-11 pkt. Trzeba obiektywnie się przyznać,
      że kierownictwo dało plamę z zestawienia drużyny.
    • Gość: Krzysiek Re: Po meczu Apator/Adriana - Atlas Wrocław IP: *.zetsa.torun.pl 24.08.04, 12:20
      Do juniorów nie mam pretensji. Może trochę wiecej spodziewałem się po
      Miedzińskim szczególnie na torze w Toruniu. Ale generalnie to nie oni mieli
      ciagnać zespół. Poczatek sezony był bardzo obiecujacy pózniej zeszło z nich
      powietrze.

Natomiast po zeszłym sezonie kiedy Bajerski przywoaił po 4-5 pkt. myslałem ze
      gorzej byc nie moze. Okazuje się że się myliłem. Mysle że jego szanse na
      pozostanie w przyszłym roku w skaładzie Apatora są minimale. I mam przeczucie,
      że po zmianie kliamtu zacznie przywozić 8-10 pkt. Tak jak to robią teraz
      Chrzanowski z Kosciechą w Gdańsku.
      • Gość: kibic Re: Po meczu Apator/Adriana - Atlas Wrocław IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.09.04, 00:13
        Natomiast po zeszłym sezonie kiedy Bajerski przywoaił po 4-5 pkt. myslałem ze
        > gorzej byc nie moze. Okazuje się że się myliłem

nie da się ukryć
    • Gość: stok Re: Po meczu Apator/Adriana - Atlas Wrocław IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.08.04, 17:08
      rany o co tu jeszcze jeździć? wiadomo, że wts przyjechał walczyć bo miał o co
    • Gość: znudzony apatorem Re: Po meczu Apator/Adriana - Atlas Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.04, 15:24
      Chyba opatrzność sprawiła, że Kościecha i Chrzanowski wylądowali w
      Gdańsku.Dalszy ich pobyt w Toruniu to jazda na takim poziomie jak Bajerski.
      Ciagła walka o miejsce w zespole( mafia foruje tylko swoich) skonczyłaby sie
      dla nich startem w jednym biegu. Robert i Tomek nie wracajcie do Torunia bo
      Was zniszczą. Wszyscy i tak w Polsce wiedzą, że w apatorze to tylko można
      cieniować.
    • Gość: kulek Re: Po meczu Apator/Adriana - Atlas Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 08:45
      Batorski, Ząbik i toromistrz do składu bo kibice nie bedą chodzić na mecze.
      • Gość: lulek Re: Po meczu Apator/Adriana - Atlas Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 12:31
        to prawda
      • Gość: gnat Re: Po meczu Apator/Adriana - Atlas Wrocław IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 31.08.04, 16:39
        lol
    • Gość: kibic Re: Po meczu Apator/Adriana - Atlas Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 17:22
      karwan do mebli
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka