Gość: znaczek IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 16:32 Gdzie w Toruniu są sklepy filatelistyczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiech Re: Mam ważne pytanie IP: 217.97.134.* 03.04.02, 16:44 dosyć nietypowe raczej... kiedyś (parę lat temu) był taki sklep na Kopernika, ale czy jeszcze istnieje - nie mam pojęcia! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Mam ważne pytanie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 16:56 Gość portalu: Wiech napisał(a): > dosyć nietypowe raczej... > kiedyś (parę lat temu) był taki sklep na Kopernika, ale czy jeszcze istnieje - > nie mam pojęcia! > :) Tak vis a vis domu Kopernika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Mam ważne pytanie IP: 198.138.227.* 03.04.02, 17:16 Gość portalu: Krzyżak napisał(a): > Gość portalu: Wiech napisał(a): > > > dosyć nietypowe raczej... > > kiedyś (parę lat temu) był taki sklep na Kopernika, ale czy jeszcze istnie > je - > > nie mam pojęcia! > > :) > > Tak vis a vis domu Kopernika a ten blisko skrzyzowania chelminskiej i szewskiej juz nie istnieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Mam ważne pytanie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.04.02, 17:45 Gość portalu: polonus napisał(a): > Gość portalu: Krzyżak napisał(a): > > > Gość portalu: Wiech napisał(a): > > > > > dosyć nietypowe raczej... > > > kiedyś (parę lat temu) był taki sklep na Kopernika, ale czy jeszcze i > stnie > > je - > > > nie mam pojęcia! > > > :) > > > > Tak vis a vis domu Kopernika > > a ten blisko skrzyzowania chelminskiej i szewskiej juz nie istnieje? Niestety, padł jakis czas temu. Odpowiedz Link Zgłoś