carmen19 25.09.04, 13:53 gdzie w Toruniu mają swoja siedzibę? Może ktoś ma z nimi kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tellyjelly Re: Hare Kriszna 25.09.04, 18:24 niestety nie maja siedziby, najblizsza w bydzi oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Hare Kriszna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 18:39 na stronie głównej: www.miasto.torun.pl są wszystkie kościoły i związki wyznaniowe. Odpowiedz Link Zgłoś
carmen19 Re: Hare Kriszna 25.09.04, 19:02 No i właśnie tam przeczytałam, że na ul.Wiązowej jest Ośrodek Międzynarodowego Towarzystwa Świadomości Kryszny. Nie wiem tylko czy ta info jest aktualna? Czy mają jakieś spotkania, itp.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Hare Kriszna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 19:03 A co? Brak ci świadomości Kryszny? Odpowiedz Link Zgłoś
carmen19 Re: Hare Kriszna 25.09.04, 19:51 Chcę po prostu spotkać się z tymi ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
carmen19 Re: Hare Kriszna 26.09.04, 10:26 A dlaczego Wy się ich tak czepiacie? Zwyczajnie spytałam czy ma ktoś z nimi jakiś kontakt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nu Re: Hare Kriszna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 20:24 zostawcie ją łaskawie, tak? Hare to religia taka sama jak wszystkie inne. nie wiecie jak jej pomóc to się nie wtrącajcie... Odpowiedz Link Zgłoś
carmen19 Re: Hare Kriszna 26.09.04, 20:32 Nu, a Ty jesteś z Hare? Nie rozumiem dlaczego jak ktoś mówi coś o innych religiach to odrazu są bezsensowne komentarze... nauczmy się szanować inne niż nasze poglądy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nu Re: Hare Kriszna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 19:23 nie, nie jestem z Hare ale uważam że ludzie powinni nawzajem szanować swoje poglądy a nie je wyśmiewać dlatego że są inne. Pozdrawiam i życzę owocnych poszukiwań:) Odpowiedz Link Zgłoś
tellyjelly Re: Hare Kriszna 27.09.04, 16:02 na wiązowej kolo ktorej mieszkam nie ma takiego osrodka albo nie widzialam , sprawdze jeszcze ale chyba nie ma w ogole w toruniu tez mnie to interesuje, napisz do mnie na meila Odpowiedz Link Zgłoś
reeeyo Re: Hare Kriszna 27.09.04, 18:23 Ależ smutno, w tym wątku, ojej, nie obrażaj się, ojejej, Tormięsu nie ma to i religie wegetatywne hę? się polaryzują hę? OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynka Re: Hare Kriszna IP: *.petrus.com.pl 27.09.04, 22:07 Moze zapytaj na podmurnej w Domu Muz albo w Domu Kultury tam gdzie te kolorowe mury ( kurcze nazwa ulicy wyleciała mi z głowy) Bo wiem ze oni kiedyś organizowali tam jakieś spotkania. Moze tam Ci dadza jakiś kontakt. Nie zmieniłabym religii ale uważam że Ci ludzie są bardzo fajni. Kiedyś ale to bylo kilka lat temu utrzymywałam kontak t z tymi osobami poczesci służobowy bo robiliśmy reportaż o nich ale miło te kontakty wspominam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justynka Re: Hare Kriszna IP: *.petrus.com.pl 27.09.04, 22:16 Mam nadzieje że moje wiadomości Ci sie przydadza. Fakt że to było jakiś czas emu ale napewno pracownicy beda pamietali tych ludzi. Robili pyszne jedzenie:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. Rydzyk Re: Hare Kriszna IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 28.09.04, 16:43 Ty sekciarzu jeden! Won antychryście! HaryKriszna Ci we łbie! Zaraz za to na nasze konto 5000 $ wpłacić za pokute. Odpowiedz Link Zgłoś