jakub_lauder 28.12.04, 11:21 Z Torunia mialo jechac 12 czy 13 osob, w artykule jest o 4. To ile w koncu pojechalo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: torunianka Re: Torunianie obserwowali wybory na Ukrainie IP: *.petrus.com.pl 28.12.04, 19:57 Dobrze, że torunianie też włączyli się do grona obserwatorów wyborów na Ukrainie. Szkoda, że GW tak na raty pisze o naszych obserwatorach. Wyjeżdżał Dominik Antonowicz z PO a wrócił Jakubaszek z PiSu;) A wyższej rangi politycy obu ugrupowań nie wyjechali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostr Re: Torunianie obserwowali wybory na Ukrainie IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 30.12.04, 20:43 na ukraine pojechało dużo więcej osób niż 4 dlaczego akurat się pisze o tych 4 "apolitycznych" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Podobno mieli problemy IP: *.tvk.torun.pl 02.01.05, 21:33 Bo ostro pochlali i wyrzucili ich z hotelu :) Ha ha pipsuaroska przyszlość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek21 Święta spędzili daleko od domu IP: *.torun.mm.pl 03.01.05, 21:10 Nie wiem w jakim celu wypisywane są nie trzymające się kupy teksty. Mogę powiedzieć tylko jedno że na miejscu Jakubaszka i pozostałej grupy obserwatorów nie chciałoby mi się jechać taki kawał opuszczając w Święta rodzinny dom. Wolałbym poleniuchować, pooglądać TV, pójść na spacer, a nie jechać "na jakąś tam Ukraine". Może inni nie doceniają tego że znalazła się taka grupa młodych Torunian, ale ja to doceniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostr Re: Święta spędzili daleko od domu IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 04.01.05, 01:29 a ja nie doceniam bo pojechalo trzy razy wiecej ludzi ale pozostali jakos nie potrzebowali rozglosu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypisowiec Re: Torunianie obserwowali wybory na Ukrainie IP: *.akademiki.uni.torun.pl 05.01.05, 14:56 jakubaszek byl na tyle kompetentny ze wyslali go do lwowa, gvdzie nie mogl nic spieprzyc a i po polsku mogl sie dogadac jak zamawial wodeczke.... oprocz pisiakow pojechalo pare osob do lublina zeby nie miec nic wspolnego z pisem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Podobno mieli być obiektywni????? IP: *.geofizyka.torun.pl 07.01.05, 11:03 Dziwi mnie tylko zachowanie obiektywnych obserwatorów... podobno mieli być bezstronni a tutaj wielka impreza ze zwolennikami Juszczenki??!! Proszę mnie źle nie zrozumieć, sam jestem za demokracją, ale do obiektywizmu tutaj jeszcze daleko. Swoje poparcie mogli ew. wykrzyczeć w Polsce... Ale tam? Trochę to dziwnie wygląda, jak tuż po zamknięciu lokalu "bezstronni" obserwatorzy wiwatują na cześć jednego z przywódców. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b3ut Re: Podobno mieli być obiektywni????? IP: *.torun.mm.pl 07.01.05, 18:07 też byłem co najmniej zdziwiony jak zobaczyłem zdjęcia polskich obserwatorów, którzy tuż przed wyjazdem fotografowali się na tle plakatu Juszczenki. Jeśli ktoś nie potrafi ukryć swoich sympatii powinien kibicować z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markus Każdy ma jakieś sympatie polityczne IP: *.torun.mm.pl 07.01.05, 18:21 Każdy ma jakieś sympatie polityczne i nic w tym złego. Jeśli jedzie się jako obserwator międzynarodowy to należy zostawić je w domu. I tak zrobili wszyscy jadący z PiSu i z PO z Torunia. Nie słyszałem aby któryś z wysłanników agitował, jechał z flagami Juszczenki, czy pomarańczowymi szalikami. A jeśli ekipa skończyła prace w komisji i zachowała należyty obiektywizm to dlaczego nie mogła cieszyć się z innymi Lwowiakami z wygrania Juszczenki? Nie dajmy się zwariować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Torunianie obserwowali wybory na Ukrainie IP: *.torun.mm.pl 09.01.05, 15:43 Nie można pozostawić bez komentarza głupot których napisał sceptyk. Z tego co mi wiadomo to na Ukraine pojechało 4 obserwatorów a nie 12 bo Centralna Komisja Wyborcza nie była przygotowana na rejestracje 3000 grupy obserwatorów delegowanej przez PiS. A z Torunia pojechało 2 młodych PiSiaków i 2 osoby nie związanew z PiSem. Tak poza tym z nielicznych tu wypowiedzi można wywnioskować wielką zawiść do ludzi którzy poświęcili swoje święta po to aby być "świadkami prawdy" tego co dzieje się na Ukrainie. Być może są to osoby związane z PO o których nie napisano w Gazecie, może ktoś inny. Ja tego nie rozumiem. W każdym bądź razie Wyborcza powinna wszystkim poświęcić tyle samo miejsca, a nie faworyzować jedną z grup. Odpowiedz Link Zgłoś