Dodaj do ulubionych

Torunianie obserwowali wybory na Ukrainie

28.12.04, 11:21
Z Torunia mialo jechac 12 czy 13 osob, w artykule jest o 4. To ile w koncu
pojechalo?
Obserwuj wątek
    • Gość: torunianka Re: Torunianie obserwowali wybory na Ukrainie IP: *.petrus.com.pl 28.12.04, 19:57
      Dobrze, że torunianie też włączyli się do grona obserwatorów wyborów na
      Ukrainie. Szkoda, że GW tak na raty pisze o naszych obserwatorach. Wyjeżdżał
      Dominik Antonowicz z PO a wrócił Jakubaszek z PiSu;)

A wyższej rangi politycy obu ugrupowań nie wyjechali?
    • Gość: ostr Re: Torunianie obserwowali wybory na Ukrainie IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 30.12.04, 20:43
      na ukraine pojechało dużo więcej osób niż 4 dlaczego akurat się pisze o tych 4
      "apolitycznych"
    • Gość: Zygmunt Podobno mieli problemy IP: *.tvk.torun.pl 02.01.05, 21:33
      Bo ostro pochlali i wyrzucili ich z hotelu :)
      Ha ha pipsuaroska przyszlość.
      • Gość: lolek21 Święta spędzili daleko od domu IP: *.torun.mm.pl 03.01.05, 21:10
        Nie wiem w jakim celu wypisywane są nie trzymające się kupy teksty. Mogę
        powiedzieć tylko jedno że na miejscu Jakubaszka i pozostałej grupy obserwatorów
        nie chciałoby mi się jechać taki kawał opuszczając w Święta rodzinny dom.
        Wolałbym poleniuchować, pooglądać TV, pójść na spacer, a nie jechać "na jakąś
        tam Ukraine". Może inni nie doceniają tego że znalazła się taka grupa młodych
        Torunian, ale ja to doceniam!
        • Gość: ostr Re: Święta spędzili daleko od domu IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 04.01.05, 01:29
          a ja nie doceniam bo pojechalo trzy razy wiecej ludzi ale pozostali jakos nie
          potrzebowali rozglosu
    • Gość: Obi Re: Błazny IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 03.01.05, 21:04
    • Gość: antypisowiec Re: Torunianie obserwowali wybory na Ukrainie IP: *.akademiki.uni.torun.pl 05.01.05, 14:56
      jakubaszek byl na tyle kompetentny ze wyslali go do lwowa, gvdzie nie mogl nic
      spieprzyc a i po polsku mogl sie dogadac jak zamawial wodeczke....
      oprocz pisiakow pojechalo pare osob do lublina zeby nie miec nic wspolnego z
      pisem....
    • Gość: kamil Podobno mieli być obiektywni????? IP: *.geofizyka.torun.pl 07.01.05, 11:03
      Dziwi mnie tylko zachowanie obiektywnych obserwatorów... podobno mieli być
      bezstronni a tutaj wielka impreza ze zwolennikami Juszczenki??!!
      Proszę mnie źle nie zrozumieć, sam jestem za demokracją, ale do obiektywizmu
      tutaj jeszcze daleko. Swoje poparcie mogli ew. wykrzyczeć w Polsce...
      Ale tam? Trochę to dziwnie wygląda, jak tuż po zamknięciu lokalu "bezstronni"
      obserwatorzy wiwatują na cześć jednego z przywódców.

pozdrawiam
      • Gość: b3ut Re: Podobno mieli być obiektywni????? IP: *.torun.mm.pl 07.01.05, 18:07
        też byłem co najmniej zdziwiony jak zobaczyłem zdjęcia polskich obserwatorów,
        którzy tuż przed wyjazdem fotografowali się na tle plakatu Juszczenki. Jeśli
        ktoś nie potrafi ukryć swoich sympatii powinien kibicować z Polski.
        • Gość: markus Każdy ma jakieś sympatie polityczne IP: *.torun.mm.pl 07.01.05, 18:21
          Każdy ma jakieś sympatie polityczne i nic w tym złego. Jeśli jedzie się jako
          obserwator międzynarodowy to należy zostawić je w domu. I tak zrobili wszyscy
          jadący z PiSu i z PO z Torunia. Nie słyszałem aby któryś z wysłanników
          agitował, jechał z flagami Juszczenki, czy pomarańczowymi szalikami. A jeśli
          ekipa skończyła prace w komisji i zachowała należyty obiektywizm to dlaczego
          nie mogła cieszyć się z innymi Lwowiakami z wygrania Juszczenki? Nie dajmy się
          zwariować!
    • Gość: tomi Re: Torunianie obserwowali wybory na Ukrainie IP: *.torun.mm.pl 09.01.05, 15:43
      Nie można pozostawić bez komentarza głupot których napisał sceptyk. Z tego co
      mi wiadomo to na Ukraine pojechało 4 obserwatorów a nie 12 bo Centralna Komisja
      Wyborcza nie była przygotowana na rejestracje 3000 grupy obserwatorów
      delegowanej przez PiS. A z Torunia pojechało 2 młodych PiSiaków i 2 osoby nie
      związanew z PiSem.
      Tak poza tym z nielicznych tu wypowiedzi można wywnioskować wielką zawiść do
      ludzi którzy poświęcili swoje święta po to aby być "świadkami prawdy" tego co
      dzieje się na Ukrainie. Być może są to osoby związane z PO o których nie
      napisano w Gazecie, może ktoś inny. Ja tego nie rozumiem. W każdym bądź razie
      Wyborcza powinna wszystkim poświęcić tyle samo miejsca, a nie faworyzować jedną
      z grup.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka