Gość: Tot IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.03.05, 20:55 Może jego samobójstwo ma coś wspólnego z np. aferą wokół GEANTA? Czy to pytanie retoryczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Juzio Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 22:58 Koniec ery porszaków na ulicy Moniuszki! i co mu z tego przyszło,że kasy miał jak lodu? łatwo przyszło, łatwo poszło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atsuj Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.torun.mm.pl 12.03.05, 09:29 A Ty wielki katoliku jeżdziłeś tramwajem?. To był wspaniały człowiek, i bardzo go szkoda. A po Tobie zazdrośniku kto będzie płakał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.petrus.com.pl 12.03.05, 16:04 to brzmi troche jak zazdrosc.... Odpowiedz Link Zgłoś
onequestion Re: Samobójstwo właściciela Reala 11.03.05, 23:04 Uszanujcie zmarłego i jego rodzinę - nie piszcie obraźliwych tekstów pod jego adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtekh Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.05, 23:05 racja uszanujcie. My uszanujmy. (*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiwi Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: 212.244.154.* 13.03.05, 11:46 Szanujemy że w toruniu już po żużlu. Chyba trzeba będzie kowalika od paleciaka w marwicie zabrać. hehe. Pozdro z Bydzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip86 Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:07 (*)(*)(*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gessa Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 00:26 Nie widze powodów by mu oszczędzać - w piekle smarzy się zwykły hochsztapler, krętacz i oszust, a media trąbią o śmierci filantropa i uczciwego przedsiebiorcy. O nieboszczykach nie zwyklo sie mawiac zle, wiec pisze nie o denacie tylko o Szrajerze. Co za obluda, dementowane sa informacje jakoby nie mial wcale problemoow finansowych i nie one mialy byc motywem jego smierci, ale z jakiego powodu w takim razie facet dal sobie siana?? Zwyczajnie słaby, tchórzliwy. Pracowal na to cale zycie i w koncu dopadlo go przeznaczenie. No mercy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atsuj Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.torun.mm.pl 12.03.05, 09:35 Bardzo brzydko piszesz ale myślę że to z zazdrości że miał kasę, tacy już są Polacy,Jeśli wiesz o nim ze był hoksztaplerem zgłoś to Policjii, a nie szkaluj dobrego człowieka ( ja to wiem napewno) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.petrus.com.pl 12.03.05, 16:06 twoje slowa sa chamskie sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szkoda Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: 212.160.172.* 14.03.05, 10:26 Dlaczego gessa ( lepiej do Ciebie pasuje giess) nie znałeś człowieka więc nie powinieneś wypisywać tych bredni. Był dobrym człowiekiem ( umiał dzielić się wszystkim i z każdym) , szanował ludzi , o co teraz bardzo trudno zwłaszcza gdy się posiada spory majątek. Zobaczymy, kto z Torunia godnie go zastąpi bo jakoś do tej pory nikt z większych biznesmenów nie miał takiego gestu. Dla mnie odszedł ktoś wyjatkowy i uważam , że ta śmierć była niepotrzebna. Dlaczego tak młody i dlaczego nie wołał o pomoc????? Tylko jak w mieście pachołków Strzecha robić interesy, w mieście , w którym dwa drzewa potrafią wycofać kapitał zagraniczny. Ochrona środowiska. Ludzie nie dajmy się zwariować. Kto tworzy miejsca pracy dla nas? Ciekawe ilu z Was podjęłoby ryzyko tak jak Mirek stworzenia miejsc pracy a w konsekwencji było w stanie ryzykować całym swoim majątkiem a nawet nie tylko.... Więc dajcie spokój bo Ci którzy go znali wiedzą, że utracili w swoim życiu kawałek siebie i swoich marzeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Ochódzki Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.icpnet.pl 18.03.05, 21:03 Pamiętaj, Ciebie też dopadnie przeznaczenie i oby nikt tak o Tobie nie pisał... chociaż mam wątpliwości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 08:30 jestem załamana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan henryk Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.03.05, 09:14 A może to wcale nie było samobójstwo.W przypedku współwłaściciela Rawexu do dziś wiele okoliczności budzi poważne wątpliwosci.W tle jest duża,brudna kasa i ludzie,którzy w takim kontekście nie chcą być bohaterami mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 12:37 ty gessa, spod znaku IP "neoplus.adsi tpnet", wiemy, ze jestes "jątrzacy leszek", przestan wysmiewac sie z Torunia chocby przy ludzkiej tragedii, OK? Twoja podłosc nie ma granic, nawet teraz na siłe próbujesz wymyślać brudy? Znasz przyczyne smierci, by oczerniac człowieka po śmierci? Wracaj na swoje bydgoskie forum i tam napisz jeszcze 10 tematów o wyższosci Bydgoszczy, ale od ludzkiej tragedii - WARA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
gorliwy.litwin Re: Samobójstwo właściciela Reala / do moralisty 12.03.05, 13:53 I co dalej z REALEM. Jaki był statut prawny firmy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powolny.estończyk Re: Samobójstwo właściciela Reala / do moralisty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 18:59 Nie statut tylko status ale i tak odpowiem. Pod tą samą nazwą była spółka akcyjna i działalność gospodarcza prowadzona na małżonkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylvii__S Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 14:46 Macie może jego zdjęcie, ciakwe jak facet wyglądał.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 15:32 Ciekawosc to pierwszy stopien do piekla! !Uszanujcie Czlowieka! Wierzyc mie sie nie chce, ze ludzie potrafia byc tak podli i bezduszni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.petrus.com.pl 12.03.05, 16:08 no bardzo byl przystojny sporo ponad przecietnie jesli juz o to pytasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.05, 13:00 nie interesuj sie zabardzo ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 19.03.05, 20:53 Znałem widziałem właściciela Reala był cholernie przystojny dynamiczny i pełen wiary w ludzi.!!! Nigdy nie odmówił potrzebującemu !!! Straciliśmy WSPANIAŁEGO CZLOWIEKA !!!! Gdyby w każdym z nas było tyle zrozumienia świat stałby się piękniejsz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 20:09 "Wszystko umiera pozostaje pamięć dobrych uczynków" to jest przesłanie dla tych , których obdarował, a którzy nie mieli twarzy, ażeby Go godnie pożegnać. Wyciagali ręce po pieniądze nie pytając skąd je posiada i jakim kosztem. W momencie kiedy brali był dla wszystkich przyjacielem, gdy umarł stał się Świętej pamieci albo Panem Mirosławem. Prawdziwym jest przysłowie , które mówi, że prawdziwych przyjaciół poznajemy w biedzie. Mam nadzieje , że wszyscy Ci do których pije wyciągną nauczke na przyszłość. Ze szczególnym przesłaniem do "najbliższego przyjaciela" który Go zdradził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:41 I administracji teatru który zdjął tablicę w dniu pogrzebu. lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 21:09 Tak można było przypuszczać, że ze strachu przed "Szrekiem" administracja prędzej wyrzeknie sie swojej godności i wyzbedzie ludzkich uczuć , niż narazi sie na niesławe u mości panującego. To nie tylko Teatr pisł do Mirka listy z prosbami o pięniądze ale i inne jednostki administacyjne w Toruniu - ciekawe czy żegnali Mirka ze stacji BP., czy chowali sie po krzakach???????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 21:16 Szanowna Dyrekcjo Teatru!!!!!! Mirek jak przypuszczam zapłacił Wam za swój wieniec i pożegnanie w gazecie. Potwierdza się stara prawda, że "chłop i aktor" nie mają honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:33 To zwykłe skur....stwo Teatru i pani dyrektor. Facet jeszcze nie ostygł a oni w dzień pogrzebu ściągnęli wielką tablicę z przed teatru. Ciekawe jak się czują sponsorzy którzy jeszcze tam wiszą ze swoimi reklamami i mają to szczęście że jeszcze żyją. lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.05, 21:51 Jest mi niesamowicie przykro, że ludzie mogą byc tacy bezduszni i okrutni. Mirek był dla mnie wzorem człowieka wierzącego w ludzi, bardzo honorowy i ten honor go zgubił. Szkoda, że tak mało jest jemu podobnych osób w Toruniu. Nie spodziewałam się, że tak szybko odejdzie i , że to ja będę świadkiem jego przeznaczenia ale tak musiało być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polityk cienia Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 03:59 Że chłop i aktor .Kto ma bronić honoru aktora który, młody człowieku,niemożen być pochowany na cmentarzu jeszcze niedawno.Co ty wiesz o życiu?A że ONA REBEKA w niezapomnieniu czeka to już zupełnie inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.05, 21:33 Mocno ale trafnie napisane. Byłem na pogrzebie. Ogromy ból i żal. Nie rozumiem o kim piszesz jako przyjacielu który go zdradził? Czyżby to była inna postać niż ci TRZEJ z listu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad żal mi ciebie -oby o tobie nie rozpuszczano plotek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 14:52 żal mi ciebie - oby o tobie nie rozpuszczano plotek po Twojej smierci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cd Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.torun.mm.pl 12.03.05, 15:36 czytając niektóre posty wychodzi "polaczkowatość" autorów, nic nie potrafią uszanować, ochyda niech odpoczywa w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.torun.mm.pl 12.03.05, 17:02 Dajcie już jemu spokój!To był na prawdę dobry człowiek,a co robił i w jaki sposob zarabiał pieniądze to była tylko i wyłącznie jego sprawa NIECH JUZ SPOCZYWA W SPOKOJU!:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torunianin Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 17:16 Tak, jego wyłacznie sprawa? A to, że jako podtnicy musimy pokryć straty wywołane jego działalnością to też jego prywatna sprawa??? Ile miasto na jego "kantach" straciło, kto za to zapłaci?? Bo umarł to się stał święty czy jak? Przepraszam Hitler też nie zyje, to i nim tez "dobrze albo wcale"..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEKARZ twój BEŁKOT ŚWIADCZY O DUŻYM UPOŚLEDZENIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 19:18 UMYSŁU POWINIENEŚ CHODZIĆ DO PSYCHIATRY . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GO JAKI TOŁOBUZ PORÓWNUJE GO DO HITLERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 19:21 NIECH PODA SWÓJ E-MEIL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-Do Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: 212.160.172.* 14.03.05, 10:36 Powiedz o konkretach, jakich kantach??? Nie wierzę, że ludzie mogą być tak podli i oskarżać na podstawie doniesień prasowych i pomówień. Popatrz czy sam nie robisz inwestycji żeby zarobić. Trzeba być anormalnym żeby z założenia inwestować i zakładać stratę...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 22:42 Smutne to życie żal człowieka. Nie znałam go jedynie słyszałam od innych co pracowali z nim, że był w porządku. Skoro przecięny pracownik wypowiada się o swoim szefie pozytywnie to cos to oznacza. Żal mi jego żony i jego dzieci wyrazy współczucia. Poprostu zapalmy świeczkę i sznujmy życie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihi A kiedy koleżankę wyprowadzą w kajdankach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 19:41 Bo piszesz, ze pracuje tam od wielu lat, a wiesz, że panowie z Grudziądzkiej już tam raz byli, na razie zabrali akta, następnym razem jak przyjda to wyprowadzą paru pracowników w "obrączkach" na łapkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan henryk Re: A kiedy koleżankę wyprowadzą w kajdankach? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.03.05, 20:24 Cieszę się niezmiernie.Po niezwykle nerwowych reakcjach urzędniczyn i ich przydupasów widać,że strzał był celny.Sparaliżowanym strachem radzę odejście na własną prośbę.W końcu to nie pańszczyzna i nikt nikogo na siłę do pracy nie zmusza.Zawsze można założyć firmę i zostać prywaciarzem czyli pasożytem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: A kiedy koleżankę wyprowadzą w kajdankach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 20:38 Zauważ kretynie że ty i urzędnicy żyją z ....prywaciarzy i ich podatków. Jeżeli oni są pasożytami to kim ty jesteś ?, oprócz tego ,że jesteś psychopatą ogarnietym manią "obrączek" i tym podobnych gadżetów. Ucieczka "pasożytów" z tego miasta ma już miejsce : Elana , Erbud , Spółdzielnia Mleczarska , Budlex , Opatrunki ( cichaczem ) , Płatki ( cichaczem ) ...i wielu innych. Pasożyty uciekają , pozostanie zdrowy człon : Zaleś ze spółdzielniami , spółki gminne - MPK , wodociągi , gazownia itd ... nawet PEC upadnie jak Sochaczew powyciąga mu spółdzielnie z ogrzewania. "Zdrowy człon" wypieprzy pasożytów do innych miast ,albo i krajów !!! Ciekawe gdzie ci wtedy gregor robotę wyszuka. Tacy jak ty tworzą klimat w tym mieście. Pamietaj : pasożyty zadbaja o siebie ! Kto zadba o ciebie ? lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan henryk Re: A kiedy koleżankę wyprowadzą w kajdankach? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.03.05, 21:15 Pominę "kretyna",wystarczy,że jesteś "inteligentny inaczej".Rozumiem,że jesteś członkiem zadowolonej z siebie i swych dotychczasowych osiągnięć mafii urzędniczej.Nie dziwi mnie zatem ,że nie zrozumiałeś intencji zawartych w mojej wypowiedzi,a przede wszystkim tego,że jestem właśnie owym prywaciarzem,którego podatki tacy jak ty i tobie podobni przepuszczają lekka rączką.Starałem się unikac określeń bardziej dosadnych,ktorymi tak chętnie szermujesz,więc nadal nie mam pewności,czy twoja urzędnicza łepetyna wszystko zrozumie.Ale to już twój problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Torunianka Re: A kiedy koleżankę wyprowadzą w kajdankach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 23:26 W obliczu tej tragedii nie powinniśmy spekulować ani żle, ani dobrze. Rodzinie składam wyrazy głębokiego współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Re: A kiedy koleżankę wyprowadzą w kajdankach? IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.05, 00:20 Pan sie nie lola nie denerwuje, to przeciez psychiczny, taki wie Pan, folklor tego forum, nasz Glupi Jasio, ze sie tak wyraze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: A kiedy koleżankę wyprowadzą w kajdankach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 14:06 No popatrz,zawsze jakoś tak rolników z folklorem kojarzyłem. Dobrze ,że choć szczerze wyznałeś pochodzenie społeczne, choć po prawdzie trudno było by ci je ukryć skoro już raczyłeś swoje treści żołądkowe na tym szanownym forum wylać. lol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolnik Re: A kiedy koleżankę wyprowadzą w kajdankach? IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.05, 22:17 No wlasnie wowku, chlop potega jest i basta, nawet jak trzeba to klonic moze przysunac.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 13.03.05, 07:14 Był bardzo przystojnym facetem. Typ południowca. Był również inteligentny. facet z wielkim apetytem na życie. Co mogło doprowadzić Go do takiej decyzji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Tam gdzie trafił jest na pewno gorąco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 07:35 Piszesz, że facio w typie południowca, czyli ok, bo zapewne trafił teraz fo pewnego miejsca, gdzie jest bardzo gorąco.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 13.03.05, 12:24 jestem porazony tym nieszczeciem. To byl fajny gosc. Szkoda i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Depresja? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 13.03.05, 14:43 Moze mial gleboka, nieleczona depresje, bo wczesniej byly inne proby samobojcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sded Re: Potwierdzam. Mam koleżankę w UM. I mówiła mi, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 15:48 A jak ma być dobrze jak w dyrektory poszły takie "autorytety" jak szpak czy ten drugi burak co położył Agrę. To ma być kadra kierownicza. Oni nadają się najwyżej na szatniarza w socjalistycznym geesie ( to był komplement).Ale uwaga nie zostawiać nic w kieszeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reduta.slowa@.pl Re: Potwierdzam. Mam koleżankę w UM. I mówiła mi, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.05, 12:28 Skontaktuj się pod tym adresem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Polonia straci więcej , niż Apator IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 13.03.05, 16:26 Mam wrażenie , że wbrew potocznym opiniom to Polonia straci więcej na tej tragedji , bo i Protasiewicz i Sawina byli w kieszeni Reala. A Protasiewicz nawet zewrwał nawet kontrakt z Pentelem. A przemondrzały Bajerek jeszcze wróci na kolanach w łaski Karwana. A Apatorowi Karkosiki pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julcia Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 13.03.05, 18:22 On pomagał naprawde wielu ludziom dzielił sie z innymi tym co miał z całego serca,ale dlaczego niedał pomoc sobie:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glutek Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 22:35 To wszysko smierdzi Litwa , bladz ssuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 08:28 Jesteście załośni!!! Człowiek nie zyje, a wy zachowujecie sie jak hieny!!! Zal mi was!!! CO SIE DZIEJE Z LUDZMI W TYM KRAJU??? Juz widze jak po wyborach bedziemy wieszac na drzewach wszystkich którzy maja coś więcej lub inaczej myślą!!! Wyrazy wspólczucia dla rodziny i współpracowników!!! Powiem tylko tyle: wszyscy ponad przeciętni wzbudzali emocje i zazdrość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: Ltwa ssuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 10:28 Glutek masz racje Litwa to ssuka i ku.. , a Kwasniewski taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: 62.244.137.* 14.03.05, 12:14 Z ocenami bardzo łatwo. Radziłbym więc powstrzymać sie do momentu uzyskania pełnych informacji. Jest to tm bardziej nieprzyzwoite w obliczu samobojstwa tego Pana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 13:04 Szanowni Państwo! Przeczytałem wszystkie posty. Włosy dęba stają po zapoznaniu sie z kilkoma z nich. Potwierdza sie stara zasada: człowiek człowiekowi - gorzej jak - wilkiem! Od razu wyjaśniam: znałem Mirka od wielu lat.Widziałem jak wdrapywał sie na takie szczyty o jakich większość z piszących nie ma pojęcia, że istnieją! On i tylko on samodzielnie do tego doszedł. Nie odziedziczył niczego, nikt mu nie dał niczego.Sam doprowadził do tego co miał. Żadna z osób piszących nie wzniosła się ponad przeciętnośc i nie zastanowił się : ile on dał innym ! Ile osób zatrudniał! Ile osób z nim współpracowało i miało zajęcie! Zawiśc i sama zawiśc kieruje ludźmi! Jestem bardzo zaskoczony i rożżalony. Nie wychwalam go pod niebiosa ale nie moge przejśc obojętnie wobec takiego gadania. Dziwi mnie też to,że jego znajomi nic nie napisali. Pozostawię to bez komentarza. Sam na koniec napiszę tak : jestem ogromnie zasmucony tym co się stało! Spuszczam głowę i cicho łkając pytam : dlaczego tak to zrobiłeś? A może można było inaczej .... Cześć Twojej pamięci !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.icpnet.pl 14.03.05, 13:40 masz racje ale nie dziw sie, że nikt z jego znajomych nie odpisał, na tak żenujące komentarze, zamiast szacunku pastwienie sie nad zmarłym, a no i czemu na forum poświęconemu śmierci tego wybitnego człowieka banda idiotów zaczyna pisać o zaleskim? Ludzie chociaż w takich momentach odłóżcie swoje tekst o tym jak wy wszystko najlepiej wiecie o wszystkim, zastanówcie się co robicie hieny cmentarne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 14.03.05, 13:44 Podpisuję sie pod Twoim tekstem... Od siebie dodam, że stare powiedzenie brzmi:"nic tak nie boli jak cudze powodzenie" ale również drugi człon tego powiedzenia brzmi: "nic tak nie cieszy jak cudze nieszczęście". Autorzy tych postów kieruja się tym drugim powiedzeniem i to jast nasza, szara i Polska rzeczywistość. Współczuję rodzinie. To wielka tragedia. Dlaczego nikt mu nie pomógł w najtrudniejszych chwilach życia, dlaczego był sam?!? Panie Boże, daj mu niebo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do anonima Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: 212.160.172.* 14.03.05, 13:57 Masz rację i zgadzam się z Tobą, że straciliśmy dobrego przyjaciela , świetnego przedsiębiorcę, którego Pan Bóg obdarzył wielkim darem. Również pamiętam jak zaczynał i wiem w jaki sposób do wszystkiego doszedł. Nie jestem tylko pewna czy powinniśmy zniżać się do poziomu niektórych przedmówców. Dla mnie zostanie tak jak pisałam wcześniej kimś wyjątkowym , który potrafił się podzielić ciężko wypracowanym majatkiem. Cześć Mirku Twojej pamięci. Nie wiem i chyba nie zrozumię jednego dlaczego ................... Nie potrafię się pogodzić z Twoją decyzją będzie nam Ciebie bardzo brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: 212.160.172.* 14.03.05, 14:56 Dlaczego TY ?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geronimo Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: 158.75.57.* 15.03.05, 10:21 zapomniales doadac: a ilu ludzi oszukal i ile podatku nie zaplacil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.polnord.pl 16.03.05, 08:59 to były interesy. Jeżeli potrafili dać się oszukać- ich sprawa, strata. Jak we wszystkim i wszędzie wygrywa silniejszy. Prawo dżungli? Od soboty czytam wasze komentarze i jestem nimi przerażona. Jak wy tak okrutni w swoich słowach byście postępowali mając to czym dysponował Mirek???! Odpowiedźcie sobie sami na te pyt. i zastanówcie się nad sobą. Nie macie prawa tak mówić !!! Mirek wygrywał i wygrywał, przebijał się bardziej i mniej skutecznie przez różnego rodzaju problemy, którym każdy prowadzący interesy musi stawić czoło! i to nie raz. Mirek był (a tak chciałabym powiedzieć jest) silnym wewnętrznie człowiekiem, musiał taki być! Był okrutnie silnym człowiekiem ... tylko dlaczego do końca ...dlaczego??? ... dlaczego tak silna osoba musiała być jednocześnie tak wrażliwą a zarazem słabą? Dlaczego w konsekwencji skutecznie pozwolił sobie na ten czyn? Boże dlaczego? Drżącym głosem pytam dlaczego??? Taki fantastyczny, dobry, czuły, z humorem facet, "niespokojny duch". Zapamiętajmy Go jako serdecznego, konkretnego, "z jajem" przebojowego przyjaciela, człowieka, który wniósł w nasze życie pozytywną energię, napędzał nas, który miał fantastyczny dar przekonywania ( jednym zdaniem potrafił dać do myslenia na pare minut nawet rozciągających się w nieskończoność), który sprawiał, że chcieliśmy działać, być... Panie Boże, proszę niech Mirek już teraz zazna w Twoim Królestwie spokój, ukojenie, to czego tak pragnął. Pozostaję z głębokim uszanowaniem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: expletive Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.torun.mm.pl 14.03.05, 14:49 Nie mogę się pogodzić z tą śmiercią i chyba nigdy nie pogodzę, widocznie miałeś powód, ale gdzieś napewno było inne wyjście. To był tak wspaniały człowiek, dośc dobrze Go znałam i wiem jaki był dobry i szczodry Oby zaznał szczęścia tam u góry-należy mu się Wielka strata i ból Najszczersze wyrazu współczucia dla rodziny Będziemy Cię dobrze wspominać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 15:03 Dziekuję, za te kilka ostatnich postów. Są jeszcze normalni ludzie wsrod nas! Wyrazy współczucia dla rodziny.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Re: Pytanie czy to było w ogóle samobójstwo? IP: 212.160.172.* 14.03.05, 15:03 DLACZEGO TO ZROBIŁEŚ NIC NIE ROZUMIĘ TAKA DECYZJA W OGÓLE DO CIEBIE NIE PASUJE........... ODPOCZYWAJ W POKOJU NIECH PAN BÓG PRZYJMIE CIĘ DO KRÓLESTWA NIEBIESKIEGO ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3465 Re: Pytanie czy to było w ogóle samobójstwo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 15:09 Dlaczego właśnie wszyscy z jednej strony dziwią się, że taka osoba targnęła się na własne życie, a z drugiej wierzą w wersję o samobójstwie. Ja bym poczekał na to co ustali prokuratura, na wyniki autopsji, bo co to za samobójsca co zostawia list w którego nic nie wynika, do tego wczesniej wysyła sms-a informujacego o swoich zamiarach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przyjaciel Re: Pytanie czy to było w ogóle samobójstwo? IP: 212.160.172.* 14.03.05, 15:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemasgda Re: Samobójstwo właściciela Reala IP: *.cable.tmark.pl 14.03.05, 16:21 Składam na ręce wszystkich bliskich i przyjaciół Pana Mirka wyrazy współczucia i głębokiego żalu.Przemek /Haffner Sopot/ Odpowiedz Link Zgłoś