Dodaj do ulubionych

IPN rozlicza byłych esbeków

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 00:18
nareszcie ktoś się dobiera do tyłka tej gansterce spod sierpai młota!
Obserwuj wątek
    • Gość: zlikwidowac ubekow znakowac czerwona farba IP: *.client.comcast.net 16.03.05, 01:55
      znakowac bylych ubekow czerwona farba i publicznie atakowac z kijami, lomami,
      czym sie da. sprawiedliwosc spoleczna musi nadejsc, i czerwonych bydlakow trzeba
      tak potraktowc jak oni swego czasu traktowali spoleczenstwo. znecac sie nad
      bydlakami, publicznie kopac i lzyc, niech scierwo zdechnie z glodu bo bedzie sie
      balo isc po zakupy. znaczyc ubeckie scierwo czrwona farba!
      • Gość: humanitarysta Re: znakowac czerwona farba IP: *.petrus.com.pl 16.03.05, 02:33
        Ja bym ich humanitarnie skazal na kary wiezenia w zawieszeniu zdegradowal a
        potem wyrzucil z policji, pozbawil uprawnien emerytalnych i mieszkan sluzbowych
        i jeszcze troche prac spolecznych dorzucil z lopata - to wystarczy.
      • Gość: s pokroić i zjeść IP: *.torun.mm.pl 16.03.05, 03:43
        facet idź do psychiatry - Solidarność nie stosowała przemocy
      • grey100 Re: znakowac czerwona farba 16.03.05, 08:40
        Mam pytanie...
        Czy w latach 80-tych byłeś równie waleczny?
        • jakub_lauder A tak naprawde... 16.03.05, 17:25
          Nie wiem czy ci trzej milicjanci, ktorzy przekroczyli swoje uprawnienia... choc
          podobno 13 grudnia wybuchla wojna, a w czasie wojny rozne rzeczy sie dzieja...
          sa tu najwazniejsi. Przyslowie mowi, karaj reke, a nie slepy mecz. Tu tez winni
          sa najbardziej ci, ktorzy tymi milicjantami kierowali - jaruzelskie, kiszczaki,
          grochowskie, millery, kwasniewskie, bieruty, cyrankiewicze, gomulki itd. Oni
          doskonale wiedzieli co sie dzieje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka