Gość: beria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 00:18 nareszcie ktoś się dobiera do tyłka tej gansterce spod sierpai młota! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zlikwidowac ubekow znakowac czerwona farba IP: *.client.comcast.net 16.03.05, 01:55 znakowac bylych ubekow czerwona farba i publicznie atakowac z kijami, lomami, czym sie da. sprawiedliwosc spoleczna musi nadejsc, i czerwonych bydlakow trzeba tak potraktowc jak oni swego czasu traktowali spoleczenstwo. znecac sie nad bydlakami, publicznie kopac i lzyc, niech scierwo zdechnie z glodu bo bedzie sie balo isc po zakupy. znaczyc ubeckie scierwo czrwona farba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: humanitarysta Re: znakowac czerwona farba IP: *.petrus.com.pl 16.03.05, 02:33 Ja bym ich humanitarnie skazal na kary wiezenia w zawieszeniu zdegradowal a potem wyrzucil z policji, pozbawil uprawnien emerytalnych i mieszkan sluzbowych i jeszcze troche prac spolecznych dorzucil z lopata - to wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s pokroić i zjeść IP: *.torun.mm.pl 16.03.05, 03:43 facet idź do psychiatry - Solidarność nie stosowała przemocy Odpowiedz Link Zgłoś
grey100 Re: znakowac czerwona farba 16.03.05, 08:40 Mam pytanie... Czy w latach 80-tych byłeś równie waleczny? Odpowiedz Link Zgłoś
jakub_lauder A tak naprawde... 16.03.05, 17:25 Nie wiem czy ci trzej milicjanci, ktorzy przekroczyli swoje uprawnienia... choc podobno 13 grudnia wybuchla wojna, a w czasie wojny rozne rzeczy sie dzieja... sa tu najwazniejsi. Przyslowie mowi, karaj reke, a nie slepy mecz. Tu tez winni sa najbardziej ci, ktorzy tymi milicjantami kierowali - jaruzelskie, kiszczaki, grochowskie, millery, kwasniewskie, bieruty, cyrankiewicze, gomulki itd. Oni doskonale wiedzieli co sie dzieje... Odpowiedz Link Zgłoś